Ändrade planer

Har precis sminkat mig klart, blev lite ändrade planer för kvällen. Det som var planerat imorgon blir istället idag. Skriver mer om det senare eller så blir det imorn. Får se lite vad klockan blir, tror faktiskt att jag uppdaterar imorgon igen. Så ni får ha en bra kväll allesammans!

Ansiktet ville inte fastna på bild ikväll, lägger upp en bild på kvällens outfit istället
Skjortklänning från MQ 500 kr
Tights från H&M 89 kr



/ Amalaj

Dusch, naglar och donken

Blev en väldigt lång dusch, lite över en timme. Min favorit plats när jag är lite små deppig är just duschen, där får man tänka ifred. Jag har precis målat om mina naglar och det blev mitt röda jag köpte på ullared, jag älskar det verkligen. Mamma och pappa ringde nyss och sa att dom va på väg hem och skulle köpa med donken mat hem. Då slog det mig att jag faktiskt inte ätit något på hela dagen, ändå är jag inte hungrig. Men bara för att jag tycker synd om mig själv idag så ska jag faktiskt äta donken mat. Bestämde mig för en ''El wrapo'', nyttigare än Bic mac och pomesfrittes i alla fall men fortfarande inte nyttigt. Men ibland får man väl unna sig lite, tränar och äter ju nyttigt jämt annars så. Hade tänkt gå och platta håret och lite sådär nu så vi hörs senare!

Resultatet på naglarna och mitt favorit nagellack


/ Amalaj

Lördag

Suttit vid datorn alldeles för länge nu känner jag. Jag blir som sagt deppig när jag är uttråkad, vilket jag är nu. Så nu ska jag kila ner och ta en dusch och försöka göra något utav dagen. Känns som om det kommer ta ett tag att få ur all hårspray jag har i håret från igår. Händer inte mycket idag, bara ta det lugnt. Det är på helgerna det är jobbigt att vara singel och då man saknar mest. Jag har inte en enda singel kompis, vilket blir ganska ensamt ibland. Eftersom de är med sina pojkvänner/flickvänner på helgerna. Men jag var ju faktiskt ute igår, så jag ska inte klaga. Även om det var sämsta kvällen på länge. Nej nu ska jag kila ner för en dusch, ha en underbar lördag!

cause every choice is a new mistake,


/ Amalaj

Dumpa honom

Sitter och kikar runt lite på http://www.sf.se/.  Går inte någon just nu som verkar bra enligt mig. Men filmen ''Dumpa honom'' som har premiär 13/3 verkar riktigt bra, se trailern här.  Det är ett tag kvar till den visas på bio. Men visst verkar den bra?

/ Amalaj

Dagens låt

Janet Leon- Let Go


I run away but I can't let go
I said I don't but I need you so
Every thought in my head says no
But I can't let go
And everywhere all I see is you
I don't care what I have to do
I'm a mess and it starts to show
But I can't let go
But I can't let go


Putting on my makeup
I'm going out tonight
With your last words on my mind
I wear the dress of our break up
And it won't feel right
Please tell me I'll be fine


Detta blir dagens låt, för att texten passar så bra till mig.
(& för er som inte fattat lägger jag inte ut hela lyricsen, bara
en bit av den.)

/ Amalaj

Olins

Vaknade för en halvtimme sen ungefär. Kvällen igår var verkligen skit tråkig, Olins är verkligen inte kul någon stans. Har bara vart där 3 gånger men ingen av dom har vart rolig. Så vad lärde jag mig av detta? OLINS SUGER! Parketten och Vatra, det är grejjer det. Så får helt enkelt vänta tills den 20 mars, då är det parketten igen. Jag vill be om ursäkt till Thilda och Sandra för mitt jävla tjat i bilen på väg hem i natt. Jag va arg och ledsen, och kommer knappt ihåg vad jag sa. Förlåt girlisar! Idag vet jag inte vad jag ska göra, ta det lugnt och försöka att glömma gårdagen kanske? Låter helt okej. Nu ska jag kika runt lite på andras bloggar och sådär. Hoppas ni hade en bätre kväll igår än vad jag hade!

Ni betyder mycket för mig brudar, förlåt.


/ Amalaj

& vi är redo för partyy!

Nu har vi fixat oss och är väääldigt taggade! Det är Sandra som gjort både mitt och Thildas hår så fint, hon är dukitg hon. Vi ska strax in till stan. Ha en superbra kväll allesammans, för det kommer absoluuut vi ha!

Amalaj the one and only

Hjäääärta

MEEE LIIIIKE

Jag älskar oss!

Strike a poseee biatch!

Ammi hjääärta Thilda


/ Amalaj

Med brudarna!

Jag kom inte in i duschen för äns 18.00, seg som vanligt. Satt i bara handduk när  Sandra och Thilda kom, jag är så bra på att planera känner jag. För tillfället är dom på toa och sminkar sig men jag är redan klar med det så jag sitter vid datorn. Får inte ta några bilder på dom osminkade, så blir inget roligt inlägg med bilder tyvärr. Men det kommer sen när vi fixat klart oss, vilket förmodligen kommer ta ett tag. Vi är ju faktiskt tjejer, så vi skyller på de. Hoppas ni har en bra kväll!

Enda bilden jag fått ta, enjoy!


/ Amalaj

Dusch och fix!

Nu hade jag tänkt gå och ta en lång och varm dusch. Efter det ska jag äta lite grann och sen kommer Sandra och Thilda hit och så fixar vi oss tillsammans. Suuuuperskönt med fredag!

Vad är era planer för kvällen?


/ Amalaj

Dagens låt

Lady Gaga- Boys boys boys



I know you think you're special
When we dance real crazy
Glam-aphonic, electronic, disco baby
I like you a lot lot
All we want is hot hot



Boys boys boys
We like boys in cars
Boys boys boys
Buy us drinks in bars
Boys boys boys
With Hairspray and denim



/ Amalaj


Så underbart skönt

Dagen har vart ganska slapp, vi hade foto prov på vår medielektion idag. Ingen hade övat så ingen blev godkänd, vilket betyder att vi har de till nästa fredag istället. Naturen var inställd idag så fick sluta 13.30 istället, sååå skönt! Kom hem för ungefär en halvtimme sen och nu sitter jag här. Ikväll blir det Olins som sagt, känner att jag börjar bli taggad nu! Nu ska jag kila över till min kära lillasyster och låna hennes locktång, tänkte locka håret till kvällen förstår ni. Hörs senare!

bjuder på en bild på Thilda, mig & Linus innan vatra förra året innan nyår


/ Amalaj


Underbara fredag

Åh vad skönt med fredag idag! Tycker ni inte? Jag är helt otroligt trött så det ska bli underbart skönt att få sova tills man vaknar nu i helgen. Mår även väldigt illa men det kan bero på att jag vet att det går maginfluensa i min klass. Då inbillar man sig att man mår illa och behöver spy. Exakt samma sak med löss, får man reda på att flera i klassen har det börjar det klia i hårbotten direkt. Visst är det äckligt? Idag börjar jag 8.00 och slutar 15.20, inte speciellt kul på en fredag. Vi slutar sent varannan fredag, så det kunde ju vart värre. Sista lektionen får man verkligen kämpa sig igenom. Ikväll blir det som sagt Olins, fortfarande inte taggad men sånt kan ändra sig. Har bara ätit frukost och duschat än, så nu ska jag gå och fixa håret, sminka mig och borsta tänderna. Ha en underbar fredag allihop!

Du vet att du är känd när folk som inte känner dig snackar om dig


/ Amalaj

Fredag imorgon!

Blev ingen ''lägga mig tidigt kväll'' ikväll inte. Men det är ju faktiskt fredag imorn och det innebär helg + at vi har ledigt på måndag, så skönt! Tyvärr börjar jag 8.00 imorgon och slutar 15.20, inte så kul fredag precis. Efter skolan blir det hem och sova en liten stund om jag hinner me det. Sen ska jag duscha och fixa mig till Olins med brudarna. För imorgon är det party! Är inte så taggad just nu, men blir förhoppningsvis det imorgon. Söndag lär bli bästa dagen på hela helgen, men info om den dagen får ni på söndag kväll. Det blir sängen alldeles strax, om jag lyckas slita mig från msn snart..

gammal bild, men de gillar vi. God natt!


/ Amalaj

Nya kläder

Sådär, då har jag tränat klart och även hunnit med en väldigt snabb dusch. Idag fick jag hem mina volvo ocean race kläder som jag beställde för några veckor sen. De var riktigt snygga måste jag säga! Hade egentligen beställt en jacka också, men den fanns givetvis inte i min storlek. Sånt är så typiskt, men inget att göra åt. Ingen aning om pris på kläderna eftersom jag fått de av pappa, men vet att dessa plagg är ganska dyra. Tack älskade pappa!

T-shirt

Långärmad t-shirt


Fina va? I just love it!

/ Amalaj

Thildaa

Nu har Thilda precis gått hem, det blev inte mycket pluggande efter förra inlägget. Istället lärde jag henne nya dansen från träningen, den är ganska svår känner jag. Men så rolig! Så nu ska jag gå och fortsätta med min träning, även göra sit ups och sådant efter jag dansat. Jag kan faktiskt vara duktig ibland!

& nej, vi kan inte vara seriösa på kort!


/ Amalaj

Studar med Thilda

Sitter här med Thilda och gör natur läxa. Verkligen jättetråkigt och jättesvårt! Vi hade ju inställd lektion i onsdags eftersom vår lärare i natur skulle på något möte. Därför fick vi ett häfte med massa uppgifter att göra istället, det såg väldigt lätt ut. Men det var det verkligen inte kan jag ju säga. Har även svenska och foto till imorgon. I svenskan ska vi läsa ut vår bok ''möss och männiksor'' som jag inte ens börjat på. Och på fotolektionen imorn har vi prov. Det är ju kanon bra det här känner jag. Men är man skoltrött så är man. Superskönt med fredag imorgon, tycker ni inte? Vi är dessutom lediga på måndag så vi får långhelg, undeeeerbart!

Nu ska vi plugga vidare, tyck synd om oss :)


/ Amalaj

Dagens låt

The All-American Rejects- Dirty Little Secret

Who has to know
The way she feels inside (inside)
Those thoughts I can't deny (can't deny)
These sleeping thoughts won't lie (won't lie)
And now I try to lie
It's eating me apart
Trace this life back

I'll keep you my dirty little secret
(Dirty little secret)
Don't tell anyone or you'll be just another regret
(just another regret)


Lyssna och njut!

/ Amalaj

Studiebesök i Skövde

Kom hem för en stund sen, suttit och kikat runt på lite olika bloggar. Och nu tänkte jag ägna lite tid åt min egen. Skolan idag har vart jätteslapp, men tråkig. Började med engelska och svenska. Sedan åkte A klassen till skövde på studiebesök på radio skaraborg, p4. Det var ganka häftig att få titta på när de hade direktsändning osv. Jag hittade även en as snygg kille som jag vilade mina ögon på, min lärare märkte detta och började titta efter killen. Hon såg honom inte, men han såg henne kan jag ju säga. Pinsamt, så typiskt Erica haha! Efter besöket gick hela klassen in mot stan och käkade på donken. Som sagt så äter inte jag sånt så jag köpte en macka och yoggi på konsum istället. Orkade inte ens äta mer än hälften av mackan men i alla fall. När vi kom tillbaka till skolan vid 14.00 hade vi idrott. Den lektionen var sjukt tråkig idag eftersom vi hade ergonomi. Känns som om vi bara suttit stilla hela dagen och lyssnat på folk som pratat. Man blir verkligen seg av det! Om en stund kommer Thilda hit och hjälper mig lite med natur läxan, sedan ska jag faktiskt träna på danserna från träningen i tisdags. Måste röra på mig och bli pigg efter denna sega dag. Men innan thilda kmr ska jag nu kila ner för att något riktigt!

Min ''middag'' idag


I väntan på bussen


/ Amalaj

Amelie är trött

Usch vad jag är trött, gick och la mig 22.00 men kunde inte somna för äns 23.40 något sånt. Det var en dålig kväll igår helt enkelt. Men jag har i alla fall lyckats ta mig upp klockan 6.00 idag, fast det var svårt. Har fixat mig klart och till och med hunnit borsta tänderna redan, så nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli 7.40. Då kommer Patrik hit och hämtar mig och Thilda och så åker vi med honom till skolan. Idag blir det skola från 8.00 till 15.20, jobbig dag men vi ska till Skövde i ca 3 timmar så det blir kanske inte så jobbigt just idag. Efter skolan har jag inget planerat än, får helt enkelt se vad som händer. Nu när jag har tid över att göra vad jag vill ska jag gå och kika lite tv hade jag tänkt. Ha en superbra dag!

Jag saknar bästis!


/ Amalaj

Jag börjar bli duktig

Nu hade jag faktiskt tänkt gå och lägga mig. Jag börjar bli duktig på att hålla tiden nu, tycker ni inte? Dagen har vart helt okej, lyckades ju till och med göra lite läxa ikväll. Imorgon är det skola från 8.00 till 15.20, jobbigt jobbigt. Vi ska till radio skaraborg i Skövde på ett studiebesök på vår medielektion. Låter ganska tråkigt, men vem vet det kanske blir kul. Efter skolan blir det antagligen att göra lite läxor. Ska även försöka orka med att träna på danserna vi har på träningarna så att dom sitter. Hoppas ni haft en bra dag, god natt!

/ Amalaj

FÄRJESTAD

Gjorde inte natur läxan, jag tog mig istället tid för att göra engelska läxan. Tog väldigt lång tid men nu är den äntligen klar. Sitter och kikar runt på Fbk- shopen nu, vill dit snarast möjligen känner jag. Var där i sommras senast och då köpte jag en halsduk och en tshirt. Mössa och vantar har jag sen innan. Nu skulle det vara ganska kul med en långärmad tröja också. Eller kanske en signerad hemmatröja? Den har jag funderat på så länge att köpa men det har aldrig blivit så pga priset. Kanske skulle beställa på Internet istället för att åka till Karlstad. Men grejen då är att det tar ca 2 veckor för att få hem grejerna. Det är ju superlång tid!

Mina ''vill ha''

Vit tröja, 449 kr

Svart tröja, 399 kr

Detta bäddsetet var väl gulligt? De ska jag absolut köpa! 249 kr


Singnerad hemmatröja, 849 kr men nu halva priset 424,50 kr!


Bland de två tröjorna högst upp. Är den svarta eller vita snyggast, vad tycker ni?

/ Amalaj

Läxor

Sådär, nu har jag ätit. Mamma gjorde mig sällskap så har pratat med henne en lång stund nu, inte ofta det händer. Jag hade faktiskt tänkt göra min natur läxa nu.

& något nytt jag hade tänkt börja med ''dagens låt''
Dagens låt;
Alesha Dixon -  Can I Begin

Now that we're over
Lifes getting colder
Trying so hard to feel the sun

Can I begin to re-live my life?
Release all the pain inside
Over done now
Wanna love again

/ Amalaj


Uttråkad

Usch vad uttråkad jag är, vilket liv att sitta vid datorn hela tiden egentligen. När jag blir uttråkad blir jag även ledsen av någon konstig anledning. Men nu ska jag gå ner och laga lite mat. Fast det känns som om jag gått omkring och ätit hela dagen, så egentligen borde jag nog inte äta mer. Men när jag tänker efter så har jag faktiskt bara ätit 2 knäckemackor och 2 äpplen och det är ju ingen riktig måltid. Jag är sugen på pasta så det blir nog de och köttbullar!

/ Amalaj

Hemma

Kom hem för en stund sen, skolan idag har inte vart jobbig alls. De två första medielektionerna gjorde vi först klart vår skiva och sedan började vi på ideérna till ''röj en mina''. De är en tävling som alla på media ska vara med i, vi ska komma på något bra tshirt tryck som passar in till ''röj en mina'' temat. Jag har inga ideér alls för detta känner jag, tycker denna uppgiften var supertråkig! Men tyvärr måste man göra såna saker också. På datorkunskapen idag testade vi att spela in grejer på datorn och sedan ge effekter och sådant på. Även att klippa bort vissa delar om de blivit fel osv. Det var väldigt kul, kan bero på att man inte var tvungen att anstränga sig? Vi ska göra ett eget radioprogram längre fram så därför lär vi oss detta nu. På bussen hem träffade jag min fina Sandra, för er som inte fattat de så går inte vi på samma skola. Hade en trevlig pratstund med henne, finns nog ingen som förstår så bra som henne. Nu sitter jag här och funderar på om jag kanske skulle göra lite läxor, men jag har ingen lust alls. Måste skärpa mig, jag vet!

Så här ser mitt skivfodral ut, blev inte nöjd alls. Känner att jag
slarvat alldeles för mycket. På framsidan är det jag, Thilda och Kamilla.
(Klicka på bilderna för större bilder)

   
Och såna här snygga lurar fick vi ha på oss när vi spelade in, raawr!
(Jag & Thilda)



/ Amalaj

Dags för skola

Sådär då var jag redo för skola. Hittade inget i frysen som jag ansåg vara nyttigt så därför fick det bli några knäckemackor med ost. Det är mitt nya ''dagens måste''. Har precis sminkat mig klart och ska strax gå ner för att borsta tänderna. Dagen idag lär inte bli så jobbig i skolan. Har bara 3 medielektioner och alla är framför datorn. Nu måste jag kila ner och borsta tänderna, ha en bra dag!

/ Amalaj

Sovmorgon!

Visst är det skönt att få sova tills man vaknar? Har som sagt sovmorgon till 12.00 idag, åker här ifrån 11.40. Jag ställde klockan på 10.15 igår men vaknade givetvis tidigare eftersom jag gick och la mig ganska tidigt. Vaknade 8.30 istället, men lyckades somna om och vaknade när alarmet på mobilen ringde. Har bara hunnit duscha än så länge och fixat håret. Så ska nog strax sminka mig också. Så skönt att slippa stressa på morgonen. Räknade ut att jag nästan sovit i 12 hela timmar! Undra när jag gjorde det sist? Men ändå känner jag mig helt slut, är verkligen supertrött i kroppen. Tror att det kan bero på att jag tränade och rörde mycket på mig igår utan att äta något riktigt. Blev bara ett mellanmål eftersom maten i skolan var äcklig. Morötter och gurka i dip blev det ju oxå, men annars åt jag inget annat. Så jag tror faktiskt att det beror på det. Idag blir det skola från 12.00 till 15.20 och sedan borde jag åka hem och plugga. Men får se hur det blir me de! När vi har sovmorgon får vi ingen mat i skolan så nu ska jag gå ner och titta om jag hittar något gott jag kan laga. Ha en bra dag!



/ Amalaj 


Nu går jag och lägger mig i tid

Dagen har vart väldigt bra, men nu jag sjukt trött. Så vet ni va? Jag hade faktiskt tänkt gå och sova nu. Det är ju faktiskt inte så konstigt att jag är trött med tanke på att jag vaknade 4.00 imorses och gick upp då eftersom jag inte kunde somna om. Imorgon börjar vi 12.00 suuuuuuperskönt! Åker med Thilda och hennes mamma in så behöver inte passa någon buss flera timmar tidigare eller något sånt. Utan dom kommer och hämtar mig 11.40, så får en lång sovmorgon i alla fall. Slutar 15.20 och då måste jag verkligen åka hem och plugga! Men känner jag mig själv rätt kommer jag inte orka och istället vara med kompisar eller sova. Vi räknade ut idag att det ''bara'' är 15 veckor kvar till sommarlovet, kämpa! Nej, nu ska jag gå och krypa ner under tecket.
Sov gott och god natt :)

Smile bitch, cause tears don't help


/ Amalaj

En liten promenad med Sandra

Blev inte så lång promenad, jag har sjukt ont i benen efter dansen. Och kan ni gissa vad? Jag är sjukt trött! Det var väl ovanligt att jag var det? Orkade inte gå länge så gick bara en timme, men det var skönt att få prata lite. På fredag blir det som sagt Olins, så vi pratade väl mest om det. Även om promenaden var kort så var den mysig! Idag är det fettisdagen men eftersom jag inte äter sånt där onyttigt så har jag istället gjort iordning en dill/gräslökdip och skurit ner morötter och gurka. Det är verkligen supergott plus att det är nyttigt, kan det bli bättre?

