Hannes är min bääääästa vän

Hannes ringde mig efter att ha läst mitt inlägg om mitt smink osv. Han ville berätta hur stolt han var över mig att jag la upp det här. Hur gullig är han inte? Visst han är mitt ex, men han är verkligen min bästa vän! Han bryr sig verkligen om mig. Jag älskar dig gubben.

I morses ringde han mig för att höra hur det var med mig efter gårdagen. Det var ju inte ens något speciellt, fick faktiskt skylla mig själv. Man ska inte ha så stora förhoppningar, det är bara dumt. Men ändå ringde han mig och ville höra att jag mådde bra. Så underbart bra är han! En vän som honom borde alla få ha.

Bästa känslan är när man känner sig älskad för precis den personen man är. Inte för någon man inte är. Jag är faktiskt hellre hatad för den jag är än älskad för någon jag inte är. Hannes får mig att känna mig älskad för precis den jag är. För Amelie och ingen annan.

Det blev tyst en stund i telefonen förut..
Hannes: Snobben!
Jag: Meh? Bamse!
Hannes: Men inte den snobben blondy..
Jag: Va, vadå..?
Hannes: Jag mena att du var en snobb. Det blir ju liksom snobben då. Att du alltid ska vara så blond..

Jag vet att han älskar mig innerst inne. Även om jag kan vara lite blond ibland. Jag lovar, jag kommer aldrig färga håret brunt. För vad ska jag då skylla mina osmarta kommentarer på? Skulle ju aldrig funka!

Fy vad jag längtar tillbaka till Öland. No problems there..


/ Amalaj

I don't care anymore

Vet inte vad det är med mig men jag har slutat bry mig så mycket om mitt utseende. För bara någon månad sen sminkade jag mig hur mycket som helst och plattade håret minst tre gånger om dagen. Och sån har jag vart det senaste 2 åren. Vågade inte ens visa mig osminkad för mina pojkvänner.

Det var verkligen få som sett mig osminkad, var bara famijen och Natalie typ. Men nu de senaste veckorna har jag i princip slutat bry mig. Hur många som helst har sett mig osminkad bara denna vecka som vart. Och vet ni vad? Jag bryr mig inte att dom gjort det.

Jag är chockad över mig själv. Jag har aldrig känt mig trygg i mig själv när jag vart osminkad. Har sminkat mig även om jag bara vart hemma själv och inte gjort något speciellt. För jag har inte klarat av att se mig själv i spegeln om jag inte vart sminkad.

Blir så himla glad när folk säger att jag ser bra ut även utan smink. Blir väl mest glad när killar säger det. Speciellt när dom säger ''Du behöver inte smink, du är sjukt fin utan. Inte många tjejer som är det, men du är faktiskt det.'' Det höjer självförtroendet otroligt mycket!

Men killar säger alltid att dom tycker att tjejer inte ska sminka sig så mycket. Att tjejer är finare neutrala, men sen när dom spanar på brudar då är det alltid de där översminkade blonda brudarna med stora bröst de tittar på. Dom ger ju knappt en brud ute på stan som är osminkad en blick. För hon är ju osminkad och en sån tjej kan man inte titta på, eller?

Fast de flesta killar som säger till mig att jag är fin utan smink känner ju mig. Så det är väl insidan som speglas lite också. Jag menar, hade dom inte känt mig utan bara sett mig osminkad ute på stan. Då hade dom kanske inte tyckt på samma sätt. Men jag vet inte, kanske att dom gjort det ändå?

Har suttit i cam med lite killar nu ikväll och jag har vart helt osminkad. Dock har håret vart plattat, men no make up. Jag orkade inte bry mig att jag var osminkad och allihop sa att jag var en av få tjejer som va fin utan smink, så jag behövde väl inte precis bry mig heller så. Superglad blir jag!

Det är ju superbra om man inte använder smink för ofta så att huden får luft. Plus att nu när det är soligt får man ju ingen färg i facet om man har massa foundation på sig. Jag ska börja gå osminkad oftare har jag bestämt mig för.

Blir bara smink till skola och när det är fest, och lite mascara när jag ska jobba. För då vill jag nog inte vara helt osminkad. Det lär väl bli smink om jag ska göra något speciellt och sådär med, men ska inte sminka mig mer än nödvändigt.

Hade det vart nyår nu hade detta blivit mitt nyårslöfte!

Det är ju faktiskt så här man egentligen ser ut. Varför sminka sig massor och se
ut som någon helt annan än sig själv? Egentligen är det ju ganska dumt. Eller hur?





/ Amalaj

Dagens outfit

Förlåt för dålig uppdatering. Hart suttit ute och käkat, vi grillade och sådär. Superhärligt att få vara ute en liten stund i alla fall. Ska återgå till pluggandet nu.

Men bjuder er på en dagens outfit först. Hemskt enkelt klädd, men behöver inte va mer när man ändå bara är hemma. Tog kortet me camen denna gången för det såg helt stört ut när jag tog med kameran. Men hoppas det går bra ändå.

Vitt linne/känning från Vero Moda


/ Amalaj

Paaause

Nu tar jag paus från pluggandet och går och duschar. Vet inte riktigt vad som hänt med mitt humör, det är helt down. Allt blir bara så himla fel idag känner jag.

Mycket har nog att göra med besvikelsen från gårdagen. Eller så har jag kanske suttit och pluggat för länge?

Blir nog på bättre humör när min hanna kommer hit ikväll får vi hoppas. Kilar ner och tar en dusch nu i alla fall. Pussen.

Stupid girl, I should have known. I should have known
that I'm not a princess and this ain't a fairytale.



/ Amalaj

Pluuuggis

Sitter här osminkad och trött i mörkret. Vägrar dra upp gardinera eftersom solen skiner så starkt och jag hellre hade velat vara ute nu. Men skolan är faktiskt viktig, så det är bara att bita ihop!

Känner att jag börjar bli rätt trött i huvudet nu. Men har kommit igång så bra nu så vill inte sluta. Är inne på min femte a4 sida nu och ungefär hälften av arbetet är klart. Känns bra!

Så jag fortsätter med mitt pluggande nu. Skriver senare, puss!

Don't wanna hurt anymore, you can tell me that you're
sorry. But I don't believe you baby, like I did before.



/ Amalaj

Morgoon

Godmorgon! Vaknade kring 11.00 tiden, kilade ner och åt frukost och pratade med mamma. Min mamma är som min bästa vän, kan verkligen snacka med henne om allt.

Vet att många tjejer inte kan snacka om killar med sina mammor. Men jag och min mamma har inga problem med det. Hon vet allt om alla killar jag träffar och det ingen annan vet, vet hon. Jag älskar min mamma, I really do.

Sitter och pluggar nu. Självklart är det programanalysen jag håller på med. Det ska fan bli ett mvg på den! Ska plugga hela dagen men ikväll kommer porrhanna hit. Ska mysa och se på film, kommer nog bli massa girl talk med som vanligt. I really need it!

Att det är söndag idag gör inte så mycket eftersom vi på min skola är lediga imorgon. Tyvärr ska jag jobba från 15.00 till 19.00, kanske inte så jättekul på en ledig dag men. Hoppas det spöregnar och är sjukt kasst väder. För då går jag ju inte direkt miste om något.

Förutom liseberg med brudarna då. Så himla tråkigt att jag inte kan följa med dom. Men jag hoppas ni får en kanon dag i alla fall tjejer. Och att det kommer vara soligt och fint väder i gbg! Men bara i gbg..

Ska fortstätta plugga nu. Skriver senare, puss!

And I don't wanna dream about, all the things that never were. 
Because
for you, it was just a game. But for me, it was so much more.


/ Amalaj

Naaaatti

Är hur trött som helst nu verkligen. Men imorgon ska jag äntligen få sova ut, det kommer bli otroligt skönt!

Tänkte jag skulle ge alla som känner för att anteckna och lägga en lapp i sin carebox lite info. Andreas som var en av killarna som var med ikväll tillexmpel. Han känner nog för att anteckna denna otroligt intressanta upplysningen. Jag känner att jag nog bränt mig lite idag.

Det hettar på bröstet, ryggen, benen och armarna. Men inte konstigt om det skulle vara så att jag gjort det. Solen har ju stekt som fan idag, vart kanon varmt verkligen.

Hoppas ni haft en superbra lördag, för det har faktiskt jag haft. Det blir vad man gör det till, eller hur?

Nej, nu blir det sova innan jag somnar här i sängen med datorn i knät. Skriver imorgon igen när jag vaknat. Sov gott och god natt sötnosar!

Tack för allt babe, de här gör vi om snart igen ♥


/ Amalaj

Min dag

Kom hem för lite mer än en timme sen, nu får ni en uppdatering om hur min dag vart.
Okej, min dag blev inte alls som jag trodde den skulle bli. Men nu är jag glad ändå. För kvällen har vart helt kanon! Det var nog värre med humöret förut.. men men that's life. Att jag aldrig lär mig.

Tågresan till Göteborg var otroligt varm, stå upp fick vi göra också så det var väl inte så himla mysigt. När vi väl var framme gick vi först och kikade i lite affärer och lite efter 13.00 ringde Nicklas. 5 minuter senare träffades vi. Blev ett hej och en kram typ, sen drog han. Tänker inte förklara alltihop i bloggen, men de va de enda vi träffades i alla fall. That's it, inget mer om det.

Amanda och jag drog och käkade efter det. Blev pastabuffe, galet gott faktiskt. Efter det kikade vi i fler affärer och gick omkring och bara pratade. Köpte bara underkläder och ett par brills, jag var för lat för att testa kläder idag kände jag.

Vi fick ragg när vi satt ute på en bänk. Jag fick massa slängpussar och grejer, helt galet. Det var två killar och den ena var faktiskt ganska snygg. Som tur var så var det just den snygga som gav mig slängpussarna, haha grr.

18.03 gick tåget hem och det var nog roligaste tågresan ever. Satt med fyra killar och en tjej som hade druckit en hel del. Två av killarna och tjejen hade vart och tittat på ifk och de andra två killarna hade vart på Liseberg. Den ena killen var så otroligt skön alltså! Skrattade så jag grät, kunde faktiskt inte andas. Det var bra att vi träffade dom, för jag behövde skratta efter allt.

Väl framme i Skövde ville killarna att vi skulle hänga med dom hem och dricka öl. Men jag tackade nej med tanke på att dom var mellan 23-30 allihop. Haha, hade kanske inte vart för bra! Istället fick jag sitta och vänta på min buss hem till Skara i nästan två timmar. Men Amanda satt med mig och jag träffade även en killkompis på rese så jag klarade mig. Tiden gick ganska fort.

Jag skickade sms till Arvid och han ringde upp mig och stackars honom säger jag bara. Jag var ledsen och arg, eller mest besviken på allt idag. Så han fick höra en hel del skit om killar men ändå var han gullig och försöte muntra upp mig. Förlåt babe och tack för att du alltid finns där!

Amanda drog hem när min buss gick, hennes bussar hem från skara gick så dåligt. Så hon struntade i att följa med. Men killkompisen jag träffade bor också i skara så hade sällskap med honom på bussen. Väl framme i skara mötte Linus och Niklas mig på stationen och sedan cykla vi ut till en skog. Där grilla och myste vi med sex andra killar och en tjej.

