Frääscht

Gjorde en hårinpackning och la på en ansiktsmask. Sedan tog jag en lång dusch, rakade benen, smörjde in mig osv. Sedan målade jag naglarna, både naglarna på fingrarna och tårna. Så nu känner jag mig fräsch tills ikväll!

Har inte sminkat mig och fixat håret eller så, för jag ska nämligen ta en till dusch ikväll sen. Man vill ju vara så fräsch som möjligt när man ska ut, eller hur?

Flera frågar om jag ska ut och ragga ikväll nu när jag blivit singel och svaret är nej. Jag går ut ikväll för att ha kul med mina kompisar. Jag har sagt det förut och får tydligen säga det igen. Jag vill inte ha ett nytt förhållande på ett tag.

Visst kanske blir ett strul med någon eller så. Jag har ju ingen anledning till att låta bli om det skulle bli så att jag kom i den situationen. Jag är singel och gör då alltså precis som jag vill. Men helt ärligt tror jag inte jag kommer vilja även om jag skulle få chansen. Det skulle nog kännas dumt eftersom mina känslor inte försvunnit för förra pojkvännen än.

Detta är första gången jag går ut som singel. Har alltid haft pojkvän eller kille på G när jag vart ute, så jag har aldrig hållt på med någon kille ute. Visst visar det hur trogen jag egentligen är? Jag är så emot otrogenhet och även om man bara är på G och inte tillsammans så ska man inte vara på andra.

För är man på G med någon tycker man förhoppningsvis om den och då ska man inte ens tänka tanken på att göra något med någon annan. Så tycker i alla fall jag och jag är stolt över mig själv för det.

Så som sagt har jag alltid behövt tänka mig för hur jag pratat/dansat med killar när jag vart ute. Så att min på g kille/pojkvän inte ska bli ledsen. Men denna kväll tänker jag bara tänka på mig själv. Så får jag chansen och vill strula, så gör jag det!

Sådär, nu tycker jag ni fått ett bra svar på om jag ska ragga ikväll eller inte.

såhär ''snygg'' är jag just nu.. osminkad och nyduschad.. grr


/ Amalaj

Kommentarer
Postat av: A- *LITE BÄTTRE ÄN ALLA ANDRA*

ahah okej :P trodde jag var ensam i hela världen att känna så haha :P

2009-05-09 @ 15:15:02
URL: http://amandavardet.blogg.se/
Postat av: A- *LITE BÄTTRE ÄN ALLA ANDRA*

hhahaså fel man kan ha ibland haha.p

2009-05-09 @ 15:32:48
URL: http://amandavardet.blogg.se/
Postat av: Linda

Ska iväg på kalas om två timmar, så ska snart börja fixa till mig :)

2009-05-09 @ 15:51:32
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Linda

Ska iväg på kalas om två timmar, så ska snart börja fixa till mig :)

2009-05-09 @ 15:54:44
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: A- *LITE BÄTTRE ÄN ALLA ANDRA*

jaa :P .D haha

2009-05-09 @ 15:58:01
URL: http://amandavardet.blogg.se/
Postat av: frida

Hockey är bäst bäst bäst

2009-05-09 @ 16:12:36
URL: http://fridano.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0