Muuums


/ Amalaj

Skoltrött

Jag är så fruktansvärt skoltrött, läste 5 sidor i vår svenska bok som ska vara utläst på fredag. Sedan tröttnade jag och försökte läsa vår engelska bok vi fått istället, men den var lika tråkig den. Är så otroligt skoltrött, måste verkligen skräpa mig. Just nu känner jag bara för att hoppa av skolan, men vad skulle jag göra istället då? Nej, jag får nog gå kvar i skolan det blir ju lättast så. Men böckerna orkar jag verkligen inte läsa just nu, så jag ger upp det. Istället ska jag nu gå ut en sväng med min fina Sandra, hörs när jag kommer in igen!

/ Amalaj

Elvitals hårinpackning

Duschat klart nu, sitter i min mysiga siden morgonrock. Gjorde även en hårinpackning, glömde bort att jag köpt en ny. Så jag använde Elvital denna gång, får testa den nya en annan gång. Elvitals hårinpackning är ju trots allt väldigt bra förutom lukten och färgen så det gick bra ändå. Dessutom är det för färgat hår så det passar ju mig bra! Nu måste jag verkligen plugga, sedan blir det kanske ut en sväng med min fina Sandra. De beror på hur mycket jag orkar plugga, borde nog plugga hela kvällen. Men lite fritid måste jag väl få? Har sovmorgon till 12.00 imorn så det gör inget om jag kommer sent till sängs. Superskönt!



/ Amalaj

Dansträning

Kom hem för en stund sen, har käkat lite grannn och ska snart gå ner och duscha. Träningen idag var ganska tråkig. Vi tränade mycket på hållning och att gå ner ordentligt. Övade inget på att hjula, göra volter eller kullerbyttor. Patrik var med och tittade, men inte hela tiden. Han släppte av mig vid dansskolan lite innan jag började (16.00) och så åkte han iväg för att göra lite annat. Han kom till dansskolan en stund senare och då hade vi redan hunnit dansa uppvärmingsdansen som vi dansar i 20 minuter. Efter den hade vi fys och sedan tränade vi på hållningen och att gå ner ordentligt. När vi övade på hållningen kändes det ungefär som att vara med i top model och gå på catwalk, rak i ryggen och huvudet högt och en hantel i varje hand för att tynga ner armarna. Vi höll på med de i kanske 10 minuter bara. Sedan la vi på lite steg på en dans vi lärde oss förra veckan, den är ganska svår. De sista minuterna dansade vi dansen vi fick lära oss innan lovet, vi la på de sista stegena på den förra veckan. Den är otroligt kul, men väldigt svår och det kan ju bero på att den är ny. Jag gjorde faktiskt inte mycket fel, trodde jag skulle göra fel hela tiden bara för att Patrik tittade. Men jag gjorde bara fel på sista dansen och det är ju kanske inte så konstigt eftersom den är ny. Efter träningen körde Patrik hem mig och så drog han in till stan. Tror att han tyckte det var väldigt tråkigt att titta på faktiskt. Nu ska jag gå och ta en lång kall dusch, känner att jag behöver de!

Just dance, gonna be okay Da-doo-doo-doo
Just dance, spin that record babe Da-doo-doo-doo



/ Amalaj

Studiebidrag

En sak som jag länge tänkt på är hur orättvist det egentligen är med studiebidraget. De personer som är i skolan varje dag varje månad borde få mer pengar än de som är borta ofta och skolkar mycket. Visst, studiebidraget kan dras in en månad om man e borta allt för mycket. Men det borde egentligen vara så att om man är borta mer än 4 dagar per månad (oftare än så är man väl knappast så sjuk så man inte orkar skola) så börjar det dra pengar för varje dag utöver de 4 dagarna. Om det drar 50 kronor per dag som man är hemma eller något, det blir mer rättvist för de som är i skolan och sköter sig. Klart att man går i skolan för att utbilda sig och inte för pengarna, det är kunskaperna vi får med oss. Är man borta mycket drabbar det bara en själv. De som är i skolan är egentligen bara smarta. För om man skolkar mycket och blir tvungen att sluta så får man kanske gå komvux sen, där man inte får några pengar alls. Tycker inte ni att detta är väldigt orättvist egentligen när man tänker efter? Varför ska de som skolkar massor få lika mycket pengar som de som är i skolan och sköter sig? De som sköter sig borde få mer och jag tycker absolut att studiebidraget borde vara en större summa pengar än vad det är.
Ett fall för Sverker olofsson i plus kanske?

Nu ska jag dra på träning, hörs ikväll!
/ Amalaj

Hemma en stund

Skolan idag har vart helt okej, dagen gick fort. Har precis kommit hem nu, bara hunnit med att käka lite. Klockan 15.15 kör Patrik mig till Lidköping eftersom jag har träning idag. Han ska följa med och titta, jag kommer säkert göra jättemånga fel bara för det. Egentligen brukar jag vara med Arvid nu, men glömde värktabletter hemma och kände att jag var tvungen att äta eftersom jag inte åt något i skolan. Nu ska jag gå och göra mig ''tränings snygg'' och sedan ta värktablett. Hinner nog med ett litet inlägg innan jag åker sen också!

& för er som kommenterar anonymt men missat mitt inlägg om det. Era ip nummer loggas när ni kommenterar så jag vet vilka ni är. Förstår inte meningen med att kommentera anonymt, ofta jag blir ledsen av att någon i stockholm tycker att jag sminkar mig för mycket? Eller att en i Lidköping frågar om min foundationtub tog slut vid halsen. Allt handlar om avundsjuka. Ni vet, det är faktiskt frivilligt att läsa min blogg. Så om ni stör er på dessa grejer så är det bara att klicka på krysset i högra hörnet :)

/ Amalaj

Godmorgon!

Nästan klar, ska bara fixa håret också. Vaknade vid 4.00 i morses/natt och har vart vaken sen dess, men ändå är jag väldigt pigg nu. Idag blir det först skola från 9.05 till 13.25, sedan tar jag bussen till Lidköping som vanligt på tisdagar. Där träffar jag först Arvid och 16.00 börjar min träning. När jag kommer hem ikväll blir det dusch, äta, göra läxor och försöka lägga mig i tid. Vi får väl se hur det går med att gå och lägga mig tidigt. Vi börjar 12.00 imorn för vår naturlärare skulle på en kurs eller något så vi har fått en uppgift att göra hemma istället. Väldigt skönt med lång sovmorgon, det är behövligt! Nu ska jag gå och fixa håret och packa ner de sista i dansväskan, ha en superbra dag!

Lady gaga- Eh eh (Nothing else I can say)
Bästa låten just nu, lyssnar på den om och om igen.
Början av texten passar ju mig en del oxå, hm hm.


Boy we've had a real good time
And I wish you the best
On your way, eh eh

I didn't mean to hurt you
I never thought we'd fall
Out of place, eh eh


/ Amalaj

Sängdags!

Har precis packat dansväskan, har träning imorn som ni säker redan vet. Kommer nog bli väldigt jobbigt med tanke på att våra träningar är väldigt jobbiga i säg plus att jag har sån otrolig mensvärk. Får väl se, kanske blir att jag bara är där och tittar på. Beror på hur jag känner imorn, måste åka dit i alla fall. Blir så jobbigt om man missar de nya stegen, håller på med en ny dans nu så den får jag inte missa. Imorgon är det en slapp dag i skolan, börjar 9.05 och slutar 13.25, skönt! Förhopnningsvis kommer Thilda tillbaka till skolan imorn igen, det hoppas jag i alla fall. Dagen har vart väldigt jobbig men kvällen brev superbra och det har jag min kära brorsa att tacka för. Alla borde få ha en sån som han i sitt liv. Har fortfarande inte köpt min klänning till min kusins bröllopp som jag ska till på lördag. Någon som har förslag på en bra butik med fina klänningar i? Nu hade jag tänkt gå och sova för jag är riktigt trött, sov gott!

Visst var denna klänningen supersöt? Hittade den när jag sökte på ''klänningar''
på google. Vad jag fattade det som så var det en tjej som lagt ut den på sin blogg.


/ Amalaj

Brorsan!

Patrik kom hit runt 17.00 och gjorde mig på mycket bättre humör. Vi såg på Mr and Mrs Smith, har faktiskt inte sett den tidigare. Förutom att Patrik fick sitta och förklara för mig vad som hände så var den väldigt bra. Jag brukar ha ganska svårt för att hänga med i handlingen i filmer, men Patrik var snäll och förklarade. Efter filmen så målade Patrik en jättefin teckning till mig och skrev i en gammal ''mina vänner'' bok jag hittade. Sen låg vi och tittade på tv och pratade bara. Vid 21.30 var han tvungen att dra hem eftersom han hade prov att öva på, stackars liten. Jag är verkligen jätteglad över att jag har Patrik, han får mig alltid på så bra humör. Han är min brorsa och min bästa vän. Hoppas på att vi aldrig kommer tappa kontakten för det skulle verkligen bli jobbigt för mig. För mig är han en vän för livet, som Nalle puh och Nasse!

Patrik skriver i min ''mina vänner'' bok

Patrik målar, blev han och jag! Nalle puh och Nasse :)

Han är faktiskt gullig han också min brorsa (:


/ Amalaj

Äntligen hemma!

Dagen har verkligen vart jobbig. Helt fel vecka för mig så jag är sjukt grinig. Blir ledsen för ingenting och så känslig. Jobbigaste på hela dagen var i morses, du satt där med dina kompisar och jag med mina. Hade det vart som förr hade vi vart med varandra men nu är det inte som förr. Det var jag som gav det hela ett slut, det är jag väl medveten om. Men även om det är så, så måste väl även jag få sakna och tycka att det är jobbigt? Just nu känns det väldigt jobbigt, men det kanske är så bara för jag är känslig just nu som sagt. Det var bäst för oss, det sa vi båda två. Jag tänker låta det vara så här, för tids nog måste det väl kännas bra igen. Direkt när jag kom hem skällde jag på mamma också och sprang upp på rummet så nu kan jag inte gå ner. Så det blir väl att sitta på rummet resten av dagen och tycka synd om mig själv. Hade på mig glasögonen en lektion idag och det var en gång och aldrig mer kan jag ju säga. Patrik kommer hit sen, då får jag lite annat att tänka på. För just nu tänker jag bara på dig. Vilket inte är så bra antar jag. Hoppas ni haft en bättre dag än vad jag haft.

I'ts never easy


/ Amalaj

Godmorgon måndag

Godmorgon på er! Jag lyckades faktiskt ta mig upp i morses, men det var svårt. Har ätit lite frukost och duchat än så länge. Duschen råkade bli lite väl länge så nu får jag stressa lite. Men det är jag ju van vid, eller hur? Thilda skickade sms nyss och skrev att hon är sjuk, blir tråkigt utan henne i skolan. Krya på dig sötnos! Idag har jag inga bestämda planer, skola från 9.35 till 15.20, sedan hem och käka och sådär. Efter det kan jag göra precis vad jag vill eftersom jag inte har några läxor, skönt! Nu måste jag gå och sminka mig och fixa håret om jag inte vill komma försent. Ha en bra dag!

Massa krya på dig kramar till Thildisen!


/ Amalaj

Dags för sängen

Eller ja, snart i alla fall. Beck är precis slut, så det blir sängen alldeles strax. Tycker att det är väldigt dumt att det går på söndagar eftersom det går så sent. På söndagar är det smartast att gå och lägga sig tidigt eftersom det blir en bra början på veckan. Men jag är inte bra på det där med att gå och lägga mig tidigt så jag förstår inte ens varför jag försöker. Dagen har som sagt vart underbar, absolut den bästa på länge! Imorgon är det skola igen och jag orkar verkligen inte, men är man tvungen så är man. Imorgon blir första gången klassen får se mig med glasögon, sånt är alltid jobbigt tycker jag. Se att alla sitter och stirrar på en för att det är en förändring. Visst känns det alltid som att det är negativa blickar när någon stirrar? Men finns ju inte mycket jag kan göra åt saken. Aja, det blir nog bra. Nu ska jag lägga in lite låtar på mobilen och sedan blir det sängen. Sov gott!

Linus målade denna fina flodhäst till mig på msn, killen har skills haha



/ Amalaj

Mys och Beck

Har flyttat mig ut till tvrummet med datorn, ser på Beck med mamma och pappa. Jag har skurit ner lite grönsaker som mamma och jag sitter och dippar i dill/gräslökdip, mums! Jag tycker verkligen att det är lika gott som godis om inte godare. Lena, Emil och jag körde hem Linus runt 20.00 och sedan åkte vi hem igen. Dagen har verkligen varit underbar, jag älskar min bästa vän! Vi träffas inte allt för ofta längre men ändå är det som om vi aldrig vart ifrån varandra när vi träffas. På fredag är det Olins och både jag och Linus är taggade till max. Kommer nog att bli en mycket lyckad kväll. Nej nu börjar morötterna ta slut så nu ska jag ner och skära ner lite mer!

busade tills vi var helt slut förut, så det ska va

Inte tröökigt gott!


/ Amalaj

Pulka med bästis och Thilda!

Sitter här med bästis och Thilda, tänkte uppdatera lite. Idag har vi åkt pulka, inte gjort det sen jag var riktigt liten. Var bara jag och Linus som skulle åka först men sen fick vi även med oss en Thilda. Med bästis och Thilda blir allt roligt så vi hade en riktigt rolig stund i backen. Efter några timmar gick jag och Linus hem till mig och åt, sedan kom Thilda hit. Thilda har tittat igenom nästan alla mina bilder på datorn medan jag och Linus har suttit/legat i soffan och busat. Dagen har vart super!

Thilda, Ammi, Linkan


Ammi & Thilda


Ammi & Linkan

Thilda & Ammi

Linkan är ''keeeng''

Ni är lycka för mig!


/ Amalaj


Mys me lillasyster

Sådär, nu har jag fixat mig klart. Sitter och väntar på lillasyster som ska komma hit en sväng innan Linus kommer. Ska nog bara ligga och kika lite tv och prata. Alltid lika mysigt att vara med henne. När Linus kommer blir det pulka som sagt, blir nog kul. Känner på mig att denna dagen kommer bli väldigt bra!

Hittade min Svea mössa som vart borta under en längre tid, happy face! 


/ Amalaj

Söndag

Godmorgon! Så var den tråkiga söndagen här igen. Skola imorn igen och jag känner verkligen inte för det. Fredag är min favorit dag i veckan, helt klart. Man har hela helgen framför sig och två dagar där man kan sova hur länge som helst på. Gick upp vid 11.30 idag, har hunnit med att äta lite frukost och duschat. Mamma har nyss gjort flätor på mig eftersom att de är det lättaste att ha när man ska ut i snön. Mitt humör är inte superbra idag eftersom det är helt fel vecka och jag har sjukt ont i magen. Har tagit värktablett men den tycks inte hjälpa, men men det brukar bli bättre när man rör på sig. Idag blir det alltså pulka med Linus, förhoppningsvis i alla fall. Nu ska jag gå och sminka mig och göra mig iordning. Ha en bra dag!

Vilken är din favorit dag i veckan?

/ Amalaj

Lugn dag

Efter en väldigt skön och lugn dag, med en väldigt trevlig kväll säger jag nu god natt. Imorgon ska jag och min bästa vän Linus åka pulka. Får ju göra det bästa av det här med snön, blir bara mer och mer. Har snöat nästan hela dagen idag så jag tror inte att den har tänkt försvinna. Var ett tag sen jag träffade Linus så det blir nog en superbra dag imorn! Nu ska jag gå och lägga mig i min sköna säng, me de nya lakanen. Finns det något skönare än när man är supertrött och får gå och lägga sig i e säng med helt nya lakan i? Det är det bästa jag vet!

God natt folket :)


/ Amalaj

Melodifestivalen deltävling 3

Nu har Sandra och Erik precis dratt hem, så jag satte mig här för att uppdatera lite. Kvällen har vart mycket bra, många skratt såklart. Sandra och jag hade en liten catfight så nu är mina lår fyllda med blåmärken också, inte bara knäna. Jag skulle tro att hennes armar pryds av blåmärken också så det är jämt :). Melodifestivalen ikväll var väldigt dålig faktiskt. E.M.D var i alla fall mina favoriter, helt klart! Molly sandén och E.M.D gick direkt till final medan Rigo Feat Topaz Sound & Red Fox och BWO kom vidare till andra chansen. Även hon Sofia va? Jag fattade inte riktigt de där om jag ska vara ärlig.


Velvet
För det första, vad var det för bubbla hon var innuti ibörjan av låten? För
det andra var låten inte alls bra och för det tredje. Vad fan hade hon på sig?


Rigo Feat Topaz Sound & Red Fox
Alltså jag trodde att det var svenska melodifestivalen? Om dom vinner
alltihop kommer ju folk inte fatta att det är Sveriges bidrag. Han som
sjunger kan inte ens svenska! Låten var väl okej, men absolut ingen
låt för melodifestivalen.


Molly Sandén
Är det bara jag och Sandra eller har faktiskt Molly gått upp en
del i vikt sen man såg henne sist? Jag hade för mig att hon
var väldigt smal förut. Hon är inte tjock nu heller alltså, men
om man gämnför med hur hon såg ut förut så är hon ganska
mullig. Låten var ganska bra, men hennes röst höll inte riktigt
hela låten. Men med tanke på att hon bara är barnet så kan man
ju inte säga annat än att hon är duktig.


E.M.D
Låten var verkligen superbra, håller ni inte med? Att dom dessutom
är snygga är ju inget minus. Dock tycker jag att Mattis sjunger en
aning falskt, men Danny och Erik styr upp det hela och gör det bra.
Deras outfit var en aning annorlunda men jag gillade det. För mig
var det självklart att dom skulle vidare direkt till final!


Mikael Rickfors
Vad var detta för random snubbe då? Aldrig sett människan
förut. Men låten var faktiskt helt okej tycker jag och rösten lika så. Han
var ganska orginell så fanns väl inte mycket att säga honom. Kan ju säga
att jag hellre hade sett honom gå vidare till andra chansen än Rigo Feat Topaz
Sound & Red Fox.


Maja Gullstrand
Samma med denna tjej, aldrig sett henne heller. Låten var inget
vidare. Hon hade verkligen fin figur så jag tycker att hon skulle haft en
snyggare tajtare klänning än den hon hade. Eller vad säger ni? Personligen
tycker inte jag att hon kunde sjunga bra. Nu tänker ni säkert att
jag klagar väldigt mycket och att jag inte skulle kunna sjunga bättre
själv. Det är sant, men jag stället inte heller upp i en sådan här stor
tävling och låssas att jag kan. Eller hur?


Sofia
Jaha och vilket språk sjöng hon på då? Aldrig sett henne förut 
och jag tycker inte att jag missat något heller. Låten var otroligt dålig
eftersom man inte förstod vad hon sjöng. Och var det inte lite väl mycket
Madonna över henne?