Efter ett tag drog vi in till stan och gick omkring där lite. Andrea och jag dissade killarna en bra stund och gick iväg och hade girl talk. Killarna blev sjukt avundsjuka vill jag lova. Har aldrig träffat Andrea förut men båda två var sådär över sociala så vi tjata på som bara den. Hade en hel del gemensamt så det fanns hela tiden något att snacka om. Sånt är kul!

Sista timmen satt vi vid krönikebrunn och bara prata och myste. Jag skrattade så jag höll på att dö. Killar är så himla härliga att umgås med asså. Man har så sjukt roligt ihop med dom. Deras sjuka humör är helt lovely! Kände bara Linus sen innan av alla jag var med ikväll men ändå var jag nog minst med honom känns det som.

Att träffa nya folk och snacka med dom har jag absolut inga problem med. Tycker bara sånt är roligt. Vi snackade om att hela gänget skulle dra till Liseberg någon dag. Blir förmodligen 12 juni, men det återstår att se. Skulle vara hemskt kul i alla fall. Så får hoppas på detta!

Hade världens bästa dag med Amanda och en helt underbar kväll med boysen och Andrea. Även om nästan inget blev som planerat så var dagen sjukt nice. Amanda är verkligen en av de bästa brudar jag har. Förstår inte hur hon stod ut med mig hela dagen idag. Med allt min deppis jidder osv. Hon är verkligen helt underbar den bruden!

Dagen har vart kanon, så det så!

Min favorit och jag i gbg, du är bäst bruden. Soulmate ♥

Vår supergoda middag today

Vi langar posean i våra nyinköpta partybrills från pepper 100 :-!
Eftersom nästan alla har sådana brills, kände vi att vi inte kunde vara sämre vi. Bara det att våra är lite mer pimpade än de flestas. För vi har diamanter på våra, lite tuffare än alla andra? Ohyes!


/ Amalaj

Nu åker jag!

Nu åker jag till Skövde. Där träffar jag Amanda och sedan tar vi tåget till Göteborg som går 10.32. Kommer bli en kanon dag!

När vi är hemma från gbg ska vi ha grillkväll med min bästa vän och lite boys. Så uppdatering blir inte föräns i natt eller imorgon. Men ni överlever!

Måste kila nu. Ha en superbra dag, för det tänker jag ha!

Puuuuuuss


/ Amalaj

Facelook

Självklart har jag hunnit med att posea lite. Så här får ni en facelook!

Amalaaj för några sekunder sen




/ Amalaj

Dagens outfit

Slänger in dagens outfit nu. Får hoppas solen kommer fortsätta lysa idag, annars kommer jag nog få frysa en del. Fast jag tar nog med mig mjukisar och en munktröja eftersom vi ska grilla osv ikväll. Kan nog bli en aning kallt med enbart detta då?

Tubtopp från Vero Moda
Jeansshorts från Borgholms nya mode



/ Amalaj


Godmorgon!

Ja, eftersom jag kom hem så pass sent igår försov jag mig givetvis idag. Vaknade 8.00 istället för 7.00, not good. Så nu har jag missat bussen till Skövde. Men tåget går först vid 10.32 så det har jag i alla fall inte missat. Mamma är gullig och kör mig till Skövde sen som tur är. Vad skulle jag göra utan henne?

Ska kila iväg och sminka mig osv nu. Bjuder på dagens oufit och sådär innan jag åker sen. Puss!

Grattis älskade pappa på födelsedagen! Förlåt för att jag inte är hemma på din dag. Men du ska veta att jag älskar dig iaf ♥


/ Amalaj


Heeeemma, god natt!

''Men vi hörs när jag kommer hem igen. Vilket inte lär bli så sent med tanke på hur tidigt jag ska upp imorgon. Ska upp redan vid 7.00, morr..'' Haha, jag är verkligen kass på det här med tider. Inte komma hem så sent? Är der därför klockan är över 2.00 nu då? Jag suger på tidiga tider!

Men kvällen har i alla fall vart gör nice. Börja med att Arvid och hans kompis Victor kom och hämtade mig. Sedan drog vi in till skara, blev ett stopp på munken. Victor drog till någon brud efter det och jag och Arvid drog till fornbyn. Träffade Patrik (brorsan) och hans kompis en snabbis innan, heej fjortisar säger jag bara! Haha.

Det var mop på min skola som hade en liten konsert i fornbyn. Var faktiskt ganska mysigt! Träffade Johanna en snabbis och även Louise, två sjukt söta tjejer vill jag lova. Vid 22.00 tiden drog Arvid och jag därifrån och åkte hem till Ludde, en av hans kompisar. Stog och snacka lite skit med honom, sedan blev det att ströga i stan för mig och Arvid.

Vid 23.30 tiden någon gång hämtade vi upp tre av Arvids kompisar. Och sedan drog vi med dom hem till Alex, en av de tre killarna. Kom två brudar till dit sen också. Satt i hans lägenhet och lyssnade på musik och bara prata. Körde även sanning och konsekvens spelet en liten stund. Sjukt pinsamma frågor, haha!

Lite innan 1.00 drog Arvid och jag därifrån. Eftersom han ska jobba imorgon och jag ska till gbg så tänkte vi att det var smartast att dra i någorlunda tid. Vi åkte och hämtade Victor och sedan körde Arvid hem mig. Blev en ganska lång pratstund utanför mitt hus sen med pojkarna.

Gör snälla båda två verkligen och supersköna, inga fel på dom alls! Men nu är jag i alla fall hemma och det blir sängen på direkten. Ska upp 7.00 imorgon. Hur ska jag orka?

Kvällen har verkligen vart great! Behövde en sån här kväll efter en tuff vecka i skolan känner jag. Men morgondagen kommer nog bli ännu bättre. Jag hoppas på det i alla fall. Får spendera hela dagen med min favorit, så det lär inte bli annat än bra. Inte träffat henne sen Kullenfestivalen den 15, så hon är saknad vill jag lova!

Hoppas ni haft en lika kanon bra kväll som jag. Sov gott och god natt, puss!

Arvid är körd. Denna dekal sitter på handsfacket i hans bil, haha!

Arvid langar posean, haha schnyyygging!

Facelook

Tog en mysig munktröja över we t-shirten. Tror det blir för kallt med bara t-shirt och skinnjacka. Bjuder på en facelook nu tänkte jag bara för att jag fortfarande sitter och väntar.

Har tråkigt så då blir det posea som vanligt! Men tror han är här snart så efter detta inlägg kilar jag ner. Måste ju ta på mig jacka och skor med. Kan ta ett tag.. haha.

Men vi hörs när jag kommer hem igen. Vilket inte lär bli så sent med tanke på hur tidigt jag ska upp imorgon. Ska upp redan vid 7.00, morr..

Nej nu kilar jag ner. Ha en superbra kväll sötnosar!

Amalaaj right noooow, lite sliten efter veckan som vart? Jo tack!


/ Amalaj

Dagens/kvällens outfit

Ger er både skolans outfit och kvällens outfit nu tänkte jag. Sen drar jag in till stan med Arvid och hans kompis. Hörs när jag kommer hem igen, puss!

Skolans outfit;
T-shirt från lager 157
Shorts från lager 157
Leggings från Åhlens



Kvällens outfit;
We t-shirt från lager 157
Pösiga Cheap monday jeans från Yap
(Hittade dessa jeans när jag fixade mina garderober igår. Köpte dom förra året tror jag, men hade glömt bort dom. Lite stora hade dom allt blivit, men sitter ändå snyggt. Jag älskar pösiga jeans. Det är so hot!


/ Amalaj

Jag är duktig och jag har fått planer för kvällen

Har suttit med programanalysen ända tills nu. Blir aldrig nöjd så har gjort om den fem gånger redan. Men jag vill verkligen få mvg på detta. Och bakom ett mvg ligger det mycket jobb.

Oliver ringde förut så pratade med honom en stund (2 timmar), sen pluggade jag igen. Och alldeles nyss ringde Arvid. Jag skickade sms tiill honom förut och bad om en tjänst och då ringde han upp mig. När jag förklarat tjänsten och han sa att han kunde göra det för mig fråga han vad jag skulle göra ikväll.

Och det var ju inte något speciellt direkt? Så jag svarade inget och då fråga han om jag ville med in till skara till fornbyn. Var tydligen några band där som spelade eller något. Jag är inte tjejen med kollen, haha. Jag sa såklart att jag var på så han kommer och hämtar mig om en stund.

Så har precis fixat mig klart och sitter och väntar på honom nu. Tydligen skulle hans kompis Viktor med också, fattade inte riktigt. Men det lär jag ju märka. Aja, det blir nog mysigt. Tar en bild på kvällens outfit och slänger in sen innan jag åker. Puss!

I don't know how and I don't know why


/ Amalaj

Heeeelg, helt lovely!

Shit vad fort denna dag har gått! Jag klagar absolut inte eftersom det nu äntligen är helg. Har verkligen längtat galet mycket efter helgen. Vi har inte gjort mycket i skolan idag, tittat på film, lämnat tillbaka böcker osv. Riktigt härlig dag helt enkelt.

Hur underbart är inte vädret då? Solen skiner och det är supervarmt ute. Så himla härligt, de underbara vädret kommer precis lagom till helgen. Det tackar vi för!

Idag har jag inget speciellt planerat. Så jag tänkte att jag skulle vara lite duktig. Först plugga på min programanalys som jag måste få vg eller helst mvg på! Sedan gå ut och springa och efter det träna och ikväll tänkte jag ha en ''ta hand om mig själv kväll''. Göra ansiktsmask, hårinpackning, måla naglarna, raka benen. Ja, tjej stuffs helt enkelt!

Ska börja med att plugga nu. Funderade först på att gå ut och sola. Men det är så tråkigt att göra det själv. Mycket mysigare att ha sällskap när man gör det. Så jag skippar det idag. Plus att skolan är viktigare, eller hur?

Men vi hörs senare sötnosar, puss!

he's bad but I'm badder


/ Amalaj


Fredaaaag

Godmorgon! Herregud vad skönt med fredag. Känns som om denna veckan vart betydligt mer än fem dagar. Den har vart hur lång som helst. Men nu blir det äntligen ett slut på den, skönt!

Har fortfarande inga planer för kvällen. Så jag tror det blir att träna och sedan ha en ''ta hand om mig själv kväll''. Aldrig fel med sådana kvällar! Eller hur?

Men nu måste jag kila. Börjar klockan 8.00, så får åka snart. Ha en superbra dag så hörs vi när jag kommer hem igen. Vilket blir kring 14.00 tiden, puss!

Min älskade pappa fyller år imorgon. Tips på bra present? ♥


/ Amalaj

God natt

Nu är jag trött så jag ska gå och lägga mig hade jag tänkt. Börjar 8.00 imorgon också så kan ju vara bra att inte komma i säng allt för sent. Har ont i benen och magen efter träningen förut så jag lär sova gott nu.

Imorgon är det fredag och äntligen helg! Vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon faktiskt. Har tyvärr inget planerat. Men på lördag ska jag och min favorit brud till Götet och shoppa och sådär.

Ska även träffa Nicklas igen då. Ni vet mr dj från parketten den 9 maj? Kommer nog bli en galet nice dag där borta. Hoppas jag i alla fall.

På kvällen när favorit och jag kommer hem igen blir det grill och mys med min bästa vän och hans kompisar. Så det blir en heldag med min favorit, galet nice vill jag lova! 

