En trött Amelie idag

Förlåt för väldigt sen uppdatering. Men direkt när jag kom hem vid 15.00 tiden la jag mig i sängen och somnade efter bara någon minut. Var så himla trött verkligen! Som ni säkert redan vet är jag inte en ''powernap'' brud, utan när jag ska sova en liten stund blir den lilla stunden flera timmar.

Mamma väckte mig vid 19.00 tiden tror jag och då följde jag med henne in till stan och handla. Efter det åt vi så därför skriver jag först nu. Men jag hoppas det är lugnt ändå!

Skolan idag har vart helt okej, hade betygsnack i engelska, svenska och estetiskverksamhet. Hade G+ i engelska vilket störde mig, hade velat ha VG. I svenska låg jag på en VG+ nivå, den kursen är inte klar än så jag har chans i 2an att få mvg. Hur nice vore inte det?

Och i estetiskverksamhet fick jag också VG, vilket jag blev väldigt chockad över. Jag är verkligen kanon dålig på att rita osv och har aldrig haft mer än G i bild. Men jag klagar såklart inte på mitt VG. Mycket hade att göra med min slutproduktion sa hon.

De flesta hade bara ritat eller tagit kort på blommor, träd osv. Men jag hade ju valt att skriva om mina smycken jag gör och fota dom. Det tyckte hon var en jätterolig ide. Min uppsats till arbetet var en VG+ uppsats och det blev jag väldigt glad över. Trodde inte jag skulle få mer än G på de arbetet. Känner att jag måste börja tro mer på mig själv!

Redovisningen vi hade idag gick ganska bra faktiskt . Alla i klassen fick skriva på en anonym lapp vad dom tyckte om varje redovisning. Och jag trodde jag bara skulle få massa kritik men de flesta hade faktiskt skrivit att jag pratade högt och tydligt och hade bra fakta om mitt program. Att det var jättebra att jag hade ögonkontakt med klassen och inte tittade ner i pappret hela tiden.

Mina två lärare hade skrivit att jag ska tro mer på mig själv, för jag bestämmer i förväg att jag inte kan och är dålig. När jag egentligen kan. Och det stämmer nog faktiskt, så det ska jag börja tänka på i fortsättningen. Vad jag får för betyg på detta får jag reda på nästa vecka. Men jag hoppas verkligen jag får mitt VG, för att detta arbetet har jag verkligen slitit med! Känns otroligt skönt att det är klart nu.

Ska äta mitt naturgodis jag köpte förut och vara lite social med folk på msn nu tänkte jag. Eftersom jag inte suttit något vid datorn sen i morses måste jag uppdateras lite nu känner jag, haha. Skriver senare, puss!

I know that it's true, god must have spent a little more time on you


/ Amalaj

Kommentarer
Postat av: Frida

sv: jodå :) jag har på en friskola ;)

Trivs du?

2009-06-04 @ 21:35:22
URL: http://ffriiddaa.blogg.se/
Postat av: H - DeadKidWalking.blogg.se

sv: ahhah ah ;D godnatt

2009-06-04 @ 21:36:23
URL: http://deadkidwalking.blogg.se/
Postat av: Frida

sv: vad bra :D

2009-06-04 @ 21:57:46
URL: http://ffriiddaa.blogg.se/
Postat av: Tiffany

sv good for you ;)

2009-06-04 @ 22:00:05
URL: http://upss.blogg.se/
Postat av: amanda

Vad roligt med bra betyg :)

2009-06-04 @ 22:02:52
URL: http://amandalindkvist.blogg.se/
Postat av: Anonym

vrg :D jo da fint med mej .. hur är det med dej :D?

2009-06-04 @ 22:03:41
URL: http://seelmic.blogg.se/
Postat av: frida

sv: jaa, vad hemskt det skulle vara ;o

2009-06-04 @ 22:07:48
URL: http://ffriiddaa.blogg.se/
Postat av: Johanna

läs gärna blogg! <3

2009-06-05 @ 12:00:42
URL: http://johannaostman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0