BWO
Jag tycker att deras låtar brukar vara väldigt bra. Men den här kom
liksom aldrig igång. Blev väldigt besviken, för denna låten var inte
alls bra. Irre kom med en väldigt  rolig gämnförelse. Den är bara rolig
om man gått på Teglaskolan. Han tyckte tjejen var lik Gunilla Kagerlind som
har hemkunskap på Teglaskolan. Hon var faktiskt lik när jag tänkte efter. Låg
nog och skrattade åt detta minst 10 minuter. Men men, nej låten var inte alls bra!

Vem/vilka var din favorit?

/ Amalaj

Myyys

Har sett på melodifestivalen med Sandra och Erik ikväll. Nu ser vi på ''Hot chick'', mycket bra film. Går på 4an om någon ville veta :). E.M.D var helt klart bäst ikväll, eller vad säger ni? Jag tyckte att det var riktigt dåliga låtar och artister med idag faktiskt. Programledaren är verkligen inte kul någon stans, hennes ''skämt'' är absolut inte roliga. Hon drar skämt på andras bekonstnad och det är verkligen inte kul. Lägger in ett inlägg senare om vad jag tyckte om en och en. Nu ska jag gå och se klart ''Hot chick'' med Sandra och Erik. Hoppas ni haft en bra kväll, för de har jag!

Att dom är snygga är inte precis ett minus!



/ Amalaj

Slappar dag

Så skönt att bara kunna sitta här utan några måsten. Har inga läxor eller så över helgen heller så jag kan slappa precis hur mycket jag vill. Det är inte ofta som jag sitter hemma utan att göra något alls, jag brukar inte tycka om det. Men idag är det verkligen skönt, jag känner inte för att göra något just nu. Ikväll kommer nog Sandra och Erik hit och ser på melodifestivalen med mig. Får se hur det blir, men antagligen blir det så. Vet inte riktigt vilka som är med ikväll, men det återstår att se. Ska gå och bädda sängen nu, sen sätta på en film. Antar att det blir ''Walk the line'', underbart bra film!

I'm supergirl


/ Amalaj


Godmorgon härliga lördag!

Sådär, nu har jag tatt mig lite för att skriva blogg. Mitt modem balla ur igår runt 23.30 tiden, orkade inte fixa det så därför försvann jag bara. Jag tyckte att det ändå var dags för mig att sova eftersom jag verkligen var hur trött som helst. Sov till 11.30 idag och har hunnit med att äta frukost och städa iordning lite på rummet än så länge. Hade tänkt gå och duscha strax och fixa mig. Dagen idag är ännu oplanerad, men blir förhoppningsvis melodifestivalen ikväll med lite härliga människor. Visst är det underbart att det är lördag? Får sova tills man vaknar av sig själv och man har hela dagen på sig att göra vad man vill. Nu hade jag tänkt gå och byta lakan i min säng och sedan hoppa in i duschen. Ha en bra dag!

Bild från förra sommaren, att jag saknar mitt hår? Jo tack!


/ Amalaj

Glasögonorm

Hmm, ah så här ser tydligen jag ut i glasögon. Bilden blev ganska fail, men jag är sjukt trött så jag skyller på det. Lär inte hända att jag laddar upp bild med dom på igen. Så ni får skratta nu och fler gånger blir det inte. Säger ju att jag ser helt galen ut med dom. Inte kul, inte kuuuul :(

Något som är positivt är ju att fodralet är snyggt i alla fall,


/ Amalaj

Fredag kväll

Blev inte som så att jag tittade på tv förut. Precis när jag lagt mig i sängen kom mamma in så jag låg och pratade med henne istället. Efter en stund bestämde vi oss för att gå ner och göra iordning tacos. Det är verkligen gott, nyttigt och lätt att göra. Men ändå äter vi i min familj det väldigt sällan. Lena var inte med Emil så hon åt också med oss, satt kvar väldigt länge efter maten och pratade. Men nu sitter jag uppe på mitt rum igen och bloggar lite. Jag är verkligen hur trött som helst så jag funderar helt seriöst på om jag kanske skulle gå och sova snart. Denna veckan har verkigen vart otroligt lång som sagt. Just det, jag skulle försöka fixa bild på glasögonen. Glömde bort detta eftersom jag gjort annat istället. Kanske skulle försöka fixa en bild på det nu då. Använder dom nu och gjort det sen jag kom hem, ingen huvudvärk alls vilket är väldigt skönt. Tycker inte om att ha dom på mig när folk ser, men hemma spelar det ingen roll. I skolan och där folk kan se kommer jag absolut inte använda dom lika flitigt!

Inte lite gott med tacos


/ Amalaj

Evelina och Elin

Sådär, nu var jag hemma igen. Hart vart hos lillasyster som sagt och fixat henne och Elin till deras disco dom har ikväll på deras skola. Min bror Emil ska vara dj där, så ikväll är jag ensam hemma med mamma och pappa. Vet inte om Lena ska vara med Emil där borta eller om hon är hemma med oss. Det återstår att se helt enkelt. Tjejerna blev i alla fall jättefina och jag vet minsann vilka som kommer få alla killar ikväll. Dom är såklart redan fina innan allt smink och fix, men ibland måste man faktiskt få festa till det lite. Känner att Evelina bara blir mer och mer lik mig i sättet och jag tror inte alltid att det är så positivt. Hon har börjat köra med lite bitchig stil nu och jag tror faktiskt att den råkar komma från mig. Lite gulligt att hon tar efter mig tycker jag, haha :) Hoppas ni får det kul ikväll tjejer! Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och se på film eller något. Är helt otroligt trött!

Elin blir fin

Evelina blir fin

Snacks till vegetarian ungen! // Evelina
Är ju faktiskt bara så att jag inte äter godis och sånt och då blir det mycket grönt istället.

Så fina så!

Två riktiga gullungar de där

Allvarligt, Evelina är verkligen lik mig!


/ Amalaj

Hemma igen, men bara för en kort stund

Dagen idag har vart helt sjukt seg, har vart så otroligt trött och inte alls mått bra. När vi äntligen hade slutat 13.30 så tog jag och Thilda bussen till station och gick till Fihn optik. Jag skulle hämta mina glasögon och betala dom och så, men självklart var dom inte klara än. Blev mycket irriterad när dom sa att jag skulle få vänta en timme ungefär. Vi gick till mammas skola och satt där och väntade på att tiden skulle gå. Lite innan tre så åkte vi tillbaka och då var dom klara. När vi kom ut därifrån sa mamma att hon va tvungen att åka och handla och det hade verkligen inte jag tid med. Ska fixa små tjejerna idag ju, så vi gick till busstation. Brorsan smsade och sa att han skulle hem och fråga om vi skulle me, så vi åkte med honom istället för buss. Har bara vart hemma i 10 minuter nu, sitter och slänger i mig lite mat. När jag ätit upp får jag springa till lillsyrran och hjälpa dom fixa sig. Jag skulle vart där 15.00, så jag är stressad nu!

Jag lägger upp bild på glasögonen senare ikväll. När jag är hemma igen och har tid för det!

/ Amalaj

Godmorgon!

Alarmet på mobilen ringde 6.00, jag var för trött för att gå upp med en gång. Så jag tänkte att jag skulle blunda lite bara. Men jag vaknade 6.30 igen, så det blev inte bara att blunda. Har fått stressa rätt ordentligt nu och det är det värsta jag vet att göra på morgonen. Hela dagen blir förstörd utav det, på morgonen ska man ta de lugnt. Men jag börjar bli klar nu så jag hinner nog till 7.30 då vi åker och hämtar Thilda och sedan åker till skolan. Idag blir det skola, efter skolan ska jag hämta glasögonen och sedan blir det hem till lillasyster och fixa henne och hennes kompis. Kvällen är oplanerad. I helgen måste jag verkligen åka och titta efter en klänning till brölloppet som är nästa lördag. Men mamma verkade inte så pigg på att följa med mig, får väl se om jag kommer iväg. Nu ska jag gå och fixa håret, ha en superbra dag!

Btw så är jag så otroligt trött på snön nu, den tycks aldrig försvinna.
Jag är inte ensam om att vilja ha sommar antar jag?

/ Amalaj


God natt!

Nu var det dags för sängen, dagen har vart kanon. Känner mig så lycklig, äntligen har jag fått ordning på mitt liv. Jag behövde bara inse att jag var den enda som kunde göra något åt saken. Allt känns bara så bra och lätt nu, var länge sen jag kände på detta vis. Tur att jag har såna underbara kompisar. Imorgon är det först skola, börjar 8.00 och slutar 13.30. Efter skolan ska jag gå och hämta mina glasögon. Tror att jag får med mig en liten Thilda dit också, sen tar vi bussen hem. När jag kommer hem ska jag dra direkt till min syster för att fixa henne och hennes kompis till discot imorgon kväll. Dom skulle vara fjortisar så här ska sminkas kan jag lova! Är hos dom till efter 6 någon gång och efter det får jag se vad jag hittar på. Nej nu var det dags för sängen, sov gott!

Btw, en väldigt trevlig nyhet. Färjestad vann över Djurgården idag 4-3.
& Färjestad leder tabellen, kompis det går bra nu!


/ Amalaj

Promenad med Patrik, Sandra & Erik

Kom nyss in, har vart ute med Patrik, Sandra & Erik. En kort promenad blev en väldigt lång promenad till slut. Men vi hade massa kul på vägen. Brorsan mulade mig tre gånger så till slut gav jag igen. Då försökte han brotta ner mig och efter någon minut låg jag på vägen. Så han lyckades alltså, tyvärr. Men han skrev gulliga saker till mig i snön minsann! ''Syrran är bäst''. Då var jag tvungen att agera snäll syrra så jag skrev ''brorsan är bra'' i snön. Vi börjar bli grymma på vår ''syskon give me five'' nu också känner jag. Det var väldigt kallt men sällskapet är ju så otroligt bra så då spelar inte det någon roll. Jag kommer få väldigt snygg mage om jag fortsätter umgås me dom eftersom jag skrattar konstant. När brorsan frågade Sandra och Erik om dom skulle göra det katter gör bakom ladan sen när dom kom hem bröt jag ihop. När han sen tillade att de dom gjorde bakom ladan var att bajsa. Skrattade jag så käkarna nästan gick ur led och jag kunde verkligen inte andas. Han är helt sjuk, men han är ju trots allt min bror så jag tycker om honom ändå. Hoppas verkligen på fler såna här promenader, för jag gillar't!

Jag har kommit fram till att jag och Patrik är som Nalle puh och Nasse.
Han är Nalle puh och jag Nasse!




/ Amalaj

Patriiik, Sandraaa & Eriiik

Inte gjort mycket sen jag skrev sist, bara suttit vid datorn och tatt de lugnt.  Men nu ska jag ut med Patrik, Sandra och Erik på en liten promenad. De folket är underbart bra vet ni, är nog väldigt kallt ute. Men sällskapet är galet bra så då spelar inte kylan någon roll. Ska möta Patrik vid mongo hemmet som han så fint ville kalla det (ålderdomshemet här i ardala menar han). Hahah, han är skööön. Så ska vi gå till Sandra och hämta henne och hennes pojke så blir det promenad. Hörs när jag kommer in!

Taylor Swift- Lobve story, underbar låt!
And I said,
"Romeo, take me somewhere we can be alone.
I'll be waiting; all there's left to do is run.
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story - baby just say 'Yes.'"

/ Amalaj

Från Aftonbladet

Sitter och läser aftonbladet på Internet. Hittade inget speciellt idag.
Men Thilda länkade denna nyheten igår och visst är det hemskt!?

Jeremy, 5, uppäten av krokodil
Ryan, 7, såg sin lillebror dras ner och slukas i vattnet


LONDON. Jeremy, 5, lekte med sin hundvalp i vattnet när den fyra
meter långa krokodilen dök upp och slet ner honom i floden. Nu har
hans kropp hittats inne i krokodilen.
Storebror Ryan drog runt på
sin två år yngre bror Jeremy Doble på en bräda i det midjedjupa vattnet.
Deras föräldrar driver en ekoturistbåt som trafikerar floden Daintree i
regnskogen i Queensland, Australien.


När brödernas hundvalp sprang ut i vattnet dök krokodilen upp och slet ner
Jeremy i vattnet. Han försökte skrämma bort krokodilen, men priset för att
försöka rädda boxervalpen blev hans eget liv. Pojken drogs ner i floden framför
ögonen på storebror som skrek högt efter hjälp.

Pappan dök i

Deras pappa dök i för att försöka få upp Jeremy men utan resultat.

Nu har resterna efter hans lilla kropp hittats i en krokodil som fångades
in för ett par dagar sedan. På en veterinärstation i Brisbane öppnades
buken och pojkens kvarlevor fanns där, rapporterar Courior Mail.

Orolig för brodern

- Det är en fin familj och Jeremy var en sådan gullig och oskyldig liten pojke, säger Keegan
Penn som driver en krokodilsafari i närheten. Familjen sörjer sin yngste son och
oroas nu samtidigt för Ryan.

- Att se sin lillbror i käften på en krokodil, det är för hemskt för att förstå, säger Keegan Penn.

Experter tror att det finns runt 100 fullvuxna krokodiler i flodområdet.

Men Jeremys föräldrar har bett om att inga krokodiler ska dödas och
har uppmanat myndigheterna att skona även den som dödade deras son.

/ Amalaj


Tröööött

Skolan idag har vart ganska okej. Finns ju folk där som gör en väldigt glad, typ som innan idrotten. Dagen gick ovanligt snabbt för att vara en torsdag. Träffade Sandra på bussen hem, vi snackade om att vi kanske skulle dra me Patrik och Erik på en promenad idag igen. Får se om det blir av eller inte, men det vore såklart kul. När jag väl kom hem sen runt halv 5 så käkade jag och sen satt jag i min brors rum en ganska lång stund och pratade med honom och Lena. Dom är verkligen söta ihop, det tycker jag verkligen. De ser så kära ut, glad för Emils skull faktiskt. Ibland får man ju faktiskt agera snäll lillasyster ni vet. Nu sitter jag i alla fall här och känner hur otroligt trött jag är, funderar på att gå och sova en stund. Problemet då är bara hur jag ska kunna somna inatt. Nej, jag får allt klara av att vara vaken ett tag till. Ska kila ner nu och prata med mamma för hon kom precis hem. Hon smsade förut och sa att hon ville ha info om vem det är som gör mig så glad. Så det ska hon få nu!

I'm so lucky lucky! You can fool yourself I promise it will help


/ Amalaj

Godmorgon!

Har precis fixat mig klart och ska strax åka och hämta Thilda, sen blir det mot skolan. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, först skola och när jag kommer hem måste jag plugga. Blir kanske en promenad eller något efter det. Skönt med fredag imorn, jag behöver helg mer än någonsin nu! Vet inte vad jag ska göra i helgen men jag är extremt party sugen. Olins nästa fredag i alla fall. Denna veckan har vart ovanligt lång, känns inte som om de bara är torsdag. Men så är det ju, nu ska jag dra mig neråt och se om mamma är klar för att åka. Ha en bra dag!

Vad är era planer för helgen?

/ Amalaj

God natt

Promenaden med Sandra var kall men mycket mysig. Den tjejen är verkligen de bästa jag vet, hon får mig att må så otroligt bra. Ramlade inte denna gången i alla fall, men låg nästa på marken i alla fall eftersom vi fick skrattanfall. Jag måste ju leva upp till mitt nya smeknamn som Sandras pojke Erik gett mig liksom. Han kallar mig stenen, den e snäll vet ni. Hade faktiskt tänkt gå och lägga mig nu för jag är helt galet trött och morgondagen i skolan är verkligen jobbig. Börjar 8.00 och slutar 15.20, längsta rasten imorn är en halvtimme bara och det är lunchrasten. Sov gott på er!

Ingen bra bild men kan ju i alla fall säga det att mitt knä inte är snyggt.
Svullet och blåmärken, det är ju kanon!


/ Amalaj

Mvg barn? Sååklart!

Har gjort engelskan nu och jag har nog gjort mer än vad man skulle. Men det är bra för betyget vet ni, jag ska ju som sagt var börja satsa lite mer på skolan. Engelska är inget jag har svårt med heller så varför inte lägga ner lite extra tid på de då? Om en stund ska jag ut och gå med min fina Sandra, får hoppas jag klarar mig från skador denna gång. Ska byta om och så nu, så vi hörs senare!

''Linda Bengzing & Brolle- Varför gör du som du gör'' är min
favorit låt just nu. Texten är underbar!

''Men vinden som jag känner i mitt hår
Fanns inte alls här igår
För då stod livet stilla
Varför svävar jag ovanför
Och varför känner jag som jag gör
Bara jag får vara där du är''


Vilken är din favorit låt just nu?

/ Amalaj


Glasögonorm

Dagen idag har varit väldigt bra. Många som inte trivs i klassen längre, så A klassen hade ett litet ''klassråd'' om detta idag. Vi kom fram till att vi ska börja hitta på saker på fritiden tillsammans, så som laga mat och ha filmkvällar osv. Det tror jag blir bra. Har gått omkring och haltat hela dagen, höger knä gör helt galet ont plus att jag har träningsvärk också. Naturprovet idag var ganska lätt, eller det kändes som det gick bra i alla fall. Var bara ''sant eller falskt'' frågor så då hade man ju 50% chans att svara rätt. Efter skolan kom mamma och hämtade mig, vi åkte och käkade en snabbis sedan blev det optikern. Jag har glasögon redan sen innan, men ser inte med dom längre. Så jag visste ju att jag skulle få glasögon idag. Valde ett par röda björn borg bågar, dom var faktiskt snygga. Tänker inte använda dom hela tiden, (optikern sa att jag inte behövde det). Utan det blir bara när jag läser, sitter vid datorn, ser på tv, pluggar och på lektionerna i skolan. Sen fick jag slarva sa han, men när jag gör de sakerna bör jag ha glasögon på mig så jag slipper få så ont i huvudet. Slapp att få de inskrivet i körkortet i alla fall, riktigt skönt! Så nu är det bara skicka in papprena så kan jag börja övningsköra. Har väntat på de i snart ett halvår! Ska åka och hämta glasögonen på fredag så ni får se hur dom ser ut då. Kom hem för en stund sen, har suttit och pratar med mamma och min bror och käkat vindruvor. Nu ska jag gå och göra engelska, inte kul!

synd bara att jag inte passar i glasögon, ser helt galen ut


/ Amalaj

Godmorgon

Hoppas ni sovit gott för det har verkligen inte jag. Gick och la mig runt 12 kunde inte somna för jag frös något otroligt mycket. Gick upp och tog på mig mjukisbyxor och en tröja men jag frös i alla fall. Hämtade en extra filt tog på mig duntofflor och morgonrock men ändå frös jag. Till slut lyckades jag somna och när jag vaknade svettades jag, håller jag på att bli sjuk tro? Hoppas verkligen att jag inte blir sjuk nu, för det har inte jag tid för. Så mycket i skolan och är man borta en dag missar man hur mycket som helst. Har sovmorgon till 11.00 idag, väldigt skönt. Gick upp 9.15 och var supertrött, men det är jag alltid men ändå. Slutar 15.20 idag och 16.00 blir det optikern. När jag kommer hem måste jag plugga engelska och sen blir det nog sängen ganska tidigt. Hoppade in i duchen precis när jag vaknat, fixade mig och sen fixade jag mat. Vi får ingen mat i skolan idag när vi har sovmorgon så måste äta något riktigt innan skolan. Jag orkade inte laga mat så jag värmde en färdig låda. Så nu ska jag gå och äta upp den och sedan blir det gå till Thildas mormor som ska köra in oss till skolan. Förövrigt har jag helt sjukt ont i mitt högra knä, bulorna och blåmärkena där är inte vackra alltså. Har även träningsvärk från dansen igår, så det är svårt att gå nu känner jag. Men jag överlever, ha en bra dag!

Natur prov det första vi har när vi kommer till skolan. Önska mig lycka till?