Och på söndag blir det en mysdag med min porrhanna. Kika film och bara mysa galet. Sounds good to me.

Nej hurrni! sängen väntar, sov gott och god natt. Puss!

du är så, yeah yeah, wow wow!


/ Amalaj

Bilder från Öland del 3

FÖRSTA DELEN AV LÖRDAGENS BILDER (Är så många denna dag så delar upp i två delar);

Denna dag blev det en tripp till Långe Erik som ligger längst upp på ön

Emil stannar och tar en paus på vägen upp, vilket jag inte hade något emot

28 meter upp i luften, lite små pirrigt i magen vill jag lova. 138 trappsteg för att komma upp

Jag älskar min bror, han är så himla bra!

Storebrors tjej Lena och jag uppe på fyrens balkong

Den trappan var inte kul asså.. sjukt brant

Att sitta i sanden och titta ut över vattnet är nog det bästa jag vet

Efter långe Erik blev det käk på en resturang I byxelkrok som ligger precis intill vattnet. Så utsikten var det inget fel på. Äter på de stället varje gång vi är på Öland, så himla fint där! Efter maten kasta vi macka.

Alltså de här trycket var ju bara så klockrent, haha!

För att på Öland finns det faktiskt kameler och vet ni? Jag har ridit på dom två gånger när vi vart där!

Jag hamna såklart nere på stranden när vi var tillbaka i stugan igen, love it!


/ Amalaj



Ännu en veckans blogg

Alltså åh vad roligt! Är nominerad på ännu en blogg om att kunna bli veckans blogg. Denna gång är det hos Amanda och det är 9 bloggar till som tävlar. Tycker ni om min blogg? Då röstar ni på nummer 7!

Lägger ni er röst på mig? ♥
HÄR röstar ni.


/ Amalaj

Att träna får mig på bra humör!

Sådär, nu har jag vart ute och joggat en liten stund, dansat igenom alla danserna från mina träningar och gjort sit ups osv.

Jag känner att jag nog tog i lite för mycket vad de gäller mina sit ups. Börjar redan känna värk i magen. Men men, då vet jag i alla fall att jag faktiskt har några muskler där.

När jag var klar kände jag att jag var tvungen att göra något åt mitt rum. Hade fultt med kläder i resväskan från Ölands semestern och massor av kläder på golvet omkring väskan. Så jag plocka faktiskt upp allt och la in det i garderoberna. Var hur mycket som helst så nu känner jag mig duktig över att jag tog tag i det nu och inte sköt upp det.

Blev en riktigt kall dusch efter detta och nu sitter jag här. Känner mig på riktigt bra humör, för nu är jag stolt över mig själv. Stolt över att jag verkligen tränade denna gång och inte bara sa att jag skulle göra det.

Tänkte lägga upp del 3 av Ölands bilderna. Så kika in om en stund igen. Pussis!

Innan träning

Efter träning och dusch (osminkad, läskig och glad!)

Så här ''fint'' såg mitt rum ut innan jag fixa ordning på alla kläder

Det är inte lätt att hålla det snyggt när garderoberna är så små... eller är det kanske jag som har mycket kläder? Morr.. (har en tredje klädgarderob, men den är inte på samma ställe som dessa.)


/ Amalaj

Tränaaaa

Nej, nu ska jag kila ut på en jogging runda. När jag kommer in igen ska jag dansa hade jag tänkt. Går ju i dans och har sommaruppehåll nu. Men måste ändå hålla igång och ha egen träning hemma. Bör ha de minst en gång i veckan men har inte tagit mig tid för det. Så ikväll ska jag göra det hade jag tänkt.

Blir väl även sit ups osv, känner att jag verkligen behöver träna. Inte gjort det sen min uppvisning som var 5 maj. Jag skäms över mig själv! Så nej, nu ska jag bli duktig igen och börja träna varje dag som jag gjorde under tiden dansen var igång.

Jag mår så himla mycket bättre med mig själv om jag tränar osv. För då känner jag mig dutkig och känner att jag gör något bra för min egen skull. Det känslan är helt lovely!

Skriver om ett par timmar igen när jag är klar. Puss!

För vad vet du om kärleken, förrän du förgäves hatat den? Och vad vet du om hur
hjärtat kan bränna för kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva.



/ Amalaj

Dagens låt

Okej, jag ber om ursäkt för att jag inte lagt upp någon dagens låt på sjukt länge. Helt ärligt vet jag inte varför det inte blivit så? Kanske har de blivit så pga mina pauser från bloggen osv. Men ska skärpa mig och börja bjuda på en ny låt varje dag igen.
 


Watch me now, and I'll be someone new
My heart will be unbroken, it will open up
For everyone but you
Even when I cross the line, it's like a lie I've told a thousand times


I don't wanna dream about, all the things that never were
Maybe I can live without, when I'm out from under
I don't wanna feel the pain, what good would it do me now?
I'll get it all figured out, when I'm out from under
(From under, from under, from under, from under)


A part of me still believes when you, say you're gonna stick around
A part of me still believes we can, find a way to work it out
But I know that we tried everything we could try so let's just, say goodbye
Forever...



Den här låten är verkligen helt underbar. Lyssnade på den hela kvällen igår och hela dagen idag och lyssnar än. Jag har verkligen fastnat för denna. Texten är så otroligt fin och jag känner igen mig. Visst, jag blir deppig när jag lyssnar på den. Vilket kanske kan kännas lite onödigt. Men den är ju så otroligt fin, rösten, texten, melodin. Allt är bara så bra, så denna låt blir helt klart dagens låt!

/ Amalaj

Mina ''vill ha''!

Suttit och pratat i telefon nu en stund med Nicklas. Kanske blir det så att vi träffas en stund på lördag, men det återstår att se. Tror jag var lite dryg på msn för utan att säga något ringde han mig hem. Aja, så kan det va. Satt och tittade på ginas sida under tiden vi snackade.

Här är mina fyra ''vill ha'' därifrån! Kanske ska satsa på att köpa något av de på lördag när jag och min favorit drar till göteborg?

Randig klänning 149 :-


Randig topp 149 :-


Jeanskjol 249 :-


Vitt ''lager på lager linne'' 249 :-



Vad tycker ni? Något som var så snyggt att ni också skulle vilja införskaffa det till er garderob? Jag är verkligen supersugen på kjolen! Hittar jag en sådan och den passar köper jag den. Utan att tveka!

/ Amalaj

Ännu mera pluuuuugg

Sitter här och käkar lite musli och lättfil. Kom hem för en liten stund sen. Skolan idag har gått ovanligt fort för att ha vart en torsdag tycker jag. Men det är ju bara skönt!

Trodde jag skulle få tid idag för att gå ut och springa och sedan träna. Men nej där trodde jag fel. Jag måste plugga även idag. Hade betygssnack med vår mediekommunikations lärare idag och hon vill sätta ett VG på mig. Så hon förväntar sig ett VG eller till och med MVG på vårt stora arbete vi håller på med nu.

De ska vara klart på torsdag i nästa vecka. Så jag har inte precis bråttom eftersom jag redan börjat och sådär. Men nu känner jag ju sån stor press på att klara MVG så jag kommer säkert göra om detta tusen gånger innan jag blir nöjd. Bara för att hon säger att hon förväntar sig det av mig nu så kommer jag säkert faila på detta. Men jag ska verkligen försöka!

Så nu kilar jag iväg för att plugga. Skriver senare, puss!

Jag börjar undra om det är så att du faktiskt inte fattar, eller om du helt enkelt bara är dum i huvudet


/ Amalaj

Dagens outfit

Slänger in dagens outfit sen drar jag mig iväg mot bussen. Hemma vid 16.00 tiden igen, då blir det mer bloggning!

Munktröja från Bik Bok
Pösiga jeans från Gina Tricot



/ Amalaj

Morniing

Godmorgon! Hoppas ni sovit gott, för det har verkligen jag. Var så himla trött igår så somna nästan så fort jag nuddat sängen. Riktigt tråkigt väder ute idag, regnar och är grått. Men man kan ju inte få allt här i livet.

Har precis duschat och ska gå och fixa håret och sminka mig nu hade jag tänkt. Lägger in en dagens outfit sen innan jag drar mig iväg mot bussen.

Ha en superbra dag, puss!

I don't wanna feel the pain, what good would it do me now?


/ Amalaj

Sweet dreams

Efter jag snackat en stund med Hannsi la vi på och då ringde istället Nicklas upp mig. Var ett tag sen vi snackade i telefon, vet egentligen inte riktigt varför? Har bara blivit msn av någon anledning. Men idag snackade vi i alla fall i telefon. Och som sagt, göteborska är så gaaaalet nice!

Hade tänkt gå och lägga mig nu, är jättetrött och klockan börjar bli mycket. Min babe Amanda och jag har bestämt nu att på lördag blir det götet. Kommer bli supermysigt, för jag saknar henne så oerhört mycket! Fredagen och söndagen är faktiskt inte planerade än.

Har lite olika alternativ men kan inte bestämma mig för ett. Så känns som om det kommer bli att bara sitta hemma bara för det. Brukar bli så när man har flera lösa förslag och inte bestämmer sig för några. Men men, min lördag kommer bli grym i alla fall. Det vet jag!

Nu väntar sängen, sov gott och god natt sötisar!

sjung, sjung för mig igen, sången som du alltid sjöng för mig


/ Amalaj

Bilder från Öland DEL 2

FREDAGENS BILDER;

Ibland saknar man att vara 14 år och kunna skylla sitt fjortisbeteende på det..

Jag är seriöst kär i mina skor!

Jag vill verkligen tillbaka, mer än något annat



Min bror och hans tjej är så otroligt söta tillsammans, & jag är stolt fotograf


Spelade ''Party Alias'', tycker inte om spel egentligen men de va faktiskt kul

G-night på denna dag


/ Amalaj

Hannsi är min bästa vän och även mitt ex

Sitter just nu och pratar med Hannes i telefon, eller Hannsi som jag kallar honom. Ett av mina ex faktiskt och vi har kontakt. Precis som jag tycker man ska ha som jag skrev på min diss/hiss lista. Han och jag var bästa kompisar ett år och ett par några månader.  Men insåg ganska snabbt att det bara var vänner och inget mer mellan oss.

Så det kanske är därför det går så lätt att bara vara kompisar nu? Kan verkligen snacka om allt med honom, glad över att vi klarade av att bli kompisar igen efter vår lilla kärlekssaga. För han får mig alltid på bra humör. Han hjälper mig genom mycket och jag honom genom mer. Vi behöver varandra, så är det bara.

Tänkte att jag skulle lägga upp del 2 av ölands bilderna nu under tiden vi snackar i telefon. Så kika in igen om någon timme så är nog dom uppe. Puss!

Osminkad och trött, gööör bra blandning


/ Amalaj

Vad gör ni just nu?

Själv sitter jag på msn och är social med folket där och äter musli och lättfil. Tänkte precis öppna min nya FRIDA tidning som tydligen kom igår. Men jag upptäckte den först nu. Är som så att jag premenuerar på denna tidningen. Får hem den i brevlådan varannan tisdag.

Att läsa om skvaller i kändisvärlden är nog det bästa vi tjejer vet. Eller ja, nästefter att ha girltalk me brudarna, göra anisktsmasker, hårinpackningar, raka benen och bara ta hand om oss själva då såklart.

Vilka tidningar brukar ni läsa, premenuerar ni på någon tidning?


