Trött och huvudvärk

Okej, ska försöka uppdatera lite om kvällen igår nu. Den var verkligen helt gaalen. Är hur trött som helst nu, men det kan bero på att jag vart vaken hela natten nästan och legat och pratat. Blev inte mycket sova.

Började hemma hos Johanna, där vi var 13 brudar och Isak som grillade och myste lite. Verkligen en bra början på kvällen måste jag säga!

Sedan fortsatte kvällen mot botan där det blev förfestande. Mötte upp några andra från klassen och deras kompisar. De hade förfestat sen 17.00 så det var lagom packade vill jag lova.

Vägen till kullen tog tid att gå kan jag säga. Vi gick tre meter, sen låg någon på marken, gick tre meter, sen låg någon på marken igen. När vi äntligen kom dit tappa jag bort de andra ganska snabbt. Men träffade massa andra att vara med så det var lugnt.

Träffade mina sötnosar från teglaskolan, mitt ex, massa brudar, boysen jag var på parketten me förra helgen och en helt sjukt full anton. Honom fick jag ha klängandes på mig ett tag tills Linus, min bästa kompis kom.

Var med honom resten av kvällen sen. Vi gick bort till viktoriasjöarna och satt och bara pratade. Det var hur mysigt som helst. Efter en stund ringde min babe Amanda så då gick vi tillbaka till kullen och träffa henne.

Stod och pratade med henne en lång stund och fy fan vad jag tycker om henne! Hon stöttar mig till max med allting. Vad det än är kan jag bara prata om det med henne. Hon är MIN soulmaaaate.

Efter en stund fick jag ett telfonsamtal och jag tänker inte hänga ut på bloggen vad det handla om. Men en av brudarna jag egentligen var där med var i alla fall tvungen att åka hem, tråkigt nog. Så jag fick ringa min mamma och titta med skjuts hem sen eftersom min försvann.

En sväng till donken hann vi med under kvällen också, och där var det helt knökat. Satt där med Linus kompisar en stund, sedan gick vi tillbaka till kullen. Och de sista där stod vi bara och snackade med Linus andra kompisar.
 
Kvällen var verkligen super trots att jag kom bort från de brudar jag egentligen skulle vart med. Men Linus var gullig och tog hand om mig hela kvällen, så jag klarade mig bra i alla fall. Tack för det gubben!

Vem jag fick me mig hem och vem jag vakna upp bredvid håller jag hemligt. För jag vet ju att ni älskar när jag har hemligheter för er. Så kan ni gå omkring och snacka era påhittade historier sen om vem det var och vad vi gjorde. För det är ju alltid så att ni vet det bättre än mig, eller hur?

Ska gå och städa nu, känner att jag dratt ut på det för länge nu. Ikväll blir det Lidköping och myskväll. Skönt att ta det lugnt efter gårdagskvällen känner jag. Men nu kilar jag, puss!

bilden är tagen innan kullen, hos johanna (dock saknas johanna & isak)

Bjuder på fler bilder från kvällen lite senare, I promise!

/ Amalaj

Kommentarer
Postat av: Emma

vi har vart på stan och fikat! =D

2009-05-16 @ 15:21:36
URL: http://badfiorna.blogg.se/
Postat av: johan

sv; vi kom hem iaf! :P

2009-05-16 @ 15:22:42
URL: http://johanbliixt.blogg.se/
Postat av: Amy.C

aa dt blir dt här med:p hehe..^

men tror inte den kmr vara bra.. men kollar för nyfikhetsskull:) hehe..~



har du huvudvärk lr??:( naww..

2009-05-16 @ 15:23:37
URL: http://amychen.blogg.se/
Postat av: Jossi

Sv; Hihi, aa :)

2009-05-16 @ 15:58:08
URL: http://jossisplace.blogg.se/
Postat av: SANNA

sv: hehe aah :) händer ikväll? =)

2009-05-16 @ 16:06:17
URL: http://sannaakarin.blogg.se/
Postat av: ema

snygg blogg. hur äre?:)

2009-05-16 @ 16:12:31
URL: http://emaslife.blogg.se/
Postat av: cw

härlig blogg!



kolla gärna in våran:

http://bananaskins.blogg.se/

2009-05-16 @ 16:33:03
URL: http://bananaskins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0