/ Amalaj

God natt!

Efter en mycket konstig dag säger jag god natt. Denna dagen har vart helt galen, så mycket som hänt och så mycket som förändrats. Vaknade som flickvän, kommer somna som singel. Men det känns bra i alla fall, det var det bästa för mig och det blir automatiskt det bästa för honom då.
Har verkligen superont i mina knän nu känner jag, inga dåliga bulor och blåmärken jag fått. Ramla som sagt när jag var ute med Patrik, Sandra och Erik. Känner även att träningsvärken från dansen börjar komma och smyga sig på. Men träningen idag var roligaste på länge och jag längtar till nästa vecka. Imorgon har jag sovmorgon till 11, vilket är väldigt skönt för jag behöver sova. Börjar morgondagen med naturprov, inte kul alls men det måste ju göras. Slutar 15.20 och 16.00 har jag tid hos optikern. Jag vill inte ha glasögon, så jag vill inte dit. Men nu är det så att jag inte har mycket till val. Jag fryser så jag hackar tänder så nu ska jag gå och krypa ner under tecket, sov gott!

are you afraid to lose your girlfriend, you're not good enough

Foto: Me, myself and I

/ Amalaj

It's over

5/12-08 - 17/2-09

Mina kärlekskänslor bara försvann och det är inget jag kan hjälpa. Därför är det bäst på detta vis, jag är ledsen för att jag sårat dig. Men jag måste tänka på hur jag själv mår också? Jag hoppas att du kommer kunna vara min vän i framtiden, för jag vill inte vara utan dig helt. Jag förstår att detta är jobbigt för dig, men det är de även för mig. Tror att du har ganska svårt att förstå att jag tycker det. Men jag tycker verkligen att det är jobbigt. Veta att du är ledsen och att det är mitt fel är ingen härlig känsla. Du betyder mycket, även om jag inte längre är kär.



/ Amalaj


Promenad me Patrik, Sandra & Erik

Kom in för en liten stund sen. Har vart ute och gått med Patrik, Sandra och Erik. Hade verkligen jättekul, skrattat så nu har jag massa ont i magen. Vi gick mest ute i skogen och där var det halt vill jag lova. Jag ramla klantig som jag är så nu har jag skrapsår och blåmärken på båda knäna och under knäna. Riktigt snyggt! Det gör en aning ont, men jag överlever nog. Promenaden var i alla fall massa mysig och jag tycker att vi borde göra om detta.

Me and my babe (L)


/ Amalaj

Tur i oturen

Denna dagen började verkligen skit, men har bara blivit bättre och bättre. Försov mig som sagt i morses, missade givetvis bussen. Thildas mormor var snäll och skjutsade in oss. I skolan gjorde mr hemlig min dag! Efter skolan tog jag bussen till Lidköping, där plockade Arvid och tre av hans kompisar upp mig. Vi åkte iväg för att sladda lite på isen och vara allmänt coola (jag tyckte att dom inte hade något liv). Vid fyra började min träning så Arvid körde dit mig och sa hej då. Dansen idag var otroligt jobbig men verkligen superkul! När jag kom ut från danssalen satt Filiph där utanför, blev verkligen förvånad när jag såg honom sitta där. Han hade lämnat av sin lillebror på hans träning och fått syn på mig så han stannade för att titta. Satt och pratade med honom en stund inne på dansskolan, sen körde han mig till bussen. Var riktigt kul att få träffa honom igen, var flera månader sen! När jag kom till Skara hämtade mamma mig så åkte vi en snabbis till coop för att handla lite flytande föda till min bror. Han har nämligen dratt ut en visdomstand idag och får endast äta flytande föda, stackars liten. När jag väl kom hem duschade jag och fixade mig lite smått. Och nu ska jag ut med Patrik, Sandra och Erik! Från en skit start på dagen till en riktigt bra dag!

Just dance!


/ Amalaj

Sensensen!

Försov mig och nu har jag väldigt bråttom. Dagens planer; Först skola, sen buss till Lidköping, träffa Arvid och sedan träning. När jag kommer hem blir det dusch, äta, plugga och efter det den efterlängtade sängen! Nu måste jag kila iväg till bussen, så att jag inte missar den. Ha en superbra dag!

Jag har en fråga också! När tycker ni att gränsen för otrohet går? Vid endast flirtade med andra än sin partner, en puss, en kyss, samlag osv. Skriv vad ni tycker!

/ Amalaj

God natt

Efter en väldigt lång och jobbig dag säger jag nu god natt. Hoppas på att morgondagen blir bättre, skönt att dansen börjar igen. Har längtat! Morgondagen i skolan är i alla fall inte ens i närheten så jobbig som måndagar är, vilket känns väldigt skönt. Sovmorgon till 09.10 och slutar 13.25.

Just det, en sak till. Vad tycker ni man ska ha för färg på klänningen när man ska på bröllopp? Ljusblå, lila, röd eller svart, hjälp mig snälla!


/ Amalaj

Pluggis

Har suttit med mina läxor sen halv 5, så nu tyckte jag att jag var värd en liten paus. Har precis packat danssväskan för imorgon är det äntligen dans igen efter en veckas uppehåll. Mediekommunikations läxan är klar men jag har inte börjat med naturvetenskapen än, jag har verkligen ingen ork. Men imorgon kommer jag som sagt inte hinna plugga så mycket så måste även hinna med att öva på provet ikväll. Får nog sitta och plugga på provet på bussen till och från dansen imorgon, för efter träningen när jag kommer hem är jag för trött. Hade tänkt gå ut en sväng nu och ta lite luft, sedan får jag plugga på provet. Bara 7 veckor kvar tills nästa lov, det klarar jag nog!

Jag ska bli ett MVG barn minsann!


/ Amalaj

Hemma efter en allt för lång skoldag

Äntligen hemma, denna skoldagen har verkligen gått hur segt som helst. Fick tillbaka våra matteprov och jag fick ett poäng ifrån G. Riktigt surt och det gör mig så besviken på mig själv. Nu ska jag verkligen gå in för matten, nästa prov ska jag ha godkänt eller till och med vg på! Får jobba gärnet me matten, ska ha matte B i 2an och jag vill ju klara det. Under mattelektionen skickade Patrik sms till mig och fråga om jag ville ha skjuts hem. Så när jag slutat kom han och hämta mig, det gjorde min dag lite bättre och det var det som va hans tanke. Håller på att göra lite mat nu så ska stax äta sedan blir det plugga mediekommunikation och även naturkunskap. Har natur prov på onsdag så får plugga länge på det idag eftersom jag har träning imorn och inte hinner öva på provet så mycket då. Ja det är allt bra synd om mig ibland. Nu ska jag kila ner och äta, har gjort makaroner och köttbullar väääldigt ansträngande vill jag lova (a)

Mitt liv, mina beslut.


/ Amalaj

Jobbiga måndag

Klarade faktiskt att ta mig upp ur sängen när alarmet på mobilen ringde. Men så svårt som det var att ta sig upp har det nog inte vart sen första dagen eftet sommarlovet. Jag är verkligen supertrött och jag behöver ännu mera lov, en vecka är för kort tid. Att denna veckan kommer bli jobbig med läxor och prov gjorde inte det hela lättare att försöka gå upp. Men nu är jag i alla fall uppe, har hunnit med att äta frukost, duscha och fixat håret. Har inte ens börjat med sminket och bussen går halv 9, borde nog göra det nu. Sovmorgon till 9.35 egentligen men som sagt går bussen 8.35 så blir inte mycket till sovmorgon. Jag ber också om ursäkt för att jag bara försvann igår, men min blogg kände för att bråka med mig så jag kunde inte logga in. Ja så är det me det, nu måste jag nog gå och sminka mig i alla fall. Ha en bra första dag i skolan nu efter lovet ni som har haft lov. Och till er som har lov nu; NJUT!



/ Amalaj


Promenad med Sandra

Sitter och pratar med Oscar i telefon nu, han har kommit hem från Idre för några timmar sen. Var ute och gick med Sandra i någon timma nu ikväll. Usch vad kallt det är ute! Måste ha på sig flera lager kläder, jag är verkligen trött på att behöva pälsa på mig så mycket kläder så fort jag vill ut. Så jag körde på ett par chinos istället för lånkalsonger och jeans och de köret. Det fick jag ångra när jag kom ut, frös ju nästan låren av mig. Kan inte den efterlängtade sommaren bara komma nu? Det var skönt att få snacka av sig, det behövdes efter gårdagen kan jag lova. I början va vår promenad var vi med om en riktigt äcklig sak. Jag tittade ner i diket och skrek till när jag såg en katt som jag trodde var en räv. Sandra tittade ner i diket precis efter att jag skrikit och då skrek även hon till. Förstod inte varför eftersom hon redan sett att det var en katt, men när jag tittade en extra gång förstod jag varför hon skrikit. Precis bredvid katten låg en stor fet råtta, jag skojar inte när jag säger att den var lika stor som ett marsvin. Katten blev rädd för oss och tänkte först springa iväg då såg råttan sin chans att överleva så den började springa samtidigt som den haltade. Då kom katten tillbaka och tog upp råttan me tassen och bet tag i den, sedan sprang den iväg. Det var så fruktansvärt äckligt! Mådde verkligen illa efter det, råttor är äckliga djur minsann. Förutom det och kylan så var promenaden underbar. Jag är glad att jag har dig tjejen!

I love you sweetie


Självutlösaren är vår bästa vän, ohyees!


Jag vill ha sommar så jag slipper ha sån här stor tjock jacka på mig!


/ Amalaj

Anonyma kommentarer

En liten sak bara, till er som kommenterar anonymt. Ni är inte smarta någon stans kan jag ju säga. Bara så ni vet så loggas era ip nummer så jag kan se vilka ni är i alla fall. Tråkigt va? Så ni kan lika gärna kommentera med era namn, jag vet ändå vilka ni är. Stå för vad ni tycker istället, ni tror att ni vet allt när ni egentligen inte vet något. Bara för att man haft många pojkvänner/flickvänner behöver man inte vara en player. Det kanske bara är så att man blivit tillsammans med helt fel personer men inte märket det för äns efter ett tag? Man kan inte vara tillsammans med en person som får en att må dåligt, eller hur? Och bara för att man aldrig haft en pojkvän/flickvän behöver inte det betyda att man är mobbad. Det kanske bara är så att man väntar på den rätta? Ni får börja tänka lite, för ni vet så mycket mindre än vad ni tror. Stå för vad ni tycker eller låt bli att kommentera, så enkelt är det.

Nu ska jag ut med min Sandra, skriver senare. Puss!

Dags att växa upp nu kanske?


/ Amalaj

Naglarna fixade

Efter duschen fastnade jag vid msn, satt där tills det var dags att äta. Efter maten fixade jag mina naglar, för det behövdes verkligen. Blev en härlig röd färg som fick pryda mina naglar denna gång. Köpte det när jag var iväg och shoppade i torsdags förstår ni, så första gången jag använder det idag. Var lite skeptisk till det eftersom jag köpte det på ullared och de bara kostade 10 kronor. Bara för att det är billigt behöver det inte vara skit, men visst tror man att det är så? Det gör i alla fall jag, jag köper hellre dyrare grejer för det känns på något sätt som en liten garanti på att det håller. Men så behöver det inte alls vara, billiga grejer kan till och med vara bättre än dyra. Detta nagellacket var i alla fall superbra! Nu har jag fastnat vid datorn igen, men ska strax ut på en promenad med min Sandra.

Har suttit och lyssnat på melodifestival låtarna nästan hela dagen och Måns Zelmerlövs låt är verkligen riktigt bra. Den spelas om och om här i mitt rum kan jag lova. Amy Diamonds låt är värdelös och det är även Jennifer Browns låt. Gillar varken melodin, texten eller deras röster. Som sagt tycker jag att låtarna brukar bli bättre när man slipper se vilka de är som framför låten. Hoppas på bättre låtar nästa vecka!

bilden blev lite fail men ritkigt fräsch färg i alla fall, love it!


/ Amalaj


Tråkiga söndag

Godmorgon på er!
Har vart vaken sen halv 12 men inte skrivit för äns nu. Idag är det söndag och imorn börjar skolan igen, idag blir det verkligen en deppig söndag. Lovet är slut och nu kommer alla måsten tillbaka. Denna veckan har vi hur mycket läxor och prov som helst känns det som. Borde gjort dom under lovet så hade jag inte haft det så jobbigt nu denna veckan. Men jag har verkligen inte haft någon lust, jag tycker inte att man ska behöva jobba på lovet. Jobbar man med läxor på lovet blir det ju inget lov, eller hur? Så idag blir sista dagen jag kan slappa på, sen blir det bara plugga och träna hela veckan. Låter inte alls som en kul vecka så idag har jag verkligen rätten till att deppa!

Idag vet jag inte ritkigt vad som händer, får väl se lite. Har i alla fall bestämt mig för att gå ut och ta en promenad och absolut fixa mina naglar. Ska strax gå och ta en dusch och fixa mig sedan blir det då alltså promenad. Är grymt avundsjuk på er som har lov denna vecka som kommer nu, Hannes tex. Är det inte sommarlov snart?

Det finns ingen evig lycka, bara lyckliga stunder


/ Amalaj


Nu säger jag god natt!

Suttit och snackat med Hannes i telefon sen klockan 21.00, la precis på. Det var tredje samtalet från honom idag så det känns som om vi snackat nästa hela dagen. Är på bättre humör nu samtidigt som jag är ännu deppigare, hur går det ihop? Vi har inte snackat ordentligt på två månader. Så det har verkligen vart skönt att få snacka med honom igen, han behövs i mitt liv. Det bara är så, han är en stor del av mitt liv och vän för livet. Lite mer än ett års vänskap nu, ett helt år sen vi snackade för första gången. Det känns inte som om det är så länge sen. Skönt i alla fall att alla hjärtans dag är över nu, för den dagen är inte mycket att ha. När jag satt och tittade på melodifestivalen förut så satte jag på mig Oscars tröja, tände ljuset jag fått av honom och åt chilli nötter. Mysfaktor på hög nivå vill jag lova. Inte lika mysigt att sitta där i mörkret med levande ljus själv kanske, men i alla fall jag fick ju göra det bästa av situationen.

Slutar denna dag med ett stor tack till alla som skickat söta sms och skrivit gulliga saker på msn. Det värmer oerhört mycket ska ni veta. Men mest tack till Patrik och Arvid som kom och gjorde min dag lite bättre med deras sällskap. Lite extra tack till Arvid som kom med en ros och ett kort, det var supergulligt. Blev verkligen jätteglad eftersom jag inte hade en aning om att han skulle komma med detta. Jag tycker om er pojkar, glad att just jag få har två kanon pojkar som er som kompisar!

God natt folket, hoppas er alla hjärtans dag har vart bättre än min :)

Mysfaktor på hög nivå, absoluut


/ Amalaj


Melodifestivalen deltävling 2

Melodifestivalen idag var inte lika bra som förra veckan. Men de kanske va för att jag saknade sällskapet idag som jag hade förra veckan? Hannes ringde mig vid 21.00 ungefär och vi snackar än. Båda är ensamma denna dag och tycker dagen är meningslös, tur att vi har varann. Måns Zelmerlöw och Heat gick vidare till final och Amy Diamond och Lili och Susie kom till andra chansen. Var helt klart rätt låtar som kom direkt till finalen tycker jag.

    
Lili och Susie 
Såg inte melodifestivalen från början, men såg en bit av deras framträdande.
Hej ''wanna be 19''? Kändes som om dom brydde sig mer om sitt utseende
än vad dom sjöng. De lilla jag såg och hörde var sådär helt enkelt. Kläderna
var för ungdomliga!


Lasse Lindh & bandet
Det finns bara ett ord för Lasse Lindh och det är; KÄRLEK! Hans låtar
är helt underbara, visst de låter ganska lika de flesta. Men texterna är
så otroligt bra. Hans röst är så otroligt bra, han är så otroligt bra! Gillade
verkligen denna låten.


Jennifer Brown
Den här låten var den sämsta ikväll tycker jag. Nu när jag tänker efter på de
olika bidragen så är hon den enda jag inte kommer ihåg. Kommer inte ihåg
vad hon hade på sig eller vad hon sjöng. Men jag  kommer ihåg att jag tyckte
den va dålig. Det betyder alltså att denna låten var riktigt dålig. Det är meningen
att man ska gå och nynna på de här låtarna efter att man han hört dom en gång.
Ingen melodifestival låt detta alltså!


H.E.A.T
Den här låten var bäst ikväll, helt klart! Tänkte direkt på The poodles när de här
klev upp på scen. Skön stil, skön låt, underbar röst. Klart att dom skulle gå
vidare, hade dom inte gjort det hade jag blivit väldigt förvånad.


Markoolio
När jag först fick se att Markoolio skulle vara med i melodifestivalen
så var jag väldigt positivt inställd. Han var min idol när jag var liten
förstår ni, så jag trodde att det skulle vara bästa låten ikväll. Men gud
vad besviken jag blev, vad var det där för något egentligen? Verkligen
jättedålig melodi och texten, alltså Markoolio är inte en smör sångare.
Han ska sjunga popiga låtar inte en sån här ''balad'' eller vad man ska
kalla det? Nej, blev riktigt besviken på denna låt!


Amy Diamond
Nej nej nej och åter nej. Hon sjunger inte bra, jag tycker verkligen inte det.
Jag tycker att det låter så äckligt falskt när hon sjunger, men det klart
så som hon hoppar omkring och rör på sig så orkar hon inte riktigt med
att hålla tonerna. Hon borde prova att inte hoppa omkring så mycket så
kanske det går lättare att sjunga? Hon gick vidare enbart för att folk tycker
hon är modig som ställer upp när hon är så ung. I anda chansen kommer
hon ryka först, hoppas jag i alla fall!


Cookies N Beans
De här tre tjejerna passade väl inte in i melodifestivalen? Country musik
och melodifestival går inte ihop enligt mig. Dessutom sjöng dom inte i
samma toner, en hade mer svänging stil på sin röst och en annan mer
långsam. Denna låten var inte bra alls enligt mig, inte outfiten heller.


Måns Zelmerlöw
Riktigt bra låt tycker jag. Gillar i vanliga fall inte Måns, tycker inte
om hans sätt att sjunga på. Men ikväll var han grym, det måste
jag erkänna. Det var självklart att han skulle gå vidare direkt till
final. Låten var medryckande och alla killar ringde väl in och
röstade för att få se de porriga tjejerna i bakgrunden fler
gånger? ;)

Vem var din favorit ikväll?

/ Amalaj


Filmer som krockar

Sitter även denna kväll och tittar igenom tv tablån och ikväll går det två bra filmer. ''The perfect man'' och '' Bruce den allsmäktige'' går ikväll på varsin kanal ungefär vid samma tid. Är inte der typiskt? Igår gick det ingen bra film och idag går det två. ''The perfect man'' går på TV3 och börjar 21.35 och ''Bruce den allsmäktige'' går på TV4 och börjar 21.30. Både filmerna är riktigt bra, har sett båda förut. Men nu vet jag inte vilken av dom jag ska se? Ska jag fortsätta vara sådär snyftig av mig så blir det ju helt klart ''The perfect man'', men om jag vill försöka tänka på något annat än att jag sitter själv på alla hjärtans dag ska jag nog titta på ''Bruce den allsmäktige''. Eftersom den är en komedi och man får många goda skratt. Melodifestivalen hinner ju i alla fall ta slut innan de båda filmerna börjar. Det var ett plus mitt i allt minus. Ja vilka problem jag har hurrni! Vilken hade ni tänkt se?