/ Amalaj

Hiss/Diss

Sett att väldigt många har hiss/diss lista på sina bloggar. Så jag faller för grupptrycket och börjar med det jag också. Lägger upp den lite då och då. När jag har något jag vill hissa eller dissa helt enkelt.



Χ. Alla boys som får en att känna sig speciell i onödan
Åh vad trött jag blir på killar som bara leker runt. Som bara struntar i att vi tjejer faktiskt också har känslor. Vad är det för mening med att hålla på med en tjej, få henne att känna sig speicell och sen skriva med tusen andra brudar. Det är bara så omoget och känslokallt. Speciellt när man skriver med de andra tusen brudarna öppet på facebook, bilddagboken och liknande sidor. Bruden som killen har fått känna sig speciell blir verkligen ledsen när den ser detta. Förstår inte killar sånt?

X. Skolan
Jag mår illa bara jag hör ordet skola nu, jag är så himla trött på den så det är sjukt. I 9an snackade jag hela tiden om att jag var skoltrött men det är inget emot vad jag är nu. Första året på gymnasiet har vart den jobbigaste tiden i mitt liv tror jag. Jag vill bara ha sommarlov nu!

X. Blåsten
Okej, blåsten suger verkligen sten hårt. Solen har lyst nästan hela dagen och när man tittar ut ser det gör varmt ut. Men när man går ut håller man på att blåsa bort och det är gör kallt. Vi vill inte ha höstväder nu när sommarlovet snart är här. Sol och värme är vad vi vill ha!



Killar som bloggar
Jag tycker verkligen att det är så himla coolt med killar som bloggar. Det här med blogg och dagbok har väl alltid varit mer av en tjejgrej än en killgrej? Men nu ser man ju faktiskt riktigt många killar här ute i bloggvärlden och det tycker jag är bra! Det är superkul att läsa en killes blogg och se vad som skiljer sig på hans tänkande och en tjejs. Killar brukar inte våga göra såna grejer som är lite seriösare för de är så rädda om vad kompisarna ska tycka. Så jag tycker verkligen de killar som bloggar är gör tuffa!

Naturgodis
Finns det något godare? Jag har verkligen blivit beroende av detta! Äter inte godis, chips, kakor, tårta osv. Så på lördagskvällarna när famijen eller kompisar käkar godis, chips och ostbågar kan jag istället sitta och mumsa på mitt naturgodis. Det godaste är helt klart torkade jordgubbar. Har ni inte testat det bör ni göra det, för det är verkligen kanon gott. PLUS, att det är nyttigt. Kan det bli mycket bättre än så?

Ex som klarar av att vara kompis efter ett break up
Jag förstår inte grejen med att vara osams och sur på sitt ex efter man gjort slut. Visst, det beror väl lite på anledningarna till varför det tog slut. Tog det slut pga att någon var otrogen är det kanske inte så kul att fortsätta hålla kontaken. Men tar det slut enbart pga att känslor förvandlades till kompiskänslor eller liknande förstår inte jag varför man ska vara sura på varandra och inte snacka. Man behöver ju inte umgås och snacka lika ofta som när man var tillsammans. Men lite kontakt kan man väl ändå ha? Jag har kontakt med de flesta av mina ex fortfarande och det tycker jag är bra. För en person man vart tillsammans med har man antagligen genomgått ganska mycket med och den har förhoppningsvis haft största platsen i ens liv under perioden man vart tillsammans. Vill man inte ha kontakt med den personen som fått en bit av ens hjärta? Jo, det tror jag nog man vill. Vissa är bara för stolta för att erkänna det.

/ Amalaj

Dagens outfit

Bjuder på dagens outfit nu. Sen tänkte jag göra en hissar/dissar lista, sounds good?

Tunika/klänning från H&M
Leggings från Åhlens



/ Amalaj

Jag är duktig

Efter förra inlägget gjorde jag klart mina frågor till naturen. Därför är det glest mellan uppdateringarna. Men nu är dom äntligen klara! Men lite hjälp från en tjej som lagt ut alla frågor från boken med svar på sin blogg. Google.se är min bästa vän, haha.

Har suttit och pluggat både måndag, tisdag och idag. Åkte även in tidigare till skolan idag för att arbeta med min monter. Så nu tycker inte jag mamma kan klaga mer på mig att jag tar för dåligt ansvar över skolan. Hon tycker att jag inte ägnar tillräckligt mycket tid till skolan. Men denna veckan har jag faktiskt gjort det!

Jag längtar så enormt mycket efter helg och ledighet. I need it!

Saknar min babe Amanda något otroligt mycket, men i helgen är hon så MIIN!

Min babe får en liten sign för att hon är så himla bra ♥

/ Amalaj

Att jag aldrig kan ha tur

Skiter i att sova, hade precis lyckats somna då dom ringde från Coop. Ingen har väl missat att jag ska börja jobba där? Både under sommaren som sommarjobb och sedan kvällar och helger under hösten.

På måndag är hela Katedralskolan lediga. Så jag och mina brudar hade bestämt oss för att dra till Göteborg och gå på Liseberg. Synd bara att jag inte kan följa med nu. Har kassakurs 15.00 på måndag. Att jag aldrig kan ha tur!

Snackat om det ända sen vi bestämde oss för att dra till Liseberg att jag säkert skulle ha min kassakurs då. Givetvis blev det så. Från 15.00 till 19.00, kul kul. Mitt humör var redan ganska kasst redan innan dom ringde. Nu är det verkligen down. Hade verkligen sett fram emot en heldag med brudarna.

Vet att jag ska vara glad över att jag fått ett sommarjobb. Eftersom det är supermånga som sökt men inte fått något. Men var det tvunget till att bli just på måndag? Jag kunde väl fått ha lite tur för en gångs skull och fått ha kassakursen en annan dag. Aja, där sparade jag dom pengarna i alla fall. (För att se något positivt med de hela.)

 Jag vet att jobbet är viktigt men det är fortfarande viktigt att umgås med sina kompisar och ha kul. Hur ofta åker man till Liseberg liksom? Fan rent ut sagt!

Jag har och kommer aldrig ha tur. Åt helvete


/ Amalaj

Tröttis

Kom hem för en liten stund sen, har bara hunnit äta. Skoldagen har vart helt okej, tror att naturprovet gick bra. Men det får jag väl se när jag får tillbaka det.

Jag är galet trött så funderar på att gå och ta en powernap. Men nu är det ju mig vi pratar om och jag kan inte sova i bara en timme, de funkar inte. Går jag och lägger mig nu vaknar jag igen vid 20.00 tiden. Måste hinna med att göra naturfrågorna idag och då är det kanske inte så smart att gå och sova nu?

Äh jag drar mig mot sängen nu. Jag måste sova för att orka med att plugga sen. Skriver senare, puss!

Jag kommer ihåg hur mitt hjärta det slog. Hur fingrarna sökte och hur läpparna log


/ Amalaj

Mot bussen!

Har gör bråttom så måste kila till bussen nu på direkten. Bloggar när jag kommer hem igen, vilket blir kring 16.00 tiden.

Ha en superbra dag, puss!

Ni glömmer väl inte att rösta på veckans blogg hos FRIDA?


/ Amalaj

Natti

Förlåt för jättedålig uppdatering av bloggen idag. Men har inte haft lust att skriva, har inte haft något intressant att skriva om heller. Så jag kände att det var lika bra att låta bli. Visst, jag kunde ha lagt upp del 2 av Ölands bilderna. Men nu blev det inte så, dom kommer upp imorgon istället.

Min bror är så himla bra. Jag älskar honom. Och idag har han fått ta ut sin räls på tänderna där uppe. Han har haft sin tandställning sen han var 15 och han är nu snart 20 år. Rälsen på nedertänderna är kvar, men den försvinner nog också snart. Blev jättefint i alla fall och han är jätteglad. Så då blir jag med glad. För hans skull ♥

Ska faktiskt ''redan'' gå och lägga mig nu. Är gör trött, och grinig eftersom huvudet värker. Så vi hörs imorgon igen. Sov gott och god natt sötnosar!

Just give me a call, I miss you. You know I really do..


/ Amalaj

Dagens outfit

Känner ångest över skolan och känner ångest över att tid till att träna eller gå ut och gå/springa inte finns till. Man blir så mycket piggare och mår så mycket bättre med sig själv om man tränar och håller igång. Men har tyvärr ingen tid till detta.  Bjuder på en dagens outfit nu tänkte jag. Sen blir det ännu mera pluuuuuuuugg.

Kände mig otroligt sommrig idag. Jag förstår verkligen inte vad grejen med killar och ben är. Så fort jag gick förbi en kille idag var det benen och inte facet dom titta på. What's the big deal? Det är bara ben!

Min nya tunika jag köpte på Öland från Borgholms nya mode
Jeans shorts från Borgholms nya mode



/ Amalaj

Förlååt sötisar

Hej gullungar! Anledningen till varför jag uppdaterar först nu är för att blogg.se inte funkade i morses. Sidan låg nere pga att de grejade me servrarna osv, den skulle vara tillbaka som vanligt 7.30 stod det. Men de va den givetvis inte. Hade tagit kort på dagens outfit och lagt in i datorn och allting, men kunde tyvärr inte uppdatera. Så får uppdatera nu istället.

Skolan gick ganska fort idag, gjorde inget speciellt. Slutade 13.25 och då tog jag bussen hem och lämna en sak sedan tog jag bussen tillbaka in till stan 14.05. Mötte natalie på stationen, vi gick till smörgåshörnan och köpte varsin baugette. Sedan gick vi mot Katedral.

De regna men var ändå gör varmt. Sjukt skumt väder. När vi var framme på skolan satte vi oss i caféterian och väntade på att tiden skulle gå. 15.30 hade vi vårt omprov i samhäll som handlade om ekonomi. Var en sån där uppsamlingstid så var flera 1or och även elever från 2an och 3an som också gjorde prov tillsammans med oss. Vet inte riktigt hur det gick, får se de när jag får tillbaka provet helt enkelt.

Efter provet tog jag bussen till stationen. Där ifrån gick jag till mammas skola och väntade på att hon skulle sluta. När hon äntligen slutat drog vi till coop och handlade lite sedan åkte vi hem och då käka jag. Och nu sitter jag här och hade tänkt gå och öva på mitt naturprov jag har imorgon. Handlar om ekologi och är supertråkigt, men det måste ju göras.

Skriver senare, puss!

När man läser natur passar det bäst att äta naturgodis till, höhö


/ Amalaj


G-night!

Nu ska jag nana, klockan börjar bli sjukt mycket. Jag måste skärpa mig med tiderna känner jag, bör vara i säng redan vid 22-23 tiden!

Lite to late att göra något åt saken nu kanske. Men imorgon får jag försöka gå och lägga mig tidigare. Börjar 9.00 imorgon så har en liten sovmorgon i alla fall, bättre än inget.

Aja, sängen väntar. Sov gott och god natt sötnosar!

Som sagt, något nöjd med denna bilden. Visst skriker det sommar om den?


/ Amalaj

Bilder från Öland DEL 1

Lägger in första delen av alla Ölands bilderna nu tänkte jag. Blir från onsdag kvällen när vi precis kommit ner och från torsdagen.

ONSDAG KVÄLL;
Pappa & jag nere på stranden

Det är omöjligt att inte längta tillbaka



Okej, jag erkänner. Jag blev fett nöjd med denna bilden. Det skriker sommar om den!


