Dansuppvisning

Anledningen till varför jag inte uppdaterar om uppvisningen för äns nu är för att jag väntat på bilder. Thilda har precis fått systemkamera så hon var på plats och tog bilder. Har tyvärr inte fått alla än, men orkar inte sitta uppe hur länge som helst. Så skriver om dansen, lägger in de bilder jag har sedan blir det mer bilder imorgon.

Uppvisningen gick väl sådär, var så himla nervös så det var sjukt. För er som inte vet så är det streetdance jag dansar. Thilda och jag åkte dit med min bror och hans flickvän. Vi satte oss på en bänk inne i dansskolan och vänta på att klockan skulle bli 16.00.

 Efter en stund kom Filiph och hans kompis Kolliander, trodde inte Filiph skulle komma så blev mycket glad. En stund senare kom Linus, min bästa vän och det gjorde mig otroligt glad. När vi kommit in i danssalen såg jag även att mamma och pappa kommit. Jag blev bara nervösare och nervösare.

När vi dansat två danser ser jag plötsligt en blond kille i fönstret som står och glor. Kände igen honom så himla väl men kunde inte komma på vart ifrån. Till vänster om honom står Laurell och även Arvid. Så då kom jag på att det var Oscar från Lidköpings kvällarna i sommaras. Haha, så pinsamt!

De kom in i salen efter en stund och där tappade jag all koncentration. Haha, gick inget bra alls efter det. Men peppning från Arvid fick jag i alla fall. ''GO AMMI, GO!'' haha, söt pojke de. Pardansen gick väl sådär, men vi har inte övat mycket på den så får skylla på det. Jag och min danspartner Rebecka tyckte i alla fall att det gick hyffsat.

Långt ifrån hela dansgruppen var där idag. Över hälften saknades så det var lite tråkigt. Mycket fult att typ hälften av publiken var där för min skull, haha det påpekade min tränare. Men vadå? Jag kan ju inte hjälpa att mina vänner är så söta och kommer dit.

Var min första uppvisning så får väl skylla lite på det att det gick som det gick. Var nervös så jag skakade innan så ja, inte konstigt att det blev lite fel. Såg att Filiph filmade, så det får han visa mig nästa gång vi träffas. Kan bli roligt att se, haha. Nu är det sommaruppehåll med dansen och träningarna börjar igen 25 Augusti, jag lääängtar!

Efter uppvisningen körde vi Linus till Skara och sedan blev det mat på Viktoria. Man måste unna sig lite ibland! Thilda och jag stannade kvar där själva, pappa kom och hämta oss när vi var klara.

När jag kom hem stod det en blomma på mitt sängbord och den var från min bror och hans flickvän. Så himla gulligt av dom och jag blev så otroligt glad! Men jag sammanfattar uppvisningen med ett ord: Lycka! För att dansa är verkligen något jag tycker om och det gör mig lycklig, faktiskt. 

Men nej, nu bjuder jag på bilder, enjoooy!

rebecka (min danspartner) & jag

ja, kan ju inte direkt påstå att man ser snygg ut när man dansar

för att denna kille, är nog faktiskt bäst i vår grupp

bruuuudar

min otroligt söta och duktiga tränare, Emma!

min jättefina blomma, tack gullungar. Ni betyder mycket för mig!


Tack Thilda för alla bilder. Du är bäst sötnosan!

/ Amalaj

Kommentarer
Postat av: Mathilda

så lite så lite(L)

2009-05-06 @ 00:46:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0