Tittade precis på klockan och fick se att den redan hade hunnit bli 20:17, alltså har melodifestivalen redan börjat. Bara missat en låt än så länge så ingen fara. Men nu ska jag kila iväg och se på den. Ha en bra kväll!



/ Amalaj

Ändrade planer

Blev inte så mycket av min ''ta hand om mig själv dag''. När jag hade fixat klart mig och hade tänkt gå ut och ta en promenad så fråga Patrik mig om jag ville leka en stund. Det var ju klart jag ville det, så efter 5 minuter var han hos mig. Satt bara och snackade och så. Jag fick sms av Arvid att han hade en sak till mig, han frågade om han kunde komma och lämna den idag. Efter en stund ringde han Patrik och sa att han glömt en sak när vi var där sist, så han frågade om han kunde komma och lämna den till honom. En kvart senare var han hos mig med varsin ros och ett kort var till oss. Patrik fick godis också, jag äter inte det som sagt så därför fick inte jag något. Blev väldigt förvånad när han kom med detta, men blev självklart väldigt glad! Känns skönt att veta att det faktiskt finns folk som bryr sig om en. Han stannade en stund och vi satt och snackade om lite allt möjligt. Ganska nyss drog Patrik in till stan till sin tjej och Arvid åkte hem för att fixa sig för han skulle på fest ikväll. Så nu sitter jag här själv igen, men inte lika deppig som tidigare. För nu vet jag i alla fall att jag har två av de bästa vänner man kan få. Nog med gulligull om det nu :). Ikväll blir det antagligen dator och titta på melodifestivalen, förmodligen gå och lägga mig väldigt tidigt också. Sov inte mycket inatt så är ganska trött redan nu.  Hoppas alla haft en bra dag, min blev i alla fall helt okej! Men kvällen blir nog inte lika rolig, men så är det.

Arvid och Patrik nördar dator


Min fina blomma & kort jag fick, massa tack till Arvid!


/ Amalaj

En ''ta hand om mig själv dag''

Blev inte så att jag gick och duscha efter förra inlägget. Istället tränade jag, danserna från dansen som vi skulle öva på under lovet och lite fys. Har knappt övat något på danserna så va rätt seg i början, hade ingen träningslust egentligen. Men jag har verkligen bestämt mig för att bli snygg till sommaren så då måste jag träna också! Tränade i ungefär 2 timmar, sedan tog jag en lång och kall dusch det var nog skönaste duschen på evigheter. Har bestämt mig för att denna dagen ska jag ta hand om mig själv och bara tänka på mig själv, för visst behövs det ibland? Jag tänker alldeles för mycket på alla andra att jag ibland glömmer bort mig själv. Jag glömmer bort vad jag egentligen känner och hur jag mår. Först hade jag tänkt fixa klart mig och sedan gå ut och gå en lång promenad i det härliga vädret. När jag kommer in igen ska jag fixa mina naglar, göra hårinpackning & ansiktsmask. Bara ta hand om mig själv helt enkelt!

Vill också passa på att tacka alla underbara vänner för alla deras uppiggande sms jag fått. Även Hannes telefonsamtal. Det betyder oerhört mycket ska ni veta!



/ Amalaj

Lördag

Vaknade 11.20 av att Sandra stökade omkring i rummet. När klockan var halv kom hennes pappa och hämtade henne. Orsaken till varför hon åkte hem så tidigt är att hon ska fira alla hjärtans dag med sin pojk idag och dom skulle mötas utanför Da Vinci 13.00. Ni vet ju hur vi tjejer är, tar hur lång tid på oss som helst att fixa oss. Speciellt när vi ska ut med våra killar, då kan vi stå och välja kläder i flera timmar. Hoppas du får en bra dag med din pojke Sandra! Kvällen/natten har vart sjukt mysig. Låg och pratade till klockan 5 i morses om precis allt. Känner att jag mår lite bättre nu när jag verkligen snackat av mig, känns skönt att veta att man har någon som bryr sig om en. Någon som ser till att man inte blir ensam oavsett hur saker och ting förändras. Dagen idag tänker jag se som en helt vanlig dag, ingen speciell dag alltså. Grejen är ju att man inte märker någon skillnad på vad de är för dag för äns man sätter sig vid datorn. Då laddar folk upp bilder på bilddagboken på vad dom fått och hur dom ska spendera dagen. Men varför ska jag sitta här och tortera mig med det? Det är ju frivilligt att sitta vid datorn liksom. Melodifestivalen ikväll då, har något att sysselsätta mig med ikväll i alla fall. Inget parketten idag heller, för killarna är tydligen viktigare än vännerna. Blir nog att lägga sig tidigt också, så går dagen fortare över. Jag är i alla fall hemskt glad över att jag har Sandra, det skulle vara ganska mycket svårare utan henne kan jag säga. Nej nu har jag gnällt färdigt om detta, ska jag gå och ta en dusch. Sedan ska jag gå ut och ta en promenad! Ibland behöver man en stund för sig själv ni vet. Hoppas alla får en bra dag med sina pojkvänner/flickvänner. Denna dagen är för alla kära härtan, inga andra det bara är så.

att kyssa en grodprins som sedan blir en prins vore ju inte helt fel?

Foto: Me, myself and I

/ Amalaj


Alla borde få ha en vän som henne

Sitter här med Sandra nu och har det mys, äter chilli nötter, lyssnar musik och pratar. Alla borde få ha en vän som henne, helt underbar rätt igenom. Kan snacka om allt med henne och jag vet att hon alltid finns där, även om jag gör fel ibland. Med henne går det inte vara ledsen, jag är alltid glad och skrattar när vi träffas. Vi sjöng karaoke förut, men blev nog mer skrattioke. Jag försökte sjunga, Sandra skratta bara igenom alla låtar och när hon skrattar så blir det automatikst att jag också skrattar. Försök er på att sjunga Black Eyed Peas låt ''where is the love'' eller Shakiras låt ''whenever whenever'', haha sååå svåra att hänga med i. Har precis tittat igenom massa gammla bilder, usch vad jag saknar vissa tider och vissa personer. Förra året i April var en av de lyckligaste dagarna i mitt liv, det gör mig deprimerad att titta på bilder från den perioden. Tur att jag har min Sandra här som håller mitt humör uppe. Nu ska jag låta henne ha datorn en stund, hon verkar rätt uttråkad. Hon luktade på mitt nya budy butter och hennes kommetar va; De här luktar ju kuken Amelie! Fast nytvättad kuk luktar faktiskt ganska gott. Oh my god what I love you girl! Efter att hon skrivit i sin blogg blir det nog ligga och prata hela natten. Kanske ser en film eller något sen, vi får se vad vi hittar på. God natt på er. Hoppas ni haft en bra dag, för det har verkligen jag!

Bilden är ca en månad gammal och jag älskar henne lika mycket då som nu


/ Amalaj


Tv program

Alltså det är fredag och det går inte en enda bra film på tv ikväll. Har tittat tv tablån och det fanns inte en enda film som ens lät lite spännande. När jag var mindre var det alltid massa bra filmer på fredag och lördag kvällar. Men nu för tiden är det aldrig några, vad har hänt egentligen? På vardagarna när det är skola brukar det gå en del bra filmer. Som American pie och sådana, förstår inte varför dom går på vardagarna. Är ju inte många som kan vara uppe sent och titta på filmerna då i alla fall. De bode väl försöka lägga filmerna på fredag och lördag kvällarna eftersom det är då folk kan, vill och orkar vara uppe sent. Tycker detta är dåligt och jag är nästan säker på att jag inte är ensam om att tycka så här.

Sitter fortfarande och väntar på Sandra, hon är verkligen seg. Får hoppas hon dyker upp snart, för jag blir bara deppig av att sitta vid datorn.



/ Amalaj

Morgondagen gör mig deppig

Alla hjärtans dag imorgon då. Är inte den dagen väldigt överskattad egentligen? En speciell dag då man ska visa sin uppskattning för sin partner och/eller vänner. Är det inte bättre att göra detta varje dag? Personligen tycker jag att alla hjärtans dag bara är en dag då alla singlar ska få känna sig misslyckade och alla de upptagna ska få skryta om va de fått av sina pojkvänner/flickvänner, vilken resturang de åt på, va de gjorde efter de när de kom hem osv. Känns som om jag är den enda som kommer sitta hemma imorn medan alla andra är med sina älsklingar. Självklart är det inte så men det är alltid mest synd om mig, eller hur? Nej men lite surt är det, när man har pojkvän på denna dag så åker han bort. Andra år på alla hjärtans dag har jag vart me mina tjejkompisar och gått på bio, ätit middag, haft myskväll eller något sånt. Men detta året är det annorlunda, detta året har tjejerna fått pojkar. Då är det annorlunda vet ni, kompisarna är inte längre viktigast. Vet ni vad min största rädsla är? Att få vara ensam, ensamheten skrämmer mig. Ibland känner man sig bara så bortglömd, som om ingen ser en som om man bara är luft. Hatar denna känslan, förstår ni nu vad jag menar? Alla hjärtans dag gör en bara deppig om man ska spendera dagen alldeles ensam.

and he say, marry me Julliet you'll never have to be alone..


/ Amalaj

Lillasyster med sångröst

Nu har lillasyster precis dratt hem, har vart en mycket mysig dag! Hon sjunger och spelar piano otroligt bra ska ni veta. Är väldigt avundsjuk på henne, skulle också vilja kunna de. Hon försökte lära mig lite på piano men jag har inte ritkigt de där i mig känner jag. Men hon hade tålamod med mig och blev inte sur när jag spelade fel, fast jag säkert gjorde det 100 gånger. Efter en timme hade hon lärt mig början på Diana låten, känner mig ganska duktig måste jag säga. Jag älskar att sitta och lyssna när hon sjunger, hon har verkligen en helt underbart bra röst. Tror hon spelade och sjöng Diana låten för mig mer än 20 gånger, så otroligt fin. Jag älskar verkligen henne, alla borde få ha en syster som henne. Ska försöka ses snart igen, men blir aldrig så fast än att vi säger det. Får hoppas det blir ganksa snart i alla fall, för jag vill lyssna mer när hon sjunger!

Sitter och väntar på Sandra nu, hon kommer lite efter 8. Är själv hemma, Lena är och gymmar och Emil är och spelar bandy. Men Emil bör komma hem snart, bandyn slutar halv 8. Gillar inte ritkigt att vara själv hemma i vårt stora hus, inte när de e mörkt. Men både Emil och Sandra kommer nog snart, så jag klarar mig. Hoppas ni haft en bra dag!

Älskade Evelina med världens bästa sångröst


/ Amalaj

Lillasyster

Visst är det sorgligt att det är sista dagen på lovet idag? Jag vill ha mer lov!
Sitter här med lillasyster, ska snart lägga oss i sängen och se film. Blir Beck som vanligt, tittar alltid på de när vi träffas. Vi har hitills roat oss med att ta massa kort, brukar bli så. Så några utav de bilderna delar vi med oss av i slutet på detta inlägg. Det är mysigt att ha henne ska ni veta! Känslan av att känna sig behövd är den bästa som finns. Varje gång när hon är ledsen eller har problem kommer hon till mig, det känns skönt. För då betyder ju det att hon litar på mig. Den 20 februari ska hon och hennes kompis på ett disco. Förra gången dom va de så hjälpte jag dom me smink och hår innan. Så det har hon bett om hjälp med denna gången också, självklart ställer jag upp på de. De går  ''bara'' i 6an så dom är så söta redan innan allt smink och hårprodukter, men ibland måste man ju få festa till de lite. Träffas inte ofta längre så nu ska vi gå och ta vara på tiden, se på Beck och mysa!

You make me happy girlie, smile until you die


Kläder från gårdagens inköp fick bli dagens outfit, I love it!


Jag älskar dig lillan


/ Amalaj

Godmorgon

Egentligen har jag vart vaken sen halv 10 men inte haft tid för att skriva för äns nu. Har duschat och så, ska fixa mig snart. Håller på och gör en ansökan till sommarjobb på sommarland, sån tid det tar! Får hoppas man kommer in någon stans, vill inte vara utan jobb i sommar. Fredag den 13 idag, otursdag alltså. Ja vi får väl se vad som händer tror faktiskt inte på sånt där, gör ni? Vill inte tro på det heller eftersom mamma och pappa är ute och åker bil nästan hela dagen, nej usch!

Idag ska jag träffa ''lillasyster'' en stund och ikväll kommer Sandra och sover här, myys! Mamma och pappa åkte i morses så nu är jag själv hemma med Emil och Lena. Nu ska jag göra klart ansökan till sommarland sen måste jag gå och sminka mig och fixa håret. Ha en bra dag, utan olyckor!



/ Amalaj

God natt folket!

Blev väldigt intresserad av de där jordgubbsförsäljar jobbet. Ska skicka brev till dom imorn! Imorgon åker mamma och pappa upp till karlstad för att hälsa på min gammel moster som är sjuk. De kommer hem på lördag eftermiddag/kväll igen. Så imorn kommer min Sandra och sover här, ska bli mycket mysigt. Den där dagen/kvällen/natten är mycket efterlängtad ska ni veta. Vill verkligen åka och shoppa snarast möjligen, hittade ju ingen klänning till brölloppet. Jag vill även ha nya jeans, en hög midja kjol och fler tshirtar. Men prioriterar nog klänning nu i alla fall, tur att jag har lite mer än två veckor på mig att hitta en. Har även börjat fundera på hur jag ska håret, som sagt så längtar jag väldigt mycket till denna dagen. Har aldrig vart på ett bröllop förut så det blir en ny upplevelse! Nej hurrni, nu kanske det är dags för mig att sova? Alla jag skriver me på msn går och lägger sig, knappt inga kvar nu. Känns som om jag gick upp först och går och lägger mig sist av de som har lov. Man blir trött av att shoppa så egentligen borde jag redan sova. Fastnade ju vid datorn pga sommarjobben så satt faktiskt kvar här av en god sak. Måste bara säga att det är riktigt skönt att ha datormus nu och slippa använda ''plattan'' på datorn som mus. Bra köp av mig, de gjorde jag bra. Sov gott folk! :)

Visst är mitt nattlinne super gulligt?


/ Amalaj


Jag får panik

Sitter och klickar runt på olika sidor på Internet. Letar efter ett sommarjobb, vill verkligen ha de till sommaren! Men hur svårt är det inte? På nästan varje sida jag tittar står det ''bör vara över 20 år'' eller ''bör ha körkort''. Lätt för oss 16 åringar att skaffa ett sommarjobb om inte våra föräldrar har massa kontakter så att dom kan fixa in en någon stans. Har sökt ett, ett enda har jag kunnat söka och jag tror jag suttit och letat här nu i snart 2 timmar. Inget roligt jobb heller precis, sökte på lantägg. Alla snackar om att man får förslitningsskador och grejer där. Men vad ska man göra då? Är inte lätt när man inte är över 20 och inte har körkort! Ska söka jordgubbsförsäljare också och det är i alla fall roligare, ska skicka brev imorn. Jag vill inte ha ett kommunjobb för man tjänar så dåligt, bättre med ett man har nästan hela sommaren. Som man sedan kan ha vid sidan av skolan när den drar igång igen. Hittar inget som jag kan söka till, sommarland hade vart rätt kul. Men då är grejen hur jag ska ta mig dit ut varje morgon. Känns som om alla andra inte har några problem med att hitta sommarjobb. Jag blir tokig!

Måste fixa lacket på mina naglar också, jag vet!


/ Amalaj

Tröstshopping är nog den bästa trösten

Nu är jag hemma igen, fick me mig en del hem. Blev rätt besviken på lager 157, fanns inte så mycket som jag hade hoppats. Men hittade en del i alla fall. Sov nästan hela vägen dit och nästan hela vägen hem och jag är fortfarande sjukt trött. Jag är ingen morgonmänniska, det är inte meningen att jag ska gå upp 7.00 redan, så är det bara. Var inte så farligt mycket folk på ullared vilket var väldigt skönt. Visst är det jobbigaste som finns alla hysteriska tanter med vagnar? Kör på en från höger och vänster och ber inte om ursäkt efter heller, sånt blir jag grinig på. Nu är jag på ännu mer shopping humör, vill ha lite fler saker som jag inte hittade idag. Göteborg imorgon eller i helgen någon? Jag är deppig, fråga mig inte varför men då är i alla fall shoppa bästa medlet. Det gör en glad, så länge det man provar passar förstås. Hittade ett par super snygga Acne jeans på lager 157 men dom fanns bara i för små eller för stora storlekar, ingen i min storlek. Sånt är så sjukt tråkigt. Det var samma med en riktigt snygg hög midja kjol jag hittade, den var hur för stor som helst. Den fanns inte i mindre storlek och det blev jag väldigt besviken på. Trots detta kan dagen sammanfattas med ett ord, lyckad!

Dagens fynd:


2 tshirtar

1 body
1 skjorta
1 par jeans tights
2 par tights

1 tjock luvtröja me korta ärmar (till dansen)

1 par korta väldigt pösiga mjukisbyxor (till dansen)
1 sportbag (till dansen)
1 handväska
1 trådlös datormus till lap topen
1 parfym

& lite små skit;
ansiktsmaskar
hårspray
hårinpackning inget känt märke (luktar jordgubb, vilket är att föredra!)
deodoranter
body butter
toffsar & spännen
ansikts skrubbkräm

Denna tröjan är favoriten bland de nya kläderna.
Från Frank Dandy, 200 kr. Helt okej pris!

  

Denna väskan blev jag kär i redan vid första ögonkastet! Ska byta
ut läderremmen mot en guldig kedja istället, tyckler att det passar bättre


Då var det Göteborg nästa då?

/ Amalaj


Godmorgon alla morgonpigga!

Att jag är trött nu, jo tack! Blev väckt klockan 7.00, har hunnit med att äta frukost, duscha oh gjort mig iordning. 8.30 ska vi åka, förstår inte varför det var nödvändigt att gå upp så här tdigt? Jag är nog rätt ensam om att vara uppe redan bland de som har lov, men men. Ska till lager 157 först oh sedan ullared. Hoppas de fått in massa vårnytt på lager 157, så kan jag shoppa massor! För jag är som sagt riktigt sugen på att shoppa. Ska försöka hitta en klänning till brölloppet också, vill ha en ljusblå eller röd tror jag. Får se vad jag hittar helt enkelt. Har laddat mobilen med massor av bra musik så har i alla fall något att göra i bilen på väg dit. Sova och lyssna på musik! Tycker som sagt var inte om att åka bil, blir så rastlös. Jag skriver när jag kommit hem igen, blir nog ganska sent ikväll någon gång. Ni som har lov får njuta av er sista tid på lovet nu riktigt ordentligt, för det tänker i alla fall jag göra. Snart måndag igen och skolan börjar, inte kul alls. Jag vill ha längre lov! Ha en super bra dag :)

Orkar inte ta någon bild idag, är för trött. Lägger in en från i måndags istället :)


/ Amalaj

Bio med Patrik

Då var jag hemma igen då, har vart i Skövde på bio med Patrik. Vi såg ''Benjamin Buttons otroliga liv''. Brad Pitt har huvudrollen och han föds som en gammling, istället för att bli äldre och äldre blir han yngre och yngre. Den var 2 timmar och 47 minuter lång, alldeles för lång måste jag säga. Blir så långtråkigt när den är så lång, det kan liksom inte hålla på och hända något nytt hela tiden då. Sällskapet var bra i alla fall och Brad Pitt är otroligt snygg. Hans ögon, mums! Tyvärr får man se mer när han e gammal än när han är ung och snygg. Patrik tyckte inte heller att den var så bra, så nästa gång får han bestämma film eftersom det var jag som bestämde denna. Jag kan ju säga att jag gjorde det enbart för att Brad Pitt är så snygg! En tjej som satt bredvid mig satt och grät konstant från när den börja tills den sluta. Förstår inte varför hon grät, det var inget sorgligt med denna film. Förstår inte heller hur hon kunde få fram så många tårar? 2 timmar och 47 minuter är lång tid ni vet. Det var väldigt blandat med folk på bion, var nog ungefär lika många tjejer som killar. Kvällen var i alla fall bra, även om filmen inte var så bra. Sällskapet gör de vet ni!