TORSDAG;
Min galet snygga bror med en galet stor tennisboll inne på ''Valles''


Så rätt, haha!

Kvällsmat denna kväll blev grillad korv

Efter maten blåste jag såpbubblor som jag så moget bett om att få av mamma på Valles


Efter det var jag ännu mognare och lekte i lekparken nere vid stranden

Osminkad och sov outfiten på, de gillar vi! Eller..?


Det kommer fler bilder imorgon, I promise!

/ Amalaj

Resultat av nytt foto

Tog som sagt en promenad förut, det gjorde susen för min huvudvärk. Var superskönt väder ute måste jag säga!

När jag kom in igen blev det mer pluggande på ekonomin. Mamma fick hjälpa mig en stund så nu tror jag det sitter lite bättre. Så jag hoppas på ett G imorgon, wish me luck?

Tänkte att ni skulle få se resultatet av de nya fotot i ramen nu. Blev en riktig brud bild på den tomma platsen och jag gillar't! Jag tänker inte säga att det blev finare än förut, för det skulle bara vara töntigt att säga.

Eftersom bilden jag hade där innan var fin under tiden den passade sig. Men det gör den inte längre, så var tvungen att byta bild. Som sagt, inte finare än förut men fint blev det i alla fall.

Här har ni resultatet, vad tycks?

(bilden högst upp som är ny)

/ Amalaj

Veckans blogg hos Frida

Nu är det så här att jag blivit nominerad till att kunna bli veckans blogg ännu en gång. Men denna gång på en annan tjejs blogg. Det är hos supersöta Frida. Följer hennes blogg så tycker det är superkul att jag blivit nominerad! 

Tycker ni om min blogg går ni in på Fridas blogg och röstar på mig. Det är 10 olika bloggar denna gången och jag är nummer 3. Så ni skriver bara att ni vill rösta på nummer 3 om ni tycker om min blogg och känner för att rösta.

Röstar gör ni HÄR. Skulle vara jättegulligt om ni rösta, tack på förhand! :)



/ Amalaj

Dagens outfit

Har världens huvudvärk nu så jag ska kila ut på en promenad hade jag tänkt. Fortsätter med pluggandet när jag kommer in igen. Bjuder på en dagens outfit nu med innan jag kilar ut. Skriver senare igen såklart, puss!

Tröja från min dansskola
Långt grått linne från Gina Tricot
Slitna jeans från Gina Tricot



/ Amalaj

Paus från ekonomipluggandet

Tog en paus från pluggandet av ekonomi och satte mig och målade naglarna. Mamma och jag köpte ett nytt rött lack på Öland så jag testade de idag. Köpte de på H&M för 39 :-. Älskar att måla med nya lack. De går så lätt att måla på och det torkar kanon fort.

Pluggandet har faktiskt gått bättre nu. Tycker fortfarande att allt är svårt, men har i alla fall lyckats läsa en hel del. Lite framsteg om man tänker på hur det var förut, eller hur? Ska plugga en stund till nu, skriver senare. Puss!

I love it, rött är favorit färgen på naglar helt klart!


/ Amalaj

Som sagt, jag är kass på att plugga

Har skrivit ut ny bild och satt upp i ramen redan. Fixar bild på hur det blev senare. Försöker plugga nu, men ni tror det går bra eller? Nej, för de gör det inte. Sitter och tänker på allt annat än ekonomi kan jag ju säga.

Sitter och tänker på hur underbart Öland är, hur mycket jag saknar vissa personer, hur mycket jag måste måla om mina naglar, vad nästa inlägg på bloggen ska handla om, hur mycket jag behöver träna, springa eller gå ut och gå.

Hur stolt jag är över mig själv att jag snart vart singel i en månad, hur jag ska hinna med att plugga till ekologiprovet som är på onsdag och när coop tänker ringa angående min kassakurs. Ja, allt annat än ekonomi tänker jag på i alla fall.

Måste verkligen försöka plugga nu, måste ju klara G! Annars är det ju pinsamt..

Ekonomi är verkligen inte min grej. Men vad är egentligen min grej när det kommer till skolan?


/ Amalaj

Suuuuuck

Hemma nu efter en seg skoldag. Redovisningen på ''talang 2009'' i morses gick i alla fall bra tycker jag. Skönt att ha de gjort! Annars var väl skoldagen som vanligt. Seg och jobbig men ändå med massor av skratt. Brudarna gör min dag i skolan. Tur dom finns.

Har hur mycket som helst i skolan nu känns det som. Känner mig stressad till tusen. Imorgon har tydligen Natalie och jag omprov på ett samhällsprov 15.30. Kul tid när vi slutar 13.25? Ohjaa. Så måste strax gå och plugga på det. Det är om ekonomi och det är jag superkass på.

På onsdag har vi ekologiprov och nästnästa vecka ska vår monter och hela arbetet om vårt tv program vara klart. Mina naturfrågor måste vara inlämnade i slutet av veckan också. Jag bryter snart ihop känner jag. Vi har så sjukt ojämt med läxor. Först är det inga på flera veckor sen kommer allt på en och samma gång. Jag orkar inte, ge mig sommarloooov!

Ska kila ner nu och skriva ut en ny bild till den tomma platsen i min ram ovanför sängen. Behöver väl inte skriva vad det var för bild innan, för det bör ni veta vi de här laget. Blir en bild på mig och brudarna denna gången tror jag. När jag fixat det blir det pluggpluggpluggplugg. Tyck synd om mig? Jag behöver det!

I 5 dagar kändes allt problemfritt. Men nu är all stress och skit tillbaka igen :(


/ Amalaj

Jag saknaaar Öland

Godmorgon! Hoppas ni sovit gott och mår bra. Jag har sovit gott och mådde bra tills jag vakna. När jag tittade ut genom fönstret var det inte havet jag såg. Utan jag tittade rätt in i en stor jävla björk. Varför bor jag här!?

Orkade inte gå upp när jag skulle så låg kvar i sängen en lång stund. Så nu är jag lite stressad ser jag. Måste sminka mig och fixa håret innan jag drar. Har fotat dagens outfit med men den får ni när jag kommer hem sen. För jag hinner inte lägga in den på datorn innan jag drar.

Börjar 09.35 och slutar 15.20, så är hemma kring 16.00 tiden. Bloggar mer då och bjuder även på första delen av Ölands bilderna. Ha en superbra dag, puss!

Öland in my heaaart


/ Amalaj

Gooood natt

Har legat och tittat igenom alla bilderna från Öland nu. Fy fan vad jag vill tillbaka! Att bara kunna GÅ ner till stranden, slippa åka buss eller bil. Har vart på Öland 2-3 gånger varje år sen jag var riktigt liten men ändå tröttnar jag inte.

Bilresorna dit och hem är väl kanske inte så jättekul. Jag menar 36 mil, det är rätt mycket. Men Öland är underbart. Jag har bestämt mig. När jag blir stor ska jag flytta till Öland.

Klockan börjar bli väldigt mycket nu ser jag. Har inte sovit sådär jättemkt under tiden vi vart borta, så är jättetrött. Sängarna är inte särskilt sköna i stugan. Så otroligt smala och så otroligt hårda. Så det enda jag längtat hem till är min sköna mjuka breda säng! 

Okej då, har längtat efter vår dusch också. För på Öland kör dom snåldusch. Duschstrålen är så sjukt liten att det knappt går att tvätta ur shampoot ur håret. Så håret blir aldrig riktigt lent och fint som det ska bli. Så sjukt irriterande är det!

Känner att jag börjar bli förskyld och få ont i halsen nu också. Kanske har något att göra med mitt otroligt kalla dopp igår? Ganska troligt faktiskt. Men ska nana nu, skriver imorgon igen. Och då bjuder jag även på första delen av Ölands bilderna! Nu är jag tillbaka som vanligt, så nu kan ni räkna med täta uppdateringar igen. Sounds good, aight?

Sov gott och god natt sötisar!

Jag och pappa idag i småbåtshamnen på granncampingen
Iloveyou.



/ Amalaj

Ölands outfit's

Tänkte att jag slänger in alla Outfit's jag haft under veckan i ett inlägg. Har ju som sagt lovat er dagens outfit varje dag, så jag har vart gullig och fotat den varje dag nere på Öland. Så nu får ni alla fyra i ett och samma inlägg, enjoooy!

Dagens outfit torsdag;
Långt linne från Gina Tricot
Jeans shorts från Borgolms nya mode



Dagens outfit fredag;
Klänning från Lindex (sen 7:an eller 8:ans avslutning. Gammal iaf!)
Cheap monday jeans från Yap
Mina älsklingsklackar från skopunkten



Dagens outfit lördag;
Leopardmönstrad t-shirt från Vero moda
Jeans kjol från H&M
Leggings från Åhlens



Dagens outfit söndag;
Body från lager 157
Hög midja kjol från H&M
Leggings från Åhlens



Vilken outfit är din favorit, vilken gillade du bäst? torsdagens, fredagens, lördagens eller söndagens?

/ Amalaj

Home again

Hej gullungar! Nu är jag hemma igen och jag känner verkligen ångest över detta. All stress och sådant är redan tillbaka och jag har inte ens vart i skolan än. Fan att tiden skulle gå så fort på Öland!

Idag gick vi upp tidigt, eftersom vi ville hinna med så mycket som möjligt innan vi skulle hem. Jag duschade direkt och sedan blev det frukost. Nybakta frallor även denna morgon såklart. Blir alltid det till frukost när vi är på Öland. Efter frukosten fixade vi oss och sedan började päronen städa stugan och Emil och Lena sin stuga.

Så då gick jag ut. Gick först ett varv på vår camping och sedan gick jag över till granncampingen. Nere vid vattnet där har dom en lång brygga, så där gick jag och satte mig. Satt där en lång stund och bara njöt och lyssna på musik. Jag njöt av ensamheten för en gångs skull.

Efter ett tag gick jag tillbaka till stugan och då fick jag med päronen ut på en promenad. Vid 14.00 tiden lämnade vi Köpingsvik och åkte längre ner på ön. Först stannade vi och gick in på ett museum, galet tråkigt vill jag lova. Sedan åkte vi vidare ner till Ottenby och där har dom Ölands andra fyr.

Långe Jan heter den och den har fler trappsteg än den vi var uppe i igår. Emil, Lena och jag bestämde oss för att gå upp i denna också även fast Emil och jag höll på att dö igår när vi gick upp i långe Erik. Där uppe blåste det sjukt mycket. Man kunde nästan lägga sig i luften och så höll vinden uppe en. Efter en stund gick vi ner igen och då åkte vi iväg för att leta matställe.

Stannade på en pizzeria och käkade. Ölands kebab är det värsta som finns! Jag tog en kebabrulle och det var i princip bara kebab och bröd. Knappt någon sås eller sallad. Mådde sjukt illa efter att ha ätit den. Dumt av mig att beställa kebabrulle när jag vet hur sjukt äcklig kebaben på Öland är. Usch!

Solen sken och det var gör varmt så vi ville verkligen inte åka hem. Men tyvärr så var vi ju tvugna eftersom det är skola och jobb imorgon igen. Så vid 18.30 åkte vi över Ölandsbron på väg hem. I bilen var jag tvungen att göra lite läxor eftersom jag inte gjort något alls under tiden vi vart borta. Men mestadels av tiden gick nog åt till att sova och sitta och sjunga för att inte somna. Stannade i Vetlanda också där de andra tog en glass var. Jag äter inte glass så jag gick bara ut och sträckte på benen.

