Öland, löördag

Hej gullungar! Hoppas ni mår bra. Jag mår verkligen suuuuper, jag trivs så himla bra här nere. Men känner dock att ångesten över skolan som vart borta under dessa dagar börjar komma fram igen. Skulle ha pluggat en hel del här nere egentligen, men orkade inte. När man har semester ska man ha det fult ut. Så lär få en rätt tuff vecka veckan som kommer nu. Men det är bara att bita ihop!

Idag blev det frukost med nybakta frallor igen som varje morgon när man är på Öland. Sedan blev det dusch och fix och sedan åkte vi upp till Byxelkrok. Där gick vi upp i fyren långe Erik. Eller bara Emil, jag och Lena. Lena typ sprang upp för trapporna men Emil och jag var tvugna att stanna två gånger. Ingen kondis alls, haha!

Vi åkte och käkade efter vi vart uppe i fyren och sedan kika vi i lite affärer. Jag hittade en söt tunika som jag köpte. Tittade på den i torsdags men köpte den aldrig. Men gjorde det idag istället. Sedan åkte vi tillbaka till stugan.

Blev en sväng till affären i Borgholm då där vi köpte mat till kvällen osv. Direkt när vi kom tillbaka till stugan gick jag ner till stranden och fotade. Solen sken och det var jättehärligt verkligen. Jag träffade en gör gullig kille där nere som hade en supersöt hund med sig. De busade i vattnet och hade sig. Roffe hette hunden, husse fick jag tyvärr aldrig något namn på. Men snygg var han, även om han nog var närmare 30 än 20, haha!

Till kvällsmat blev det tacos och de åt vi ute i solen. Supermysigt! Efter maten var klockan kring 20.30 och då fick jag ett ryck och bestämde mig för att gå ner och bada. Så jag gick in och tog på mig min bikini sen följde Lena och mamma med mig ner. Var hur kallt som helst, men var ändå i ett ganska bra tag. Var kring 12-13 grader bara. Men första doppet för året ska vara på Öland, så är det bara.

Tog världens längsta och varmaste dusch när jag kom upp till stugan igen. Sedan tog jag på mig myskläder och gick ner till stranden igen. Fotade solnedgången som var hur fin som helst ikväll. Gick upp till stugan ign efter det och här har jag bara suttit och slappat, kikat på tv och lagt in massa bilder på min dator.

Imorgon åker vi hem igen och gissa vad? JAG VILL INTE! Jag vill stanna här för alltid. Allt här känns så underbart, helt problemfritt. Inga måsten eller något, man får bara vara. Det är så härligt!

Men måste kila nu, vi hörs imorgon när jag kommit hem igen. Blir under kvällen någon gång. Ganska sent skulle jag tro, men det märker ni. Ha det bäst och sov massa sött, puss!

Jag vill inte hem, jag vill stanna!


/ Amalaj

Kommentarer
Postat av: carro

svar:förmodligen :D

2009-05-24 @ 20:49:30
URL: http://carolineamandaanette.blogg.se/
Postat av: °•S O M M A R U N G A R N A•°

SV: Okej, HÄRLIGT! Jag svarar på alla kommentarer! ;)

Vad har du gjort idag då? :D

KRAAAAAAAAMAR!

2009-05-24 @ 21:30:09
URL: http://sommarungarna.blogg.se/
Postat av: Zaid Al Jaderi

haha nee tänkte på massa skit som bör vara borta från mina tankar :/ hur ere ? :D

2009-05-25 @ 00:04:36
URL: http://teiiz.blogg.se/
Postat av: Zaid Al Jaderi

äsch nu ere ju bra!

härrligt! jasså vart har du : ) joo me mig ere fiiiiiiint :p

2009-05-25 @ 00:09:05
URL: http://teiiz.blogg.se/
Postat av: sandra

okej vad mysigt.. Hoppas du har haft det bra där:)

2009-05-25 @ 00:29:18
URL: http://lovebysandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0