Innan Patrik kom och hämta mig så ringde min tandläkare. Hon berättade att de tittat på röntgenbilderna och de hade upptäckt något konstigt på en av mina tänder. Det var överkäken på vänster sida sa hon, det såg inte ut som ett hål men det var något som va fel. Hon fråga mig vad det kunde vara. Jag trodde det var hon som var tandläkaren, alltså ställer jag frågorna inte hon? Men i alla fall så har jag lagat en tand på precis de ställer hon beskrev Jag bet sönder en tand när jag var liten eftersom jag bet på en sten så jag fick laga den. Har aldrig haft ett riktigt hål. När jag berättade detta så sa hon att hon trodde det var fyllningen i den tanden som lossnat. Så jag fick en ny tid, 17 mars ska jag tillbaka för att fixa ny fylllning. Detta gjorde mig en aning grinig, kunde dom inte sagt det innan jag gick idag? Riktigt dåligt tycker jag.

Imorgon blir det lager 157 och ullared med mamma, pappa, Emil och Lena. Ska gå upp 7 så får nog sova snart. Men först ska jag lägga in lite musik på mobilen så jag har det i bilen imorn. Inget stort fan av att åka bil precis. Hoppas ni haft en bra dag. God natt på er!



/ Amalaj

Jag är shopping sugen!

Sitter och klickar runt på sidan http://zoovillage.com. De har ju så sjukt snygga kläder! Blir verkligen sugen på att shoppa när jag ser alla snygga kläder de har, kanske ska beställa lite här? Men är så svårt att veta om det passar eller inte då. Leveranstid är 3-7 arbetsdagar så man behöver ju inte vänta länge heller. Nja, Göteborg vore inte helt fel en dag nu på lovet där finns det en hel del butiker att välja mellan!
Mina favoriter från sidan:
 
Stilren vit tröja från Adidas, 665 kr                                                             
  

Gul top från Svea, 332 kr


Skjortklänning från Resteröds, 760 kr                                  
                     

Grå ziphood från Svea, 760 kr
 

Klicka in själv och titta! http://zoovillage.com vilka blir dina favoriter?

/ Amalaj

Hemma en stund igen

Hos tandläkaren gick det kanon! Först hade jag en jättegullig liten tant som var riktigt trevlig. Fick ta lite röntgenbilder och så, är det bara jag eller finns det fler som känner att det känns som om dom ska spy då? Tycker att det är hemskt obehagligt, men det gick bra i alla fall. Sen kom en utländsk tjej in och det var tydligen min tandläkare. Jippi tänkte jag, en sån som man inte fattar vad hon säger. Inget ont mot utlänningar, men inom tandvården är det massa konstiga ord som de flesta svenskar inte ens förstår sig på. Men hon var riktigt skön faktiskt. Fick svara på lite frågor om min hälsa och oj vad beröm jag fick för att jag inte åt godis eller drack dricka samt att jag inte röker eller snusar. Hon sa att jag hade helt wooooonderful tänder och att jag borstade tänderna super bra, så det var skönt! Nu slipper jag ett återbesök.

Efter tandläkaren åkte mamma och jag en snabbis till Lidköping och letade dansskor. Hittade ett par som var riktigt sköna och lagom i pris, 699 kronor de hade kostat mer men var prissänkta. Så mamma köpte dom åt mig snäll som hon är. Skorna var svarta vilket jag inte tycker om på skor, men måste ha det på dansen så inte mycket att göra åt. Efter Lidköping åkte vi till Skara, först gick vi till optikern och beställde tid för synundersökning ska dit nästa onsdag. Sen luncha vi  på nya cafeet. Eller nya och nya, jag har inte vart där för äns idag i alla fall. De öppna de vid jul någon gång tror jag. Mysigt att vara lite med mamma, händer inte allt för ofta så.

Nu ska jag gå och fixa till mitt hår som blivit förstört i snövädret, efter det ska jag vara med brorsan, Patrik :). Vi har inte bestämt vad vi ska göra än, men vi jobbar på det. Uppdaterar er om detta senare, ha en fortsatt bra dag!

På de mysiga cafeet tog jag en super god pastasallad och mamma en räksmörgås


Mina dansskor. De är varken snygga eller fula, men sköna. Och det är huvudsaken!


/ Amalaj


Tandläkaren

Godmorgon på er!
Håller just nu på att sminka mig, ska fixa håret också och sen är jag klar. Ska till tandläkaren idag, har tid 13.10. Har som sagt tandläkarskräck så vill inte ha en ny tid precis. Är bara en koll, men tänk om jag har hål, då måste jag komma tillbaka, usch. Får verkligen hoppas att mina tänder är friska och hela!
Jag och min mamma satt och diskuterade bion jag och Oscar såg igår (I taket lyser stjärnorna) förut. Hon har sett den som en teater och hon tyckte den var jättesorglig och alldeles för hemsk för att vara bra. Men jag älskade den verkligen, visst den var jättesorglig men den var så otroligt bra. Jag tror att jag var ensam tjej om att inte gråta, jag är ingen sån där tjejig tjej som gråter till filmer. Överallt i hela salongen hörde man tjejer som grät, förstår inte hur man kan börja gråta av en film. Det är ju liksom bara en film, alltså inte på riktigt. Oscar var nog nästan ensam kille i hela salongen. Den var en bög där me, annars var det nog nästan bara Oscar. Jag håller i alla fall inte med mamma, för filmen var underbart bra!

Nu ska jag gå och fixa klart mig och sätta på mig älskings tröja . Sedan ska jag kila ner och borsta tänderna en extra gång, önska mig lycka till hos tandläkaren! Skriver hur det gick sen när jag kommer hem igen. Ha en super bra dag :)



/ Amalaj

God natt!

Sådär, nu har jag tränat klart och gjort en hårinpackning. Som sagt så märks det redan skillnad på håret, så får fortsätta med detta varje kväll. Min kusin Mattias ska gifta sig den 28 februari som jag skrivit tidigare. Emil ska ta med sig Lena och jag ska ta med mig Oscar, längtar massor. Imorn åker min Oscar till Idre och åker skidor, han kommer hem på Söndag igen. Men jag träffar honom först på måndag, så vi blir utan varandra i fem dagar. Första gången vi är ifrån varandra så länge, men det ska nog gå bra. Han hade med sig ett hjärtformat ljus till mig idag som han ville att jag skulle tända på alla hjärtans dag och samtidigt tänka på honom. Så det ska jag göra och även ha på mig hans tröja som jag sprutat massor av hans parfym på. Han råkade glömma sin parfym här idag så jag kan ta mer på tröjan om den slutar lukta. Jag gav honom en av mina toffsar som han ska ha på sin handled under tiden han är i Idre. Haha, det låter som om vi inte ska få se varann på flera år. Hoppas i alla fall att du får det kul i idre hjärtat!

Imorgon ska jag till tandläkaren, inte kul alls. Ska dit 13.10 så det förstör hela dagen också. Jag har tandläkarskräck så skjuter alltid upp på mina besök. Är bara en vanlig koll, men tänk sen om man har hål eller så. Då måste man tillbaka och borra och grejer, usch! Hoppas verkligen att mina tänder är friska och hela. Ligger i sängen och ser på Walk the line, jag har blivit beroende av den filmen. Ska sova om en stund, börjar bli riktigt trött känner jag.Men först ska jag se klart filmen. God natt på er!

De hjärtformade söta ljuset


/ Amalaj

Hemma

Så var jag hemma igen, dagen har vart riktigt mysig! Har vart med min Oscar hela dagen, gjorde inte mycket på själva dagen. Men på kvällen tog vi bussen till Skövde och gick på bion ''I taket lyser stjärnorna''. Den handlar om Jenna som är fjorton år och inte är särskilt populär. Men hon önska hon var lika populär som Ullis och att Sakke, en kille hon tycker är snygg ska bli kär i henne eller åtminstonde titta åt henne. Jennas mamma är döende i cancer så dom får bo hos hennes mormor och det är inget Jenna tycker om, hon går inte alls ihop med sin mormor. I Jennas ficka ligger en bortglöm dikt: Om du dör mamma, då tar jag livet av mig. Filmen var bättre än vad jag trott, även fast min mamma tidigare idag berätta hur den slutade. Den var faktiskt så bra att jag skulle kunna tänka mig att gå och se den på bio en gång till. Killen som spelar Sakke är samma som spelar Tzatziki i Tzatziki filmerna, han hade ju blivit riktigt snygg! Samuel Haus heter han, sök på google om ni vill se något snyggt. Nu hade jag tänkt träna en stund och sedan göra en hårinpackning, märks redan skillnad på håret efter bara 2 dagar. Det är så otroligt skönt med lov, synd bara att det inte är längre än en vecka. Saknade dock dansen idag, hade uppehåll denna veckan bara för att det är lov. Men nästa tisdag har jag träning som vanligt igen. Hoppas ni haft en bra dag!



/ Amalaj

Bio med min Oscar

Är med Oscar nu och har vart det sen halv 1. Inte gjort alls mycket, bara legat i sängen och degat. Men nu ikväll ska vi på bio i Skövde. Det blir ''I taket lyser stjärnorna'', har hört att den ska vara riktigt bra. Min mamma var väldigt gullig förut och berättade slutet så hon har verkligen förstört för mig nu, hon var vekligen tvungen. Aja, jag vet ju i alla fall inte vad som händer runt omkring det hon berättade. Får hoppas att den är riktigt bra, annars har vi verkligen slösat bort pengarna när vi ändå vet hur den slutar. Nu måste jag gå och fixa håret och byta om, bussen går vid 17.00 så har ett tag på mig. Ha en bra kväll :)



/ Amalaj

Godmorgon

Vaknade halv 11 men låg kvar i sängen och tittade på tv. Nu är jag uppe och tänkte blogga lite. Igår fick jag reda på att min kusin Mattias ska gifta sig. Så det blir bröllop den 28 februari, ska bli otroligt kul! Har aldrig vart på ett bröllop, men det har alltid varit lite av en dröm att få gå på ett. Så nu äntligen går min dröm i uppfyllelse. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig, sånt är så svårt tycker jag. En klänning vill jag ha, men vad ska det vara för färg? Inte vit i alla fall, för man får ju inte överglänsa bruden. En blå eller röd kanske? Svårt! Har ju i alla fall ett par veckor på mig att bestämma mig. Idag kommer Oscar hit, blir säkert film och en promenad. Imorgon åker han till Idre och är borta till söndag. Nej, nu ska jag kila ner och äta lite frukost sedan blir det dusch och fix. Ha en bra dag!



/ Amalaj

God natt!

Har suttit och gjort smycken i ett par timmar nu, det är hemskt kul och tiden bara rinner iväg. Jag tog en paus emellan och åt lite fruktsallad med Emil och Lena. Super gott och super nyttigt som sagt. Lena har förövrigt köpt några armband av mig, gulligt av henne :). Gjorde 4 halsband och 2 ringar ikväll, så hann med en del. Sitter och pratar med Emil och Lena nu, Emil ska köpa ny säng. Min säng är större än hans så dom är här i mitt rum nu och ser om den passar bättre. Nu hade jag tänkt gå och göra en hårinpackning och sedan krypa ner i sängen och titta på ''Walk the line'' igen. Den var ju som sagt otroligt bra, lite sorglig men otroligt bra. Sedan blir det sova, hoppas ni haft en bra dag. God natt på er!

Halsbanden & ringarna

       


/ Amalaj

Walk the line

Har inte haft tid för att blogga tidigare, men nu får ni en liten uppdatering. Idag har jag vart med min Oscar. Såg på ''Walk the line'' och den var helt otroligt bra! Det blir min nya favoritfilm, förstår inte varför jag inte sett den förut. Är ganska många som tipsat mig om den, men det har aldrig blivit så att jag tittat på den. Filmen handlar om countrylegenden Johnny Cash liv och hans kärlekshistoria med June Carter. Om hur han gick från bomullsplockare till världsberömd artist i princip över en natt. Många av Johnny Cashs låtar är med i filmen och även snuttar av Jerry lee Lewis. Killen som spelar Johnny Cash ser dessutom riktigt bra ut enligt mig och det är väl ett plus? Jag rekomenderar er verkligen att titta på den! Efter filmen tog vi en promenad, solen sken så det var inte så farligt kallt. Vid 6 åkte han hem, för det var ju meningen att jag skulle åka till Vatra ikväll. Men nu blir det inte så, av pesonliga skäl. Men på lördag blir det i alla fall parketten, tänker inte sitta hemma själv på alla hjärtansdag och deppa. Imorgon ska jag vara med Oscar igen, för det är ju så att han åker på onsdag. Lämnar mig ensam på alla hjärtansdag och grejer, aja man kan inte alltid få som man vill. Nu hade jag tänkt gå och göra lite smycken med mamma, umgås allt för lite med henne nu för tiden. Så det ska det bli ändring på!



/ Amalaj


Godmorgon!

Har precis vaknat, tyvärr inte av mig själv. Oscar kommer hit runt halv 1 så jag satte klockan på 11 så att jag skulle kunna göra iordning mig i lugn och ro. Är på toppen humör! Vem blir inte det när den tittar ut genom fönstret och solen skiner och när den dessutom har lov? Får ta med Oscar ut på en lång och härlig promenad sen. Ikväll blir det vatra, har fixat med skjutsen nu. Har dock inte bestämt vad jag ska ha på mig. Hawaii tema, hmm? Ja jag kör nog på iden jag hade igår ändå. Nej, nu hade jag tänkt kila ner och äta lite frukost, ha en underbar dag!

Bilden är från Karlsborg, älska de stället!


/ Amalaj

Hårinpackning

Min blogg ville inte funka igår efter att jag duschat så jag lägger in detta nu. Skrev det runt 1 inatt.

Har precis duschat klart och tvättat ur hårinpackningen. Jag har alltid andvänt märket garnier fructis på mina hårinpackningar. Men idag testade jag med elvital istället. Det var läskigt, för den var rosa och när jag fått i de i håret såg de ut som de färga av sig och att jag skulle få rosa hår. Hade lite panik ett tag, men det gick över när jag sköljde ur de och insåg att min blond/vita färg på håret var kvar. Elvitals hårinpackning gjorde helt klart håret mycket lenare och fräschare, men färgen var inget vidare och inte lukten heller. Garnier fructis luktar super gott, har ingen färg och gör håret lent. Dock inte leka lent som Elvital, så jag ska nog börja använda elvital framöver nu. Prismässigt ligger dom lika, de ligger kring 40 kronor. Båda två är sådana som man kan ha i håret varje dag. Finns vissa hårinpackningar som man bara kan ha i håret en gång i veckan, jag vill ha varje dag. Det blir Elvital som får följa med mig ner i varukorgen när jag är och handlar i fortsättningen, helt klart!

Ingen annan som använder någon bra hårinpackning som både luktar gott, är genomskinlig, gör håret lent och inte är för dyr? Ge mig tips!

                       

/ Amalaj
                                                         


Liten uppdatering

Har suttit och kikat på Beck samtidigt som jag pärlat ett halsband. Det är ju faktiskt väldigt roligt, förstår inte riktigt varför jag slutade. Men nu är jag igång igen, har gjort ett vitt halsband nu ikväll. Har inte pärlat på flera månader så jag är förvånad över hur nöjd jag blev med resultatet. Trodde inte det skulle bli så bra. Men det blev det allt! Kanske ska börja göra och sälja igen? Lättförtjänta pengar är det ju i alla fall. Jag får väl se hur det blir. 

 Nu ska jag gå och titta på hästhoppning på tv med mamma och sedan hade jag tänkt gå och göra en hårinpackning för mitt hår ser ledset ut! Blir ju så när man färgar det. När man plattar och tvättar det flera gånger per dag och även har hårspray i. Känner mig ganska blåst, hade ingen aning om att håret tog skada av hårspray men det gör det tydligen. Vill absolut inte sluta platta håret så jag får börja ta hand om håret på andra sätt, hårinpackningar! Någon som har bra förslag på något bra märke på hårinpackningar?

Detta halsband gjorde jag idag, snyggt att ha till en klänning eller tunika


/ Amalaj

Fruktsallad

Har precis käkat fruktsallad, Emil och hans tjej hade gjort det. De är allt bra gott och det är ju dessutom nyttigt. Om man inte har grädde eller glass till så är det ju inget farligt att äta. Istället för glass eller grädde kan man ta ett smalare alternativ som lättfil tex eller så äter man det utan något till. Det funkar det med.  Fruktsallad är ett perfekt mellanmål, men att skära alla frukterna är dock inte lika kul. Gäller bara att ha tiden så man hinner skära ner alla frukter osv. Aja, gott var det i alla fall! :) Nu hade jag faktiskt tänkt att gå och kika lite tv, skriver senare igen såklart.



/ Amalaj

Söndag kväll

Har precis ätit lite fil, kom hem för ca en timme sen. Har varit med brorsan, Patrik idag. Vid 4 bytte jag mjukisbyxorna mot jeans och gick iväg till Patrik. Jag behövde prata och skratta av mig lite och då går man till brorsan vet ni. Såg på bee movie, den gick på tv. Jag tyckte det jag fick se var bra faktiskt, men såg inte klart hela. För när vi sett typ halva så gick vi ut och gick, det är grymt kallt ute ska ni veta. Blev en till sväng hem till honom efter promenaden och sedan skulle han in till stan till sin tjej. Då körde han hem mig som den snälla brorsa han är :) Och så drog han in till stan. Nu sitter jag här och känner mig lite rastlös, det kanske är nu jag ska ta mig tid till att göra smycken? När jag ändå inte har något att göra. Blir nog sitta här en stund i alla fall, får se sen. Det var i alla fall en liten uppdatering. Hoppas ni haft en bra dag och får en fortsatt trevlig kväll :)



/ Amalaj


Vatra imorn?

Det slog mig just att det är den 9 imorn. Det innebär skövde, vatra, partyyy! Förhoppningsvis i alla fall, får vi skjuts och sådär så. Vatra är helt klart det roligaste stället att festa på, så jag sa ja utan att tveka när Linus fråga om jag skulle dit. Enda problemet är hur det blir med skjutsen, men det brukar gå att ordna. Frågan är vad jag ska ha på mig. Det är hawaii tema. Så kanske ett sånt där blommigt hawaii halsband ni vet, ett par pilotbrillor och en söt klänning till? Jag vet inte, men jag hittar nog något annars kanske jag får ta en sväng till Lidköping imorn för att hitta något bra? Sånt löser sig!

Känner att det är väldigt hög mysfaktor på mig idag. Älsklings munktröja och mina dansmjukisbyxor (som förövrigt är mitt favorit plagg för tillfället). Är det lov så är det, då får man passa på att gå i myskläder när man ändå är hemma. Ska ta och fixa håret och sminka mig nu, sedan blir det en promenad. Känner att jag måste ut och få lite frisk luft. Skriver när jag kommit in igen!



/ Amalaj


Städa kan faktiskt vara kul

Nu har jag dammsugit, dammtorkat och bytt lakan i sängen. Så nu är rummet fint och dammfritt. Jag dammsög även tvrummet för att ligga på lite plus hos mamma. Ibland är det faktiskt kul att städa, när jag dammsög under soffan hittade jag alla mina pärlor. Förra året var min stora passion att göra smycken och sedan sälja dom. Sparade givetvis lite själv också, bara de jag blev mest nöjd med. Väldigt rolig hobby egentligen, der är ett bra sätt att koppla av på. Så nu när jag hittade dom blev jag sugen på att börja igen. Det gäller bara att hitta tiden när man ska hinna göra det, får väl börja dra ner lite på datorsittandet kanske.

Under tiden jag städade lyssnade jag på melodifestivallåtarna. Alltså dom blir mycket bättre när man slipper se dom och man bara får höra rösten. Caroline af Ugglas text och melodi var faktiskt riktigt bra tycker jag, men hennes röst håller tyvärr inte. Men det tänkte man inte på när man såg henne på tv igår. Jag hade i alla fall fullt upp med att sitta och kritisera hennes klädval och hennes hår. Samma sak med Jonatan Fagerlunds låt, den var också bra när man slapp se honom. Hans röst var ju faktiskt bra, men det tänkte inte jag på när jag såg honom igår kväll på tv. När han stod på scen hade jag fullt upp med att ta tillbaka min kommentar precis innan han kom ut på scen. ''Fan vad snygg han va!''. De enda låtarna jag fortfarande står fast vid att dom var dåliga är Shirley Clamps och Nina Söderquists. Shirleys röst höll verkligen inte igår i de höga tonerna, nej usch! Nina Söderquists låt var absolut ingen meolodifestivallåt och vad hade hon på sig egentligen? En riktigt flopp! Marie hade snyggast outfit helt klart. Visst var klänningen hon hade på sig super snygg? Nog om melodifestivalen, ser faktiskt fram emot nästa veckas deltävling. Nu ska jag gå och ta en lång och varm dusch, hörs senare!

Kanske har lite talang för det här med att göra smycken? hmm, ja
jag ska helt klart försöka ta mig tid till detta i fortsättningen.



/ Amalaj

Söndag

Thilda har precis gått hem och nu hade jag tänkt städa. Det behövs verkligen kan jag säga. Vi vaknade runt halv 11, gick ner och käkade frukost  och fastnade där nere ett tag. Lite efter 12 gick vi upp och packade ner Thildas grejer och sedan gick hon hem. Kvällen/natten har vart super mysig och jag hoppas vi gör om detta snart girlisar! (: Det är tur att jag har såna som er, som får mig att skratta och må bra. Utan vänner är man ingen, så är det. Att det är söndag idag spelar absolut ingen roll, för jag har lov så jag behöver varken gå och lägga mig tidigt ikväll eller gå upp tidigt imorn. Suuuper skönt! Nej, nu måste jag gå och städa, melodifestivalslåtarna får bli mitt sällskap. Ha en bra söndag!

/ Amalaj

Jag och Thilda säger god natt

Nu snöar det igen, vill inte ha mer snö! Snöade massor under torsdagsnatten men det regnade bort under fredagen. Så idag har det bara vart slaskigt och äckligt ute och nu har det börjat snöa igen. Jag vill inte ha snö, jag vill ha sommar och sol. Trött på snö och slask, det är inget man vill ha i februari. Inte mycket att göra åt, kommer inte sluta snöa hur mycket man än gnäller. Nu ligger jag och Thilda i sängen och ser på tv, känner att jag börjar bli väldigt trött. Kommer antagligen inte bli så mycker sova inatt i alla fall, brukar inte bli det när man sover med kompisar. Blir oftast så att man ligger och pratar hela nätterna, eller ser film. Det är mysigt men dock blir man riktigt trött dagen efter sen. Vi har ställt klockan på 10 imorgon eftersom Thilda ska till lidköping och leka med Markus vid 1-2 någon gång.

Mina planer för morgondagen är inte många, vakna upp med thilda och käka frukost och sådär. Sen blir det nog en promenad med borsan och efter det ska jag träna. Vi har en hel del läxor över lovet, så kanske får börja med dom imorn om jag ändå har tid över. Blir alltid så att man gör dom i sista stund, egentligen är det smartare att göra dom så fort som möjligt. Då slipper man sitta med det dagen innan och sen få halvbra på proven. Jag tror inte att jag är ensam om att göra på detta sätt. Är nog många som känner igen sig, eller hur?

Nej, nu ska vi kika tv och prata sen blir det sova. Sov gott och god natt!

Jag saknar Öland!


/ Amalaj

Toppen kväll!

Kvällen har varit toppen. Efter att jag käkat så kom Thilda och Sandra hit, vi kikade på melodifestivalen. Var faktiskt ganska bra denna gången, det är sällskapet som gör det vet ni! Han Jonathan var väl ritkigt snygg? Tills han öppnade munnen, hej gay varning! Våra favoriter var Scotts, Emilia, Alcazar & Marie. Det gick ju faktiskt bra för de tre förstnämnda, men Marie åkte tyvärr ut. Helt otroligt hur Caroline af Ugglas kunde gå vidare till andra chansen, hon kan ju inte ens sjunga! Och hur ser hon ut egentligen? Aja, nog om melodifestivalen. Nästa vecka blir det att titta på den med Thilda och lidköpings pöööjka förhoppningsvis. Efter melodifestivalen försökte jag lära Thilda dansa streetdance och det gick faktiskt ganska bra. Man är ju en bra tränare så att säga, klart hon klarar det bra då. Halv 12 drog Sandra hem och då drog Thilda och jag hem till henne för att hämta sovsaker för hon ska nämligen nana här inatt. Nu sitter vi i min säng och käkar salta pinnar och ser på tv, myyys! Hoppas ni haft en lika bra kväll som jag :)

Lite bilder från kvällen:

Puuuuuuss


Thilda e snyyyygg

   
Ni är lycka girlisar



Thilda e smygfotarN


/ Amalaj

Kvällens planer

Sådär, nu var det bestämt hur kvällen blir. Jag blev plötsligt väldigt sugen på tacos, så pappa åkte in för att köpa det för en stund sen. Ska hjälpa honom att laga det sen och sedan ska vi äta. Efter maten kommer Thilda och Sandra hit och så blir det mysa och titta på melodifestivalen. Var tänkt att lite fler skulle vara me, men dom hade ingen skjuts. Killar är allt bra värdelösa ibland. Nej nu ska vi inte vara såna.  Aja, blir säkert mysigare med en tjejkväll. Nu ska jag gå och fixa iordning tacosen, hörs senare. Ha en bra kväll alla, för det tänker jag ha! :)



/ Amalaj

Jessica

Nu har Jessica och de andra precis åkt. Hon hade med sig sina två kusiner idag också, Brian och Kevin. Kevin är 10 och Brian är 5. Allihopa var på bushumör så är ganska trött nu, men Kevin var ändå ganska lugn. Spela guitar hero, busade massor och de andra åt tårta och glass. Jag äter ju som sagt var inte sånt, så jag drack vatten bara. De stannade inte så länge för dom hade köpt en fisk och den klarar sig inte utan akvarium allt för länge. Så nu har dom åkt hem för att ta hand om den skulle jag tro. Jag gör inte mycket för tillfället, ligger i sängen och har ont i magen. Har träningsvärk sen igår förstår ni. Klockan 6 kommer Thilda hit, mys mys :). Just nu har jag inte mycket mer att skriva så lägger upp lite bilder från Jessicas besök. Skriver senare såklart :)

Börjar med en bild på lilla Jessica


                           Brian gör grimaser
    

               Brian och Jessica gör grimaser tillsammans



Från v. Lena, Emil, Jessica, Brian & Kevin :)


/ Amalaj


Godmorgon!

Eller ska jag kanske säga godeftermiddag? Ja i alla fall så tog jag mig en lång sovmorgon idag, vaknade halv 1. Super skönt att få sova tills man vaknar av sig själv. Gick upp direkt, duschade och åt mat. Nu har jag precis fixat mig och då blir det såklart lite bloggande :). Idag kommer Jessica och hennes familj hit en stund. Jessica är 4 år, jättesöt och JÄTTEBUSIG. Så det är nog tur att jag fick sova tills jag vakna av mig själv, för nu är jag pigg och kan busa tillbaka med henne. När dom har åkt hem igen så vet jag inte ritkigt vad som händer, men ikväll blir det i alla fall melodifestivalen med lite folk. Lite oklart än vilka dt blir, men Thilda ska självklart vara med :). Nu hade jag tänkt borsta tänderna och lite så innan Jessica och dom kommer. Vi hörs senare!

Bjuder även på en sjukt gammal bild på mig och söt-Jessica!


/ Amalaj

God natt

Efter en bra första dag på lovet känner jag mig trött, glad och lycklig. Att jag är trött kan bero på att klockan börjar bli rätt mycket. Lycklig och glad för att jag har Oscar och min brorsa (Patrik). Skriver nästan alltid Patrik här fast egentligen menar jag brorsan. Tss :). Bara för att ni inte ska blanda ihop det med min riktiga bror Emil så blir det att jag skriver Patrik. Men nej, jag ska bättra mig och skriva brorsan! Nu är det läggdags för oj vad klockan har hunnit bli mycket. Hörs imorn, god natt!

/ Amalaj

När är man egentligen på G?

Jag och en av mina kompisar diskuterade detta igår. När är man egentligen på G? Enligt henne var man det redan när man börjat flirta på msn, sms osv. Men jag håller inte alls med, man kan väl inte vara på G med någon man inte vart med i verkligheten? Enligt mig är man på G när man börjat prata väldigt mycket i verkligheten, eller är med varandra utanför skolan och när man skriver lite sådär ''gulligull'' sms. Det är alltid så jag räknat när jag vart på G med någon.  Det känns som om jag är alldeles för seriös när det gäller förhållanden och grejer, därför det inte funkat för mig kanske. Har inte funkat föräns nu, med Oscar har det funkat 2 månader. Hoppas bara att det kommer fortsätta i den stilen. Vi träffades första gången precis när vi börjat gymnasiet, tror att det var första veckan i skolan. Efter den dagen gick vi väl och tittade på varandra i skolan och sådär. Efter någon månad tog han kontakt på bilddagboken, och då flirtade vi lite båda två. Jag kan inte påstå att vi var på G då. Några veckor senare började vi  hälsa på varann i skolan, pratade lite smått osv och då tycker jag nog att man kan säga att vi var på G. Absolut inte tidigare. Men i alla fall, min fråga är. När är man egentligen på G? Är det jag eller min kompis som har rätt?



/ Amalaj

Riktigt bra dag

Dagen har vart massa bra! Var ju ledig idag så tänker hela tiden att det är lördag, men det är ju faktiskt fredag. Först tränade jag, duschade och fixade mig. Sedan kom Patrik hit :). Vi kikade tv, snackade och var ute och gick. Som vanligt hade vi kul och skrattade mestadels av tiden. Halv 7 skjutsade Patrik in mig till stan till min Oscar. Väldigt snällt av honom att köra mig, massa tack för det. Jag och Oscar myste, spelade tv spel, gick och handlade frukt och när vi kom hem igen gjorde vi en fruktsallad. Vi hade i bananer, vindruvor, kiwi, äpple och apelsiner, blev ritkigt gott :). När vi spelade tv spel vann såklart jag, spelade basket och jag var grym! ;) Fast okej, Oscar vann faktiskt en gång. Men det räknas inte säger vi, haha jag är en riktigt dålig förlorare. Nu är jag i alla fall hemma igen, ligger i sängen och myser med älsklings munktröja. Det är nog det mysigaste jag vet, stora mjuka tröjor och som dessutom luktar Oscar! På tisdag blir sista dagen jag träffar honom innan han drar till idre och åker skidor :/. Då ska jag ta på massor av hans parfym på hans tröja som jag har snott för att ha ett tag framöver.

Imorgon börjar melodifestivalen, vet inte riktigt om jag kommer att titta. Blir bara sämre och sämre för varje år tycker jag. Men ändå känner man sig tvungen att titta, det finns ju ändå en chans att det kan vara bra. Är det inte så att man tittar på melodifestivalen bara för att det är något man gjort ända sen man var liten? Då det verkigen var riktiga meolodifestivals låtar med. Nu är det bara så konstiga låtar och oftast varken svensk artist eller låt. När det är Sveriges melodifestival borde det väl ändå vara både svenska artister och svenska låtar? Men men, man kan inte alltid få som man vill. Förra året var vi flera stycken som samlades och tittade varje lördag, detta året kommer det inte att bli samma gäng. Fast det kanske blir ett nytt? Vem vet. Nu hade jag tänkt vara social på msn en stund, skriver lite senare igen.

Ser det inte läskande ut?


/ Amalaj

Dagens planer

Sådär, nu har jag tränat, duschat och fixat mig. Om en stund kommer Patrik hit och leker, vet inte riktigt vad vi ska göra. Men något hittar vi nog på. Ikväll ska jag in till stan för att vara med min Oscar. Vi hade tänkt göra fruktsallad, kika film och bara mysa. Jag kanske till och med får med honom ut på en promenad, vi får se. Det var i alla fall dagens planer, ser ut att bli en bra första dag på lovet, håller ni inte med? Skulle bara vilja tilläga också att jag saknar min lil sis Emmily helt galet mycket, hoppas på att få träffa henna på lovet. Inte träffats på jättelänge så vi får väl passa på nu att försöka boka in en dag när vi ändå har lov :). Nu ska jag kika lite tv och vänta på att Patrik ska komma. Hörs senare!

/ Amalaj

Det ska bara snöa på julafton

Godmorgon på er!
Varje gång som jag vet att jag inte behöver gå upp tidigt för att jag är ledig så vaknar jag alltid tidigt. Är inte det typiskt? Vaknade halv 10 idag, var ritkigt trött men kunde inte somna om. Kan vara så att jag vaknade av min bror och hans tjej också. Dom pratade så högt, tar ingen hänsyn till folk som ligger och sover. Känner mig bara ännu tröttare nu än vad jag gör när jag går och lägger mig sent, men aja nu är jag i alla fall uppe. När jag drog upp min rullgardin imorses så var det helt vitt ute. Har snöat hela natten och snöar än, snö ska va på julafton inte nu. Det är bara kallt, blött och äckligt att gå ut en dag som denna, tur att jag är ledig idag så jag inte behövde gå ut i detta vädret. Ska nog ut sen ändå, blir så rastlös av att sitta inne. När jag var liten älskade jag snö, men nu tycker jag att det bara ska vara snö på julafton. Det kan få vara lite på nyår också men sen är det bra. Det är faktiskt februari nu, visst det är kul för mindre barn eftersom det är lov nu. Det heter ju faktiskt sportlov, och nu när det är snö så kan dom åka skidor, pulka och ha snöbollskrig. Nej, nu ska jag sluta gnälla. Snön kommer ju inte precis försvinna fortare för att jag sitter här och gnäller, eller hur? Men nu ska jag gå och träna en stund, måste träna på det olika danserna vi hade på träningen sist. Engetligen är det min ''ut och springa'' dag idag fast har inte någon lust med att gå ut och springa i detta vädret känner jag. Möjligtvis blir det en promenad senare under dagen, men absolut inte springa. Vi hörs senare!

Utanför mitt fönster, visst ser det inte mysigt ut? Bara kallt och blött, uusch!


/ Amalaj

Sov gott!

Nu är jag så trött så att jag inte kan hålla ögonen öppna längre. Gud vad skönt det ska bli att få sova tills jag vaknar imorn! Som sagt så behöver jag verkligen sova, för jag är så trött jämt. Känns som om jag kommer vilja sova hela lovet, men det kommer jag inte ha tid med. Imorgon ska jag sova läääänge! När jag vaknat och fixat mig och sådär så kommer jag nog vara klar lagom tills Patrik kommer hem. Han skulle vara hemma runt halv 1 så då ska jag nog leka med honom :). På kvällen ska jag in till stan för att vara med min Oscar, vi skulle göra fruktsallad bestämde vi idag. Ni förstår, jag äter inte godis, chips, glass eller andra onyttigheter. Men nyttigt är minst lika gott som det onyttiga! Även om Oscar är riktigt smal och verkligen behöver få i sig mycket fett och socker så äter han nyttigt när han är med mig för att jag gör det. Vi får väl kanske fixa grädde eller något till honom imorn, han kan ju inte hålla på och äta som jag. Då kommer det inte bli något kvar av honom. & jag vill helst ha min Oscar kvar. Nej nu ska jag sova innan jag somnar sittandes. Vi hörs imorn!

haha, min schnööögging!


/ Amalaj

I taket lyser stjärnorna

Är det någon som sett den nya ungdomsfilmen ''I taket lyser stjärnorna''? Jag tycker att den verkar otroligt bra och funderar på om jag ska gå och se den på bio. Oscar och jag tänkte gå och se den idag, men valde att bowla istället när vi insåg att vi inte skulle hinna till Skövde innan den började. Tror att det är en lite ''tjejig'' film, jag vet inte men jag tyckte det verkade så när jag kikade på trailern förut. Om någon har sett den kan den väl läma en liten kommentar om vad den tyckte om filmen? :)



/ Amalaj

2 Månader

Idag har jag och älskling 2 månader som sagt. Han följde med mig hem direkt efter skolan och då lagade vi mat. Efter att vi ätit kika vi lite tv och myste och vid halv 8 åkte vi in till stan för att bowla. Självklart vann jag! :) Vi hann köra 4 serier och jag fick 406 och han 337. Gjorde 7 strikar medans han bara gjorde 3, jag är stolt över mig själv. Haha han tycker att det är jättepinsamt att förlora över en tjej men jag kan ju inte hjälpa att jag är bäst liksom? Detta var 2 av 3 gången jag vann när vi bowlat. Första gången vann hann bara för att jag var så sjukt nervös, vi var bara på G då och inte tillsammans då. Jag var så jävla nervös att jag bara sköt i rännan hela tiden. Tror jag hade 20 på en serie eller nått. Men nu när vi känner varandra så är det jag som vinner :D. Efter att vi bowlat gick vi ut och gick och runt 10 åkte jag hem eftersom att älskling har skola imorn. Det är bara medieprogrammet som är lediga imorn, men det har vi förtjänat. Dagen har vart sjukt mysig och jag tycker om min Oscar otroligt mycket.

Här har vi vårat resultat, räkna bort serie 5 för vi hann bara börja på den sen var tiden slut.


/ Amalaj

Äntligen lov!

Sådär då har jag lyckats slita mig från min pojke en liten stund för att skriva lite blogg. Dagen i skolan idag gick äckligt fort, försår inte vart tiden tog vägen. Vi filmade från 9 till 12 och sedan klippte vi ihop allt till en film. Blev faktiskt nöjd med vår film. Vår grupp fick pris för bästa sammarbete :). Priset var ett presentkort på 25 kronor i cafe terian i skolan, haha. Det var riktigt kul att se alla andras filmer och uppträdanden. Mediemax var otroligt kul! Trodde inte att det skulle bli det först, men det var riktigt kul faktiskt. Dock var det väldigt många som var borta idag, i vissa grupper saknades 5 personer i vår grupp saknades bara 1 så vi hade tur. Dom hade även rosutdelning i skolan idag, de va tre killar som gick runt i klasserna och delade ut. Jag fick en ros av min pojke, massa glad blev jag. Efter skolan följde min pojke med mig hem för det är ju så att vi har 2 månader idag. Vi ska strax in till stan för att bowla, har hört att jag är ritkigt grym på det där. Btw så har jag lov nu, är lediga imorn. Skööönt som fan :) Skriver när jag kommit hem igen!

& här har vi rosen jag fick av min jättesöta pojke :)


/ Amalaj

Grattis morfar!