Nicklas ringde när vi nästan var hemma och det gjorde mig galet glad. Trodde nästan han glömt bort mig under tiden vi vart borta. Men eftersom vi snart var hemma så bestämde vi att vi skulle snacka när jag kom hem istället. Kom hem vid 23.30 och då ringde Nicklas dirr. Så satt och pratade med honom en ganska lång stund. Har faktiskt saknat hans röst. Vi har inte snackat sen i Onsdags så det var riktigt härligt att få höra hans röst igen.

Dessa fem dagar på Öland har vart helt underbara. Jag behövde verkligen ett litet break från allt här hemma. Skolan stressar upp mig till tusen, och allt har ju varit lite jobbigt de senaste. Synd bara att tiden på Öland gick så fort. Nu dröjer det en hel månad tills jag äntligen får stå med fötterna nere på stranden igen, längtar som fan!

Har tagit närma 700 bilder så tänkte att jag skulle lägga upp bilderna i olika delar. Givetvis tänker jag inte lägga upp alla, men några. Så det får nog bli i ett par inlägg i olika delar då alltså. Blir även ett inlägg med veckans outfit's jag haft. Har ju lovat dagens outfit varje dag. Så det håller jag fast vid!

Vill redan tillbaka till Öland. Vafan bor jag i Ardala för? Jag är född för att bo vid vattnet!

Ta mig tillbaka!


/ Amalaj

Öland, löördag

Hej gullungar! Hoppas ni mår bra. Jag mår verkligen suuuuper, jag trivs så himla bra här nere. Men känner dock att ångesten över skolan som vart borta under dessa dagar börjar komma fram igen. Skulle ha pluggat en hel del här nere egentligen, men orkade inte. När man har semester ska man ha det fult ut. Så lär få en rätt tuff vecka veckan som kommer nu. Men det är bara att bita ihop!

Idag blev det frukost med nybakta frallor igen som varje morgon när man är på Öland. Sedan blev det dusch och fix och sedan åkte vi upp till Byxelkrok. Där gick vi upp i fyren långe Erik. Eller bara Emil, jag och Lena. Lena typ sprang upp för trapporna men Emil och jag var tvugna att stanna två gånger. Ingen kondis alls, haha!

Vi åkte och käkade efter vi vart uppe i fyren och sedan kika vi i lite affärer. Jag hittade en söt tunika som jag köpte. Tittade på den i torsdags men köpte den aldrig. Men gjorde det idag istället. Sedan åkte vi tillbaka till stugan.

Blev en sväng till affären i Borgholm då där vi köpte mat till kvällen osv. Direkt när vi kom tillbaka till stugan gick jag ner till stranden och fotade. Solen sken och det var jättehärligt verkligen. Jag träffade en gör gullig kille där nere som hade en supersöt hund med sig. De busade i vattnet och hade sig. Roffe hette hunden, husse fick jag tyvärr aldrig något namn på. Men snygg var han, även om han nog var närmare 30 än 20, haha!

Till kvällsmat blev det tacos och de åt vi ute i solen. Supermysigt! Efter maten var klockan kring 20.30 och då fick jag ett ryck och bestämde mig för att gå ner och bada. Så jag gick in och tog på mig min bikini sen följde Lena och mamma med mig ner. Var hur kallt som helst, men var ändå i ett ganska bra tag. Var kring 12-13 grader bara. Men första doppet för året ska vara på Öland, så är det bara.

Tog världens längsta och varmaste dusch när jag kom upp till stugan igen. Sedan tog jag på mig myskläder och gick ner till stranden igen. Fotade solnedgången som var hur fin som helst ikväll. Gick upp till stugan ign efter det och här har jag bara suttit och slappat, kikat på tv och lagt in massa bilder på min dator.

Imorgon åker vi hem igen och gissa vad? JAG VILL INTE! Jag vill stanna här för alltid. Allt här känns så underbart, helt problemfritt. Inga måsten eller något, man får bara vara. Det är så härligt!

Men måste kila nu, vi hörs imorgon när jag kommit hem igen. Blir under kvällen någon gång. Ganska sent skulle jag tro, men det märker ni. Ha det bäst och sov massa sött, puss!

Jag vill inte hem, jag vill stanna!


/ Amalaj

Öland, fredaaag

Hej sötnosar! Hoppas ni mår lika bra som jag. Har det verkligen underbart här nere! Idag har det regnat lite från och till, men solen har ändå vart framme. Kvällen blev solig och hade uppehåll men blåste väldigt mycket. Solnedgången var i alla fall superfin. Vill inte åka hem på söndag igen. Jag stannar.

Idag åkte vi ner till Färjestaden för att shoppa. Jag som brukar shoppa hur mycket som helst köpte bara lite underkläder. Efter Färjestaden åkte vi in till Borgholm och åt mat. Det blev bufeé och jag tror jag gått upp 10 kilo nu! Usch, flöööööt mat. Äter inte godis, kakor, onyttig mat osv. Men tänkte unna mig lite bara för det är semester. Men det ångrar jag nu.

Får leva på endast sallad när jag kommer hem till ardala igen. Efter vi ätit klart kika vi i ännu fler affärer, men hittade inget kul där heller. När vi kom tillbaka till stugan igen satte jag mig vid min dator och la in bider osv. Och sedan kan ni ju gissa vart jag hamna? Stranden ofc!

Lena och jag gick ner och fotade massor. Var ganska kallt för det blåste lite väl mycket. Men solen sken i alla fall. Vi gick upp till stugorna igen efter en stund och då fick vi med oss allihopa ut på en promenad.

Var två galet fula killar på flakmoppe som åkte förbi typ hundra gånger och glodde på mig. Haha, jag höll på att dö! Dom är så bonniga här nere så det är sjukt. Jag saknar killarna där hemma!

Men nu måste jag kila. Emil och Lena har köpt ett spel idag som heter ''Party Alias''. Så allihop ska tydligen spela det nu. Hoppas ni har det super där hemma. Uppdaterar imorgon kväll igen, ha det bäst tills dess. Sov gott och god natt, puss!

För att när jag blir stor, då ska jag ha hus på Öland!


/ Amalaj

Natti natti!

Ska kila ner till stranden nu och sätta mig där en stund. Så himla mysigt att bara sitta där och kunna tänka i fred. Jag älskar't!

Kanske skulle berätta hur jag bor innan jag kilar? Bor i Köpingsvik som ligger i mitten av Öland. Här bor vi i en stuga som ligger ca 100 meter från vattnet. Kan sitta och titta på vattnet i från köksfönstret, supermysigt! Lena och Emil bor i stugan bredvid men dom kan tyvärr inte se vattnet från sitt fönster. Men dom har i alla fall lika närma som oss till vattnet.  Ja, nu vet ni i alla fall lite hur jag bor.

Har tagit massor utav bilder redan även fast vi inte vart här länge. Men jag bjuder på alla bilder när jag kommer hem igen, för jag sitter vid Lenas dator. Hennes trådlösa Internet är bara installerat på hennes dator så kan inte ha de på min. Så alla bilder kommer i ett inlägg när jag kommer hem. Ni överlever nog!

Vill bara tacka alla mina vänner för alla söta sms och telefonsamtal jag fått. Känns skönt att folk där hemma som jag saknar, saknar mig också. Längtar efter mina brudar hemskt mycket. Hoppas ni har det bäst där hemma!

Men nu kilar jag ner till stranden och sätter mig där tills det blir dags för sängen. Jag uppdaterar imorgon igen, blir nog under kvällen någon gång. Ha det super tills dess sötnosar. 

Sov gott och god natt,  puss!

Superhärligt att det är sol, jag kommer bli bruuuuuun (:


/ Amalaj

Jag blev veckans blogg :)

Ni kommer väl ihåg att jag la in ett inlägg om att jag var nominerad till veckans blogg hos ''Snarberg''? Det var jag och fem andra som var nominrade. Och gissa vad? Jag vann!

Tusen tack till er som röstat på mig, blev superglad över detta!


/ Amalaj

På Öland

Hej sötnosar! Har ni det bra där hemma? Själv har jag det superbra! Solen skiner och det är gör varmt. Finns absolut inget att klaga på. Kom ner hit vid 16.30 igår och då var det ännu varmare än idag. Var verkligen superhärligt väder!

Direkt när vi kom ner åkte vi och handla mat och sedan gick jag ner till stranden, Och där nere stannade jag i flera timmar, åh som jag längtat efter öland! Satt nere på stranden och bara myste och titta på solnedgången. Det är så himla mysigt. Vada fötterna en hel del också, var faktiskt skönt i vattnet!

I natt kom min bror och Lena ner och dom bor i stugan bredvid oss. Det är Lenas Internet jag fått låna, så kommer inte kunna sitta här allt för mycket. Men jag lovar er minst ett inlägg om dagen i alla fall. Sounds good, aight?

Denna dag började med en frukost ute i solen med nybakta frallor. Supermys! Sedan duscha och fixa vi oss och så tog vi bilen och åkte úppåt på ön. Kikade i lite affärer och åkte omkring och titta lite bara. När vi kom hem till stugan igen var jag lite små grinig så ja gick direkt ner till stranden.

Där stannade jag i flera timmar även denna gång. När jag är vid vatten känner jag mig faktiskt riktigt lycklig. Tog en lång promenad längs hela stranden. Var flera stycken som badade men jag kände mig inte så sugen på det. Är det fint väder
imorgon också så kanske jag badar då. Får väl se lite hur varmt det är i vattnet.

Grillade korv nu ikväll och satt och titta på solnedgågen och bara myste. Tänk om man skulle kunna göra det även hemma, det skulle vara underbart! När vi ätit klart blåste jag såpbubblor som jag så moget köpte idag. Fick återfall på att få vara lite igen.

Alla andra ligger och sover middag nu tydligen. Så sitter nog kvar vid datorn en stund. Ska svara på era kommentarer nu, sedan skriver jag kanske ett inlägg till. Om inte så hörs vi imorgon igen. Ha det bäst, puss!

Lena fotade när jag blåste bubblor, tihi :)


/ Amalaj

Kommer sakna

Jag kommer sakna Amelie massa :)
// Nicklas


Mot Öland!

Nu måste jag packa ner min dator så detta blir sista inlägget hemifrån på ett tag. Vi får se hur det blir med Internet, men förhoppningsvis kommer jag att kunna få tillgång till det.

Om inte så får jag väl kanske be Nicklas eller någon att ge er en liten uppdatering om hur jag har det. För jag vill inte att ni ska vara utan mig helt ända till söndag. Har blivit så beroende av min blogg så vet inte hur jag ska klara 5 dagar utan den.

Men jag håller verkligen tummarna för att jag får tillgång till Internet! Får jag inte det så är jag hemma på söndag igen och bloggar som vanligt.

Ha det superbra här hemma nu och ha en underbar långhelg!

& så här ser jag ut just nu, som vanligt sitter jag och posear jävel


/ Amalaj

Ett halvår

Måste bara skriva grattis till min bror och hans flickvän som firar ett halvår idag. Är så himla glad för deras skull för dom passar verkligen så bra ihop.

Min bror förtjänar verkligen en sån gullig tjej som Lena är och hon förtjänar verkligen en sån gullig kille som min bror. Jag är så galet avundsjuk på dom. De ser fortfarande helt nykära ut, fast de är med varandra varje dag. Det var länge sen dom träffades för första gången, men ändå skulle man kunna tro att det var för någon vecka sen bara, när man tittar på dom.

Det gör mig otroligt glad att få se min bror så lycklig som han ser ut att vara. Innan han träffade Lena hade han ingen tur med kärleken alls. Det enda positiva med att han inte hade det bra var att han snackade mycket med mig då. Han kom ofta till mig när det var något han var lite ledsen över. Det saknar jag.

Men samtidigt är jag så otroligt glad för hans skull så jag vill inte ta tillbaka den tiden. Även om jag saknar våra pratstunder och våra bilturer till skövde och lidköping. Jag umgås mer med hans tjej än med honom har jag kommit på. Känns lite konstigt egentligen när man tänker efter. För jag saknar verkligen när han inte skämdes över att vara min storebror.

Aja, ville bara skriva grattis till dom som sagt. Även om min bror ofta får skämmas över mig så älskar jag honom. Och jag är glad för alla gånger han funnits där för mig när jag vart ledsen. Ledsen över att de stunder inte finns kvar längre och inte kommer komma tillbaka heller. Men det är så att bli vuxen, det är bara att acceptera.

Som sagt, superglad för deras skull och hoppas de får flera fina månader tillsammans.
Grattis gullungar!

Ni passar perfekt, som handen i handsken


/ Amalaj

Dagens outfit

Lägger in en bild på dagens outfit även om det bara är en slappis outfit. Ska liksom sitta i bilen i 5 timmar, lär ju sova bort de flesta timmarna. Är bekvämast med myskläder när man ska sitta i bil en hel dag.

Egentligen är det väl inte så mycket att visa bild på. Men nu är det ju så att jag lovat er en dagens outfit varje dag, så då får jag väl hålla fast vid det.

Långärmad T-shirt från Volvo Ocean Race
Mjukisar från min dansskola



/ Amalaj

Goooodmorgon

Godmorgon! Allt bra med er? Själv är suuuuuupertrött, men ändå glad! Lever på lyckan från igår över att ha fått reda på att jag fått jobb. Det är en härlig känsla vill jag lova!

Nicklas ringde och väckte mig 7.00. Det var betydligt mysigare att vakna upp till hans röst än ett alarm på mobilen. Pratade bara en liten stund, sen var det meningen att jag skulle gå upp ur sängen och kila ner för att duscha och sedan fixa mig. Men ni tror jag orkade det eller? Hell no!

Jag somnade om och sen kom mamma och försökte väcka mig kring 8.30 någon gång. Orkade inte gå upp då heller, utan somnade även då om. Fast inte lika länge den gången för jag är ju vaken nu och har redan hunnit duscha.

Ska gå och sätta upp håret i en toffs nu och sedan bara ta på lite mascara. Orkar inte fixa mig så mycket som jag brukar. Jag har ingen att göra mig fin för idag i alla fall. Ska åka bil i 5 timmar så vem ser mig liksom? Mamma och pappa. Och jag bryr mig inte direkt om att dom ser mig utan allt mitt vanliga fix.

Men jag skriver sen igen sötnosar. Hoppas ni får en superbra dag, puss!

Jag längtar så otroligt mycket till ikväll då jag äntligen får stå med mina fötter i sanden igen
 

/ Amalaj

Drar till Öland imorn

Har suttit och försökt avregistrera mig på facebook hur länge som helst. Tror i alla fall att jag lyckats nu, men är inte säker. Tycker inte alls om den sidan, känner att den inte är något för mig. Kan det kanske bero på att jag inte fattar något av den? Hum, hum.

Har lagt mobilen och kameran på laddning nu så att de är fulladdade till imorgon. Jag ska ta med mig min dator till Öland för förhoppningsvis kommer jag få tillgång till Internet. Men ni får kanske nöja er med ett eller två inlägg om dagen då.

För jag åker ju faktiskt bort för att ha semester. Inte bara från läxor och skola utan även dator osv. Ska ju umgås med min familj och sådär nu under tiden jag är borta. Är inte allt för ofta det händer, så får väl agera gullig dotter och lillasyster nu dessa 5 dagar. Det klarar jag nog!

Har självklart mobilen med mig. Så för er som har numret är det bara att ringa och skicka massa sms. Ni som inte har det får helt enkelt sitta och vänta på mina få inlägg som kanske kommer att komma upp. Feel the pain..

Men jag hoppas i alla fall att jag kommer kunna uppdatera något under tiden jag är borta. Jag håller tummarna för det!

Ska kila iväg till sängen nu och lägga mig och kika på en film hade jag tänkt. Så vi hörs imorgon sötnosar, sov gott och god natt!

Cuz' the daylight seems to want you just as much as I want you

(bild från förra sommaren på Öland. Att jag saknar mitt hår? Joo tack!)

/ Amalaj

Ingen kommer sakna, ingen att sakna

Förra året när jag åkte till Öland på våren hade jag pojkvän. Jag minns att vi var hur deppiga som helst över att vi skulle behöva vara ifrån varandra i 5 dagar. Har till och med för mig att vi grät över detta.

Att kramas och pussas hejdå innan jag skulle åka var jättejobbigt. Visst jag skulle bara vara borta 5 dagar, men de längsta vi hade vart ifrån varandra innan var 1 dag. Varje dag gick jag bara och längtade hem till honom.

Låg och räknade dagar, timmar, minuter och till och med sekunderna tills vi skulle få träffas igen. Samtidigt som jag räknade på det låg jag och lyssna på vår låt, för en sådan hade vi.

Det kändes bra att sakna någon så mycket och det kändes bra att veta att man var lika saknad tillbaka. Det var en underbar känsla av att känna sig behövd och omtyckt. Och känslan när vi äntligen fick träffas igen, den var obeskrivlig.

Denna gång åker jag dit som singel. Och när jag tänker på hur det var förra året blir jag lite små ledsen. Detta året har jag ingen som verkligen kommer sitta och räkna dagarna på att jag kommer hem igen. Räkna dagarna på att få se mig igen, höra min röst och bara få vara med mig.

Känner mig lite som killarna i Titanic som vinner biljetterna till båtresan. Jack och hans kompis ni vet? När dom står på båten och vinkar till allt folk som står nedanför båten och vinkar till sina anhöriga som är med båten. Egentligen känner Jack och hans kompis inga som står där nere och vinkar utan dom vinkar bara för att det ska se bra ut. Eftersom alla andra gör det.


Det är lite så jag kommer känna mig imorgon. Jag har ingen som liksom har som plikt att sakna mig, som en pojkvän har. Eller en pojkvän har väl inte det som plikt. Fast det hör liksom till och man ska känna sig halv när man är ifrån varandra. Ingen kommer känna sig halv denna gång jag åker iväg.
 
Men grejen är att jag inte heller kommer känna mig halv. För jag kommer inte sakna sådär oerhört mycket som förra året. Jag kommer givetvis sakna mina vänner, de är ju självklart. Kommer längta jättemycket efter att få komma hem till alla igen. Men det kommer inte vara på samma sätt som förra året. För att förra året var en hemskt bra tid.

En jävligt lycklig tid.

Jag kommer heller inte ha någon att skriva såna där töntiga saker i sanden om, som man bara gör när man är kär. Fast för tillfället vill jag verkligen inte vara kär och jag vill inte ha kille heller. Jag trivs verkligen som singel, det gör jag. Men jag känner ändå att jag kommer sakna att inte vara saknad när jag är borta. Jag menar, på riktigt. Som om andra halvan var borta.

(bild från förra våren på Öland.)

/ Amalaj


Att packa smart är inget för mig

En stund efter förra inlägget la Hannes och jag på. Och då ringde Nicklas upp mig istället. Han fick bli mitt sällskap under tiden jag packade. Jag är verkligen totalt sämst på att packa, helt ärligt.

Kan inte bestämma mig för bara 2 par jeans eller bara 3 tshirtar. Jag kan inte veta i förväg vad jag kommer vilja använda de dagar jag är borta. För jag vill bestämma det den dagen jag ska ha på mig det. Och då vill jag kunna välja ur HELA min garderob, inte ur en resväska.

Så nu blev det som vanligt en miljon jeans, en miljon tshirtar, två miljoner linnen och lite för många shorts och klänningar. Ser ut som om jag ska vara borta minst en månad och i själva värket är det bara 5 dagar.

Som vanligt kommer det säkert bli flera väskor och kassar imorgon utöver resväskan jag redan packat. I de andra väskorna och kassarna kommer det ligga sådana kläder jag hittar i tvättstugan som är nytvättade. Även sådana kläder jag hittar som jag strött omkring mig i huset. Jag är verkligen hopplös när det kommer till det här med att packa!

Jag tror att det är nu jag ska skämmas över mig själv... eller?

(Så här ser min packning ut just nu. Kommer bli fler väskor imorgon, de kan jag nästan lova.)

/ Amalaj

Osminkad och skabb, heja!

Efter att jag rakat mina ben, bytt om till sovkläder och tvättat bort sminket osv gick jag upp på rummet igen. Efter en stund plinga det på dörren. Drog på mig mina jeans tights och dans tröjan och gick ner och öppna. Blev något chockad när jag öppna dörren kan jag säga.

Där stod Arvid, Laurell, Oscar och Patrik. Fattar ni hur mycket jag skämdes? Stod där helt osminkad och jätteskabbig. Var ute en stund med dom och snackade, sedan gick jag in igen. Men fick sms från både Oscar och Laurell sen som skrev att jag var söt även utan smink. Sånt blir man glad av att höra som tjej vill jag lova!

Hannes ringde när jag vart inne ett tag och jag sitter och snackar med honom än. Har sån himla överenergi för att jag är så galet trött. Så sitter och skrattar åt precis allt, mest åt mig själv. Hur patetiskt låter inte det? haha!

Måste verkligen packa snart med, men orkar inte. Så det får vänta, haha. Men ska fortsätta snacka i telefon nu. Skriver senare, puss!

If you miss me have no fear, I'll be right here waiting

/ Amalaj

Min mamma OCH Thildas mamma läser bloggen

Har fått reda på att både min och Thildas mamma läser min blogg. Vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta. Haha, men i fortsättning lär jag ju tänka mig för vad jag skriver i alla fall.

Känns dumt att min mamma läser bloggen. Fast egentligen vet hon nästan allt som händer i mitt liv ändå, så kanske inte spelar så stor roll. Men alla bilder och allt? Haha, de vill ju inte jag att hon ska sitta och titta på.

Aja, lägger jag ut en dagbok på Internet får jag väl skylla mig själv. För en blogg är ju en typ av dagbok. Så jag antar att jag får leva med att även såna jag inte vill ska läsa min blogg ändå gör det. Jag överlever nog! Blev lite chockad bara när jag fick veta det. Trodde absolut inte att dom satt och läste den. Haha!


Nu ska jag kila ner och raka benen. Bara lite info sådär för er som känner er sugna på att anteckna lite i era anteckningsblock ;)

Skriver senare, puss!

För imorgon kväll kommer jag sitta nere på stranden och titta på solnedgången, lovelyy!

(bild från förra våren när jag va på öland)

/ Amalaj


Dansskolans tröja/jacka

Vet inte vad som är fel på headern men Nicklas skulle försöka fixa den sen. Får hoppas det går, för den nya var ju så sjukt snygg!

Tänkte att jag lägger in bild på min tröja från dansskolan. Eller tröja/jacka, den går att ha som både och. Den är fodrad så den funkar lika bra att ha som jacka. Speciellt om man tex ska ut och springa osv när det är blåsigt ute.

Borde gå och packa efter detta inlägg men har jag någon lust med det? NEJ! Att packa är verkligen det värsta jag vet. Tar alltid med mig alldeles för mycket kläder. Men tar jag inte med mig så mycket så glömmer jag alltid de kläder jag verkligen vill ha med mig hemma.

Något tips på en bra packning? Är borta från onsdag till söndag, så blir 4 nätter och 5 dagar. Ni får mer än gärna komma med förslag!

Här har ni min tröja/jacka, I love it. Tycker den är riktigt nice faktiskt!




/ Amalaj

Ny header

Nicklas har gjort om min header idag. Satt i telefon under tiden han gjorde om den och han var inte för glad på mig i slutet. Blev aldrig nöjd så han fick göra om den typ tusen gånger. Men nu är jag hur nöjd som helst. Tack så mycket gullunge!

Tycker den blev ännu snyggare än den förra. Vad tycker ni, är denna eller den förra snyggast?

Måste kila nu, såg att klockan börjar bli mycket. Ska vara på min dansskola 18.00 för att hämta min dansskoletröja. Ni tror jag kommer hinna eller? Tar max 20 minuter att åka till Lidköping. Men men, åker nu i alla fall.

Skriver när jag kommer hem igen, puss!

feeeeeeett nice!


/ Amalaj


Rösta på mig som veckans blogg

Jag har blivit nominerad till veckans blogg hos ''Snarberg.'' Så gillar ni min blogg kan ni väl vara gulliga och rösta på mig på hennes blogg? Skulle bli superglad om ni ville göra det. Tack på förhand!


klicka HÄR för att komma till inlägget där ni röstar



/ Amalaj


Jag har fått jobb!

Skoldagen har vart helt okej. Nationella gick nog inte så bra, var sjukt svårt. Men kan ju i alla fall hoppas på g!

Efter skolan åkte jag till Coop forum för att träffa en av personalen där som ringde mig igår. Fick sitta i ett rum med henne och en till utav personalen och svara på massa frågor osv. Var jättenervös men det gick bra. För vet ni vad? Jag fick jobbet!

Ska få jobba både under sommaren och sen även till hösten. De skulle ringa mig nästa vecka så ska jag få komma på kassakurs veckan efter det. Sedan får jag mitt schema och sedan börjar jag jobba. Är så sjukt glad nu, detta behövde jag verkligen!

Nicklas ringde precis när jag kom hem, så ska vara social mot honom nu. Skriver senare. Puss!

I'm so haaaaaaaaaaaaaaaappy!


/ Amalaj

Dagens outift

Här har ni dagens outfit. Drar mig iväg till bussen nu, vi hörs när jag kommer hem. Lär bli kring 16.00 tiden någon gång. Beror väl lite på hur lång tid det tar på coop också. Men i alla fall, ha en superbra dag!

Kofta från H&M
T-shirt från H&M
Chinos från Gina Tricot


(bilden blev inte så bra, men hade lite bråttom)

/ Amalaj

Morniiiing

Godmorgon! Allt bra med er sötnosar? Med mig är det kanon! Har duschat och fixat mig klart. Börjar 9.10 idag. Egentligen slutar vi 13.25, men har matte nationella från 13.00 till 15.00. Inte kul!

Så otroligt skönt att denna dag blir sista dagen i skolan för denna veckan för mig. För imorgon, tidigt på morgon åker jag till Öland. Det är mer än okej att vara avundsjuk! ( Mer avundsjuk än vanligt då förstås.. grr ;))

Efter skolan ska jag till coop och snacka med tjejen som ringde igår. Så får vi se hur det blir med sommarjobb, jag hoppas ni håller tummarna för mig!

Ska kila iväg och ta en bild på dagens outfit åt er nu, skriver senare. Puss!

bild tagen för några sekunder sen.. jag vet att ni gillar't


/ Amalaj

Nighty night

Nicklas ringde för en stund sen, så nu ska jag gå ifrån datorn och vara social med honom. När vi pratat klart ska jag försöka sova. Har blivit hemskt sent de senaste, så idag ska jag försöka sova lite tidigare än vanligt.
 
Imorgon är det nationella i matte som gäller. Kommer gå skit, för jag är verkligen värdelös i matte. Men men, vi hörs imorgon sötnosar. Hoppas ni har haft en superbra dag.

Sov gott och god natt!

romeo save me, they're tryin' to tell me how to feel

Nicklas har gjort om ännu en bild i photoshop, så duktig är han!

/ Amalaj


Bilderna till ''talang 2009'' i skolan

Har pluggat en del på mediahistorien nu så tror det sitter någorlunda. Har även hunnit med att ta kort till ''talang 2009''. Min brors tjej var snäll och ställde upp som modell. Blev riktigt bra bilder om jag får säga det själv.

Ska fixa till dom lite i photoshop imorgon i skolan så sen blir dom nog nice. Tänkte att jag skulle vara snäll mot er och visa dom här. Fast då får ni tänka på att dom är oredigerade. Så att dom kommer bli ännu snyggare efter lite jobb i photoshop.

Lägger in bilderna, sedan kilar jag ner och borstar tänderna. Skriver senare, puss!


Har gjort smyckena på bilderna själv, lite stolt är jag nog allt
(klicka för större bild)

  

Kände att det blev lite ''outside the box'' tänkade på hur ''ringbilden'' skulle bli. Min bror och hans tjejs händer som är me på bild. Visst blev den superfin?

/ Amalaj

Läxooor

Nu ska jag kila iväg och göra läxor. Ska öva lite på det jag skulle kompletera på mediaprovet och göra lite natur. Ska även se om min brors flickvän kan vara gullig och ställa upp på att vara arm, hand och finger modell för mina smycken.

Håller på med en slutuppgift i estetisk verksamhet som heter ''Talang 2009''. Vi ska uttrycka oss i en estetisk form och eftersom jag har som hobby att göra smycken får det bli mitt arbete till ''Talang 2009''.

Det blir nog bra förhoppningsvis, har redovisning på det på måndag. Så måste göra klart de innan jag åker till Öland, men det hinner jag nog får jag hoppas.

Ska kila nu i alla fall, skriver senare. Puss!

Pappa kom precis hem med en väska till mig åt min lap top. Perfa eftersom ja behöver en sån när vi åker till Öland på onsdag. Tack pappsen!


/ Amalaj

Dagens låt




Crack the shutters open wide, I wanna bathe you in the light of day
And just watch you as the rays tangle up around your face and body
I could sit for hours finding new ways to be awed each minute
Cuz' the daylight seems to want you just as much as I want you


It's been minutes, it's been days, it's been all I will remember
Happy lost in your hair and the cold side of the pillow
Your hills and valleys are mapped by my intrepid fingers
And in a naked slumber, I dream all this again


Alltså ååh vad denna låten är fin. Snow Patrols låtar är galet fina allihop.
Men för tillfället har jag verkligen fastnat för denna. Texten är så söt och
rösten, muuuums. Detta blir dagens låt, enjooy!

/ Amalaj

Kompis det går bra nu!

Fick precis ännu ett samtal till mobilen från ett nummer jag inte kände igen. Det var från min dansskola och min tröja har äntligen kommit. Har väntat på den i tre veckor nu så det var på tiden. Det är verkligen min dag idag känner jag!

Fick åka och hämta den imorn klockan 18.00 eller på onsdag 19.00. Så jag ska hämta den imorgon eftersom jag åker till Öland tidigt på onsdag morgon. Så imorgon blir det först skola sen Coop forum och snacka om sommarjobbet och sedan Lidköping för att hämta tröjan.

Glömde också att säga att jag fick godkänt på de stora medieprovet vi hade förra veckan. Skulle köra en liten komplitering på en av bitarna bara, men det var nästan alla tvungna att göra. Men godkänt blev det i alla fall. Loveely!

Det går bra för mig idag känner jag, verkigen min dag detta!

''så länge man är medveten om att man flyger så kommer man inte störta''


/ Amalaj

Heeeemma

Kom hem för en timme sen ungefär, känner att jag börjar bli trött nu. Jag har haft sån övernergi idag, så jag har vart sjukt oseriös hela dagen. Skrattat åt precis allt och ingenting. Men det är ju bra att jag skrattar och inte gråter i alla fall.

När jag kom hem ringde mobilen och det var ett nummer jag inte alls kände igen. Men svarade i alla fall och det visade sig vara en av personalen på Coop forum. Fattar ni hur sjukt glad jag blev eller!? Jag lämnade in sommarjobbs ansökan för länge sen men har inte fått något svar.

Men när hon ringde förut så fråga hon i alla fall om jag fortfarande var intresserad av jobbet. Och det är jag heeelt klart! Har ju inte fått tag i något annat jobb och Coop forum är ju ett jättebra ställe att jobba på.  Är ju inte så ansträngande och man får bra lön. Inte mycket att klaga på liksom.

Ska dit imorgon efter skolan och prata med henne så får vi se hur det blir. Hon gjorde verkligen min dag, humöret är på topp och det kommer inte ändra sig. Jag hoppas alla håller tummarna för mig imorgon att jag får jobbet!

Ska kika runt på andras bloggar nu, skriver senare. Puss!

life is easy if you wear a smile


/ Amalaj


Time for school

Nu drar jag till skolan. Hörs när jag kommer hem, vilket blir kring 16.00 tiden.
Ha en superbra måndag hurrni!

was it all that easy, to just put aside your feelings?


/ Amalaj

Folk med fördomar

Usch vad irriterad jag blir på folk som har så förutfattade meningar om folk. Man känner inte en person för att andra folk berättar hur den är. Det ALLA snackar om är oftast inte ens sant. Plus att det är väl bättre att skaffa en egen uppfattning av en person istället för att lyssna på andra?

Jag blir så jävla arg när folk säger att jag är en player eller slampa. Det är INTE okej att kalla folk sånt när dom inte vet något om vad personen i fråga vart med om. Bara för att jag haft en del killar gör inte det mig till en slampa. Men vi tjejer måste stå ut med att bli kallade sånt. Det hör liksom till. Alla tjejer blir kallade det, det bara är så. Men killar får svina runt hur fan dom vill utan att bli kallade något. Livet är så orättvist.

Ingen förutom mina närmaste vänner vet vad jag verkligen vart med om. Och det är ingen dans på roser direkt. Jag har haft hur otur som helst med mina killar, bara träffat svin all the time. Så som dom behandlat mig ska man inte acceptera att bli behandlad.
 
Jag går inte precis omkring och skryter om vad de gjort mot mig osv. Så därför vet ingen och då ska dom hitta på egna historier. Jag lovar er att det finns en JÄVLIGT bra anledning till varför jag gjort slut me de killar jag gjort slut med. Inget förhållande jag gjort slut på har vart pga att jag bara tappat känslor är liknande.

Alla jag har gjort slut på har vart pga att jag mått dåligt, att killarna behandlat mig illa. En kille ska få en att må bra! Inte dåligt. Och man ska inte få sämre självförtroende när man är i ett förhållande, man ska få bättre. Hur kul tror ni det är när man får reda på att sin pojkvän vart otrogen? Ