Puuuuuss

Kvällen med Amanda var supermysig men shit vad kass bion var. Verkligen inte värt att lägga ut 95 spänn på den skit filmen. Amanda och jag fattade ingenting vad den handla om och satt hela tiden och frågade varandra om den andra fatta något.

Jag tror vi är lite för blonda för sådana invecklade filmer. Men Amanda var nog ändå värst, direkt när filmen börjat är det första hon säger; Asså amelie, vad handlar filmen om? Hon är smart som valt film utan att titta vad den handlar om. Haha men jag tycker om henne ändå!

Jag kom hem lite efter 21.00 och då bestämde jag mig för att ha en liten ''ta hand om mig själv kväll.'' Har sagt länge att jag ska ha det, men det har aldrig blivit av. Eftersom det vart synd om mig idag med tråkiga besked från skolan och en himla mensvärk så kände jag att jag skulle unna mig en sådan kväll.

Rakade benen, målade naglarna, gjorde en asiktsmask och en hårinpackning och liknande tjej stuffs. Ibland är det underbart att vara tjej måste jag säga. Tog även en lång varm dusch efter detta eftersom jag frös hemskt mycket. Plus att jag har ju bytt lakan i sängen och det finns inget bättre än att vara nyduschad och gå och lägga sig i en säng med nybäddade lakan. I love it!

Ska fixa med lite saker nu, sedan ska jag faktiskt gå och sova. För imorgon ska jag till Liseberg med pojkarna från förra lördagen. Andrea och Daniel kunde tyvärr inte följa med så det blir jag och de 6 andra killarna som var med. Känner fortfarande bara Linus, min bästa kompis men har pratat ganska mycket med en av de andra killarna på msn senaste veckan. Så han är min bff nu vet ni!

Jag tror det kommer bli en superkul dag imorgon även om jag blir ensam tjej. Och även fast jag inte känner alla så bra. Jag har aldrig haft svårt att snacka med nytt folk och förra lördagen hade vi jättekul så jag tror det blir samma denna lördag.  Men ska fixa lite nu så jag skriver senare, puss!

Jag är glad över att jag har dig, tack för kvällen ♥


/ Amalaj

Kommentarer
Postat av: Hanna

sv. det var ju bra det :) ´men nu ska jag på dejt på med min säng , men jag hoppas vi hörs :)

2009-06-05 @ 23:05:59
URL: http://hannaaakesson.blogg.se/
Postat av: Frida

sv: haha ;D vad snyggt hår hon har!

2009-06-05 @ 23:11:01
URL: http://ffriiddaa.blogg.se/
Postat av: Hanna

sv. sov sött :)

2009-06-05 @ 23:11:07
URL: http://hannaaakesson.blogg.se/
Postat av: Frida

sv: jadå :)

2009-06-05 @ 23:19:55
URL: http://ffriiddaa.blogg.se/
Postat av: Frida

sv: vad ska du göra i helgen då? :)

2009-06-05 @ 23:30:41
URL: http://ffriiddaa.blogg.se/
Postat av: Frida

sv: okejokej :) om det är fint väder ska jag sola! :D annars vet jag inte

2009-06-05 @ 23:35:49
URL: http://ffriiddaa.blogg.se/
Postat av: MISSEXTRA

Vad ska du göra i helgen då?:)

2009-06-05 @ 23:44:45
URL: http://carrosfashion.blogg.se/
Postat av: Amanda

kvällen var underbar även fast bion var kass!

men vet du eller, det är ha rju vart en serie om skiten innan som man ska följa typ? :O det var en film bara för att få slut på den! ahaha du rä bäst<3

2009-06-06 @ 22:32:55
URL: http://ammanddaflink.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0