Idag hade morfar fyllt 88 år om han levt. Saknar dig något otroligt mycket. Du försvann ur mitt liv alldeles för tidigt. Jag har alltid gått och haft skuldkänslor för att jag inte var där när du försvann. Att jag inte satt där bredvid dig och fick säga hej då. Istället för att sitta där var jag på Öland på semester, som inte blev mycket av en semester sen. Den sommaren var den värsta i mitt liv. Har även skuldkänslor för att jag inte vågade åka hem till mormor och vara med henne. Det är så mycket man ångrar så här i efterhand. En sak som är säker är i alla fall att du var världens bästa morfar. Alla mina kompisar var avundsjuka på mig för att jag hade en så häftig morfar som var med oss och spela fotboll, bandy och basket. Jag saknar dig! :/ Livet är inte rättvist. Grattis på födelsedagen i alla fall, hoppas du och mormor är tillsammans vart ni än är. Jag älskar dig.




/ Amalaj


God natt!

På onsdagar har jag alltid värsta träningsvärken efter träningen på tisdagar. Men idag hade jag faktiskt ingen, sköönt! Hade tänkt gå ut och gå när jag kom hem ikväll, men snön vräkte ner så jag skrota den iden. Imorn har jag och älskling 2 månader, så efter skolan ska jag vara med honom. Tiden har gått sjukt snabbt, känns inte som om det är 2 månader redan, men så är det faktiskt. Är även lite nervös inför morgondagen i skolan när vi ska spela in vår saga och visa upp den för alla osv. Hoppas det blir bra. Men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, klockan är 21.57 bara så denna kvällen blir det allt sova tidigt som jag tjatat om länge. Vuxenhetspoäng till mig där ja! God natt på er, hörs imorn!

/ Amalaj

''Jag älskar dig'' är ett starkt ord

Alltså något jag länge stört mig på är hur otroligt tidigt alla säger det där tre små orden till sin älskling. Man kan inte älska någon efter bara 1 vecka, det funkar inte så. För mig är ''jag älskar dig'' något riktigt stort, jag säger inte det till vem som helst. Jag och min pojke har 2 månader imorn men jag säger fortfarande bara att jag tycker om honom. Jag älskar honom inte än, klart att jag kanske kan börja göra det efter ett par månader. Men inte nu, inte efter bara 2 månader. Man måste ju mena det man säger, annars är det ingen mening med att säga det. Folk säger det som om det inte betydde nånting, utan det bara är något man säger när man blivit tillsammans med någon. Jag själv har bara sagt det till en enda kille, och vi var tillsammans i ca 6 månader så det var lite skillnad. Beror på hur man ser det, vi var på G i 3 månader och tillsammans 3. Vi kände i alla fall varandra bra. Säger man det till alla sina strul eller på g killar/tjejer så betyder det till slut inget. Det blir bara något man säger, några ord utan mening. Personligen tycker jag att man ska spara på det gulliga i ett förhållande länge. Alltså att man inte ska vara så ''gulligull'' hela tiden, utan vara lite mer som kompisar men säga något gulligt ibland så det ändå blir ett förhållande. Att säga ''Jag älskar dig'' till sin älskling är verkligen att ta kärleken till en högre nivå, men det är inget man kan göra redan efter en vecka. Det måste ta tid, varför ha så bråttom? Det blir så mycket roligare om man får gå och vänta på att få höra det där tre små orden ett par månader. För då betyder det så mycket mer sen när man väl får höra dom. Givetvis ska man säga det öga mot öga första gången, att ta det på sms är inte gulligt. Det känns bara så oseriöst, men säger man det öga mot öga så blir det seriösare. När man får höra de där orden efter några månader blir man nästan nykär igen och det är väl ändå härligaste känslan? Så ha inte så bråttom med att säga det, vänta med det tills du verkligen menar det. Finns säkert många som tycker att jag är töntig nu som tycker såhär, men älskar är faktiskt ett väldigt starkt ord. Samma sak med hata, det är också ett starkt ord. Inga ord man ska slösa med, utan använd dom bara när du verkligen menar det. Folk tycker att en tjej med mycket killar är omogen för att hon aldrig kan bestämma sig för en. Men vet ni vad jag tycker? Jag tycker att man är sjukt omogen när man säger ''jag älskar dig'' redan efter en vecka. För då har man inte fattat nånting om vad kärlek handlar om eller vad det betyder.



/ Amalaj

Hejsan

Idag hade vi då alltså mediemax i skolan. Gick från 8 till 7, ganska slut i huvudet efter de kan kan jag säga. Det började med att vi delades in i grupper, efter det blev varje grupp tilldelade varsin saga som de skulle modernisera. Min grupp fick Hans och Greta, så det var väl inte så svårt eftersom man vet precis vad den handlar om. Vi 1or och 2or får nog göra mest eftersom 3orna redan gjort detta 2 gånger innan är dom nog trötta på det. När vi går i 3an sen kommer säkert vi också vara riktigt slappa. Men gruppen är faktiskt väldigt bra. Att spela teater är inte precis min grej, tycker inte om att stå på scen och göra mig till med löjliga röster osv. Ingen i min grupp ville stå på scen och prata så vi övertalade lärarna att få filma istället och sedan visa upp en film. Filmen ska vara ca 15 minuter lång, vi kommer aldrig få ihop så många minuter. Jag som hatar att spela teater fick spela en av huvudrollerna, usch! Jag ska vara en tjej på 16 år och Olivia ska vara min syster. Det är då alltså vi som motsvarar Hans och Greta. Denna filmen kommer bli ungefär som en blandning mellan fucking åmål och hipp hipp hora var det tänkt. Får väl se hur det blir imorn. Vi fick även en föreläsning om hur man uttrycker sig fyskist och en föreläsning om smink med en make up artist. Vid 5 käkade vi pizza, eftersom jag inte äter pizza så var min pojke så gullig och kom med en macka till mig, så söt så. Vid 7 fick vi äntligen sluta och då kom min bror och hämta mig och thilda i sin jobbarbil. Men ni förstår tjejer med stil åker skaratält lastbil! ;) Imorgon har vi detta också och då ska vi först ha något i gympasalen, vi skulle i alla fall vara ombytta. Sen efter det måste min grupp skynda på som fan med att spela in allt och klippa ihop det osv. Men det blir nog bra!

Mamma var inte hemma när jag kom hem som jag hade hoppats. Men hon ringde nyss och pappa hade precis hämtat henne i Skövde, innan dom kommer hem skulle dom ta en sväng förbi donken och köpa mat. Blir sallad för mig eftersom ja töntar mig me maten, men de e gott de med. Dom är nog snart hemma, så ska gå ner och duka fram lite och sådär. Skriver senare!


Btw, så är Isak söt när han sjunger depp sånger i matsalen samtidigt som Johanna spelar piano :)


/ Amalaj


Trött!

Usch vad jag inte har någon lust med skola idag, jag vill verkligen ha lov. Hade tänkt ''försova'' mig idag för att få sova lite längre och bara för att vi ska vara i skolan till 8 ikväll. Men jag blev väckt 5 över 7 så det va bara att hoppa in i duschen och sedan fixa sig. ''Jag har sovmorgon'' funkade inte, kan ju va så att det inte gjorde det bara för att jag tjatat om denna dagen länge? Att jag skulle vara i skolan 12 timmar, från 8 till 8 idag. Men men, nu är jag i alla fall uppe och pappa ska köra in mig till skolan om en kvart. Ikväll när jag kommer hem är mamma redan hemma, hon har vart i Stockholm med jobbet sen i måndags. Så dagens planer är alltså skola alldeles för länge, kommer hem runt halv 9 och då blir det en promenad. Får väl se om jag får med mig någon ut, annars går jag själv med musiken som sällskap. Nej hörrni, nu ska jag gå och borsta tänderna. Hörs senare ikväll när jag kommit hem igen :)



/ Amalaj

''Ikväll ska jag lägga mig tidigt''

Jo men det gick som det gick med det, som vanligt. Klockan är nu kvart i 11. Hade tänkt gå och sova runt halv 10, men jag fastnade vid tv:n. Filmen ''Accepted'' går just nu på tv 6, riktigt bra film. Kan inte gå och lägga mig nu när jag börjat se den, nu måste jag såklart se klart den. Så det blir väl inte sova än på ett tag, typiskt mig. Mamma skickade sms precis och ville att jag skulle ringa henne, så det ska jag gå och göra nu. Sen ska jag se klart filmen och efter det blir det sova. God natt folket!



/ Amalaj

Hemma, äntligen!

Äntligen ligger jag i min säng, har längtat efter att få göra de hela dagen. Skolan gick ovanligt fort idag, efter skolan hann jag träffa min pojk en liten stund. Sen tog jag bussen till Lidköping och träffade Arvid någon timma. Vid 4 började min träning och som jag sa i morses så fick jag lust med träning när jag väl var där. Var super kul idag, dansade nästan hela tiden hade lite fys också men det var mest dans och hjulningar. Fick lära oss en ny dans också, ska bygga mer på den efter lovet. Har ingen dans på lovet, är uppehåll då så nästa träning är inte föräns den 17. Så vi ska öva på de 3 olika danserna hemma under lovet, blir nog bra. Efter träningen tog jag bussen till Skara och där kom Patrik och hämta mig snäll som han är. Det tackar vi massor för! När jag kom hem duschade jag direkt, packade upp dansväskan och pratade lite med min bror som hade kommit hem under tiden jag duschade. Så kom jag på att jag glömt cykeln vid busshållsplatsen, så det var bara att dra och hämta den. Min bror körde dit mig för jag orkaded inte gå. Så till slut när jag var hemma igen var klockan halv 8. Blev en kort pratstund i telefonen med pojken för sen kom pappa hem med mat, brukar bli så när mamma inte är hemma. Hon är som sagt i Stockholm, men kommer som tur är hem imorn! Inget kul att vara själv med pappa och Emil. Trodde Emils tjej också skulle vara hemma men hon åkte också till Stockholm igår, fast med sitt jobb. Hon kommer hem på torsdag, så nu får jag passa på att umgås med min bror. Ikväll ska jag verkligen sova tidigt, har träningsvärk efter dansen redan nu och är allmänt trött. Plus att vi ska vara i skolan från 8 till 8 imorn, det kommer nog bli jobbigt. Jag behöver min skönhetsömn!

Nu ska jag dra och kika lite tv, skriver senare!


Are we human, or are we dancer?

/ Amalaj

Redo för skolan

Precis fixat mig klart oh ska alldeles strax dra mig iväg mot bussen. Tror jag håller på att bli sjuk, inte kul! Förskyld och huvudvärk, vill bara gå och lägga mig igen. Kommer inte hem föräns vid 6 någon gång ikväll, hade vart skönt att komma hem tidigt. Men nu är det ju så att jag har träning, som jag inte alls har någon lust med känner jag. Fast jag får säkert lust sen när jag väl är där. Ja, dagens planer är då alltså skola, träffa arvid, träning, hem och duscha och äta sen sängen! Nu måste jag kila, hörs senare!

/ Amalaj

God natt!

Kom hem för en stund sen har precis packat min dansväska och nu blir det lite bloggande. Idag har jag lekt med Patrik, skrattat tills jag inte fått någon luft. Han är allt bra den där Patrik. Vi kika tv, snackade och åkte bil. Känner att jag verkligen kan vara mig själv med honom och det är ju bra :). Tror inte någon klarar av att vara med den pojken utan att skratta alltså, det funkar bara inte. Brorsan är bäst!

Imorn har jag sovmorgon till 10 över 9, väldigt slapp dag på tisdagar. Slutar redan 13.25, men det är också enda dagen på hela veckan som jag slutar tidigt. Förutom varannan fredag då. Efter skolan blir det buss till Lidköping och antagligen träffa Arvid och sen är det dansträning. Jag går i streetdance och det är verkligen hur kul som helst! Just nu håller vi på att lära oss hjula och göra volter och sådär. Först dansar vi alltid en uppvärmingsdans, sen fys efter det hjula/volter och sedan en annan dans. Riktigt kul, är glad över att jag vågade börja med detta. Ingen av mina kompisar tyckte streetdance verkade kul, så jag började själv. Stolt över mig själv att jag vågade det, brukar annars vara blyg med sånt. Men men, så är det. Nu hade jag tänkt sova, skriver imorn :) Sov gott!

/ Amalaj

Hellu!

Kom hem för ungefär en timme sen, har precis ätit och nu sitter jag här. Skolan idag var faktiskt helt okej, dagen gick ganska fort. Jag fick för en gångs skull gjort väldigt mycket i både mediekunskapen och i matten. Har valt till matte B i 2an sen så känner att jag måste gå in lite mer för matten. Blev även klar med mitt kollage i mediekunskapen. Vi har hållt på med det arbetet sen vi började skolan typ, haha och nu blev jag klar. Men bättre sent än aldrig ni vet! Vi i A klassen hade som uppgift att göra ett kollage om oss själva medans dom i B klassen hade att göra om en artist. Så vi e A klassen hade väl lättast uppgift, vi behövde inte leta på Internet efter information och sådär. Var bara att skriva lite om sig själv och sätta dit lite bilder. Blev hur som helst nöjd med mitt i alla fall :).

Patrik kommer hit om en stund och leker. Blir nog lite film och så, får se. Skriver senare ikväll!


& så här ser mitt kollage ut, vad tycks? (a)

/ Amalaj

Måndag

Då var det första dagen på ny vecka. Förut gillade jag måndagarna i skolan eftersom vi hade väldigt bra schema i höstas. Men nu är måndagarna nästan värst. Det enda bra nu är att vi får en liten sovmorgon till 5 i halv 10 (fast den sovmorgonen hade vi i höstas också). Men tyvärr så är det så att jag åker buss och den går halv 9 så måste gå upp 7 i alla fall. Inte mycket till sovmorgon precis? Har precis fixat mig och ska snart dra mig iväg mot bussen. Blir förhoppningsvis att leka med Patrik idag, får se hur det blir :). Men nu måste jag kila, skriver säkert senare idag!

/ Amalaj

Söndag kväll

Då var det söndag kväll igen, känns som om det är det oftare än fredag eftermiddag. Visst är det så att på söndag kväll blir man lite deppig? Helgen är slut, skola igen och man måste gå upp tidigt. Veckan som kommer blir nog helt okej i skolan, även fast vi måste vara kvar från 8 till 8 på onsdagen. Men det lönar sig ju eftersom vi blir lediga på fredagen. 

Denna veckan har i alla fall varit ovanligt bra, onsdag var helt klart roligaste dagen :). Jag och Patrik drog till Lidköping dirr efter skolan och lekte med Arvid. Riktigt sköna killar båda två. Blev lite film, åka bil och snacka. Jag tror att vi såg världens sjukaste film, haha ;s Kommer dock inte ihåg va den hette men den handlade om får som va helt galna och människor som blev får. Kändes som om jag och Patrik träffade nästan hela Arvids släkt, haha. Först var vi hos hans mamma och träffade hans syster oh mamma oh sen hos hans pappa och träffade hans pappa. Artiga som vi är hälsa vi i hand (a).  Kan inte sluta skratta i deras närvaro alltså, tur att jag har dom. Patrik är liiite bättre bara för att han e min ''brorsa''. Man blir ju som man umgås och syskon umgås, därför är han lite bättre (a). Han hjälper mig genom mycket eftersom jag är för kass och inte klarar mig själv. Men hans råd är faktiskt väldigt bra. Glad att jag har honom! Han är glad över att ha mig som ''syrra'' också bara att vi har ett konstigt sätt att visa detta på. Jag lovar :D

Har precis sagt hej då till mamma, hon åker nämligen till Stockholm imorn och kommer hem på onsdag. Får klara mig själv med pappa och Emil, säkert Emils tjej Lena också :). Kommer ändå inte vara hemma så mycket så kommer nog inte märka av att hon inte är hemma. Problemet är bara hur jag ska ta mig hem efter min dans på tisdag men sånt löser sig! (: Går buss från lidköping till skara såklart, men från skara till ardala är det lite svårare. Jag vill flytta!

Kanske dags att tänka på att sova snart? Har bestämt mig för att gå och lägga mig 10 varje kväll för att inte va så trött jämt. Men det går inget vidare kan jag säga. Blir inte sängen för äns 12-1 någon gång. Måste blir bätte på det där. Men nu ska jag kika lite tv och vara lite social på msn, skriver nog imorn igen. God natt!


Lägger in en liten bild på mig oh mammi också (a)

/ Amalaj

Resultatet

                    
 
Så här blev håret, super nöjd! :)

Kom precis på att jag har 2 uppifter kvar i estetiskverksamhet att göra. Lämnar jag inte in dom imorn blir det sträck. Usch vad jag hatar att måla! Jag kan verkigen inte. Ska måla av min bror, göra en egen framsida till en bok (operation vildkatt) + två illustrationer i boken. Please kill me! Men men, det måste ju göras. Känns onödigt med ett sträck så jag får väl gå och måla nu. Skriver kanske senare!

/ Amalaj


Färgat håret

Jag fick som jag ville :), mamma färgade håret på mig idag. Blondare såklart, kommer nog inte hända att jag slutar vara blond. Även om jag funderat ganska länge på om jag kanske ska bli brunett istället. Fast det är endast för att jag tycker det är så jobbigt att hålla på och färga håret. Det sliter så på håret plus att det syns så väl när man får utväxt när man har så blondt/vitt som jag vill ha det. Jag vet inte, jag kanske borde testa att bli brunett. Vad tycker ni? :)

Fixar bild senare på hur håret ser ut nu så ni får se. Jag är i alla fall super nöjd! Brukar inte vara det, oftast blir det oranget eller för vitt. Bara att fråga mina kompisar om det, haha dom är nog ganska vana vid att få trösta mig efter att jag färgat. Tur att dom slipper det denna gången för denna gången blev det kanon! :) Nu ska jag gå och försöka fixa en bild på håret, skriver senare!

/ Amalaj

Godmorgon!

Vaknade för ungefär en timme sen, har precis ätit frukost och nu ligger jag i sängen och ser på tv. På onsdag ska hela medieprogrammet vara i skolan från 8 till 8, vi ska nämligen ha något som heter medie max. Ingen aning om vad vi ska göra för det är ''super secret'' så får väl se vad det är. Vi ska även ha detta på torsdag så slipper vanliga lektioner då med. Vi blir lediga på fredag efter de här två dagarna så jag klagar inte. Det innebär alltså att vi får en dag till på vårt efterlängtade lov. Har inte planerat lovet än, men blir helt klart vatra den 9 iaf! Min pojke åker bort på lovet och åker skidor. Han kommer vara borta på alla hjärtans dag, visst är det oförlåtligt? :( Det enda positiva med att han åker bort är att jag då får tid för att vara med kompisar jag inte träffat på länge.

Igår kväll var jag med med min bästa killkompis Linus som sagt. Vi såg på ''Bolt'', den var inte så bra som jag hade trott. Gillar inte precis tecknade filmer, men denna vekade rolig när man fick se en liten bit av den på julafton. Men den biten man fick se var dock den enda biten som var rolig i filmen. Efter den såg vi ''How High'', det var en komedi och den var riktigt bra. Det blev en hel del datanördande också. Runt 10 blev båda två helt sjukt trötta så vi låg i sängen och pratade och halv sov. Sen fick jag massage av Linus och då va det inte långt ifrån att jag somnade kan jag ju säga. Riktigt skönt! (: Han åkte hem 12 och jag gick och la mig precis efter att han åkt. Jag är så trött jämt nu vet inte vad det är med mig. Jag behöver lov!

Idag blir det att färga håret om jag får som jag vill och efter det vet jag inte vad som händer. Men nu ska jag dra och träna, jag har blivit duktig och äter bara nyttigt och är ute och springer varannan dag, tränar varannan och så har jag dansträning varje tisdag. Fast ganska ofta blir det både springa och träna, men för att få bäst resultat ska man träna varannan har jag hört. Ska försöka hålla mig till det. Så det går fint med mitt nya liv! ;)



/ Amalaj


RSS 2.0