Taking back my love

Sådär, nu är jag klar med rummet. Har dammsugit, dammtorkat och plockat undan på golvet. Även tagit ur lakanen ur sängen så ska strax gå och bädda med nya. Har även hunnit med en dusch, så ska gå och fixa mig när jag är klar med sängen.

Har plockat bort allt från mitt ex me nu. Oj, första gången jag skriver ex. Har inte velat säga det förut eftersom jag tydligen inte velat inse att det verkligen är slut. Men nu har jag verkligen insett det och jag har nog faktiskt redan kommit över honom.

Så mjukisarna och tröjan som låg i min soffa förut ligger numera inte där. Fotot i ramen och texten han skrivit ovanför sängen är numera också borta. Ska skriva ut ny bild imorgon och sätta upp på den tomma platsen. Lär bli en bild på mig och brudarna.

Har även raderat alla hans sms. Ja, patetiskt nog hade jag kvar alla dom. Men nu är allt so gone. Det enda som finns kvar nu är alla bilder på datorn, men dom vill jag ha kvar som minne ändå liskom. Alltid kul att ha när man blir äldre.

Det känns skönt att jag verkligen tatt bort honom ur mitt liv nu. Fällde inte en enda tår och tänkte inte ens tanken på de under tiden jag tog bort allt. Det kändes bara så jävla rätt, som att jag gjorde något bra för mig själv för en gångs skull.

Att vara kompisar har vi inte ens försökt med, även fast vi sa att vi skulle. Jag tänker inte vara den som försöker. För grejen är, att jag klarar mig faktiskt utan honom. Och det var endast jag som kämpa under tiden vi var tillsammans. Så nu kan det få vara hans tur.

Imorgon är det två veckor som singel och tre veckor sen jag sist träffade honom. Men jag känner mig bara starkare och starkare för varje dag som går. Mitt liv är underbart, även utan honom.

Jag lovar er att detta var sista inlägget som handlar om honom. Kommer inte bli några fler, för nu är han raderad.

now it's all gone, but hey! I'm just fine
   

/ Amalaj

Kommentarer
Postat av: Alexandra :)

Tog mig ett halvår att komma över min kille, men som sagt ett år efter, vart vi ihop igen o nu har det hållt i snart 5 månader. Och jag vet hur det känns när man känner sig nere men det är bra att du går vidare! Då visar man att man är stark :D<3

Sv: Det var så lite så :)

2009-05-16 @ 18:21:43
URL: http://alxxz.blogg.se/
Postat av: Alexandra :)

Sv: Jaa det är sant :) och det bästa är när man inser att man är stark :D

2009-05-16 @ 18:23:18
URL: http://alxxz.blogg.se/
Postat av: Alexandra :)

Sv: hihi okej :) bra du!

2009-05-16 @ 18:27:47
URL: http://alxxz.blogg.se/
Postat av: Robert E Nehmé

MOLDAVIEN!

2009-05-16 @ 18:38:10
URL: http://imren.blogg.se/
Postat av: maja

sv: oj, tack så jättemycket! :)

2009-05-16 @ 18:44:18
URL: http://majakaka.blogg.se/
Postat av: SANNA

sv: aow :) hade ni kul igår? =)

2009-05-16 @ 19:01:17
URL: http://sannaakarin.blogg.se/
Postat av: maja

sv: jodå, det är bra :) själv?

2009-05-16 @ 19:07:04
URL: http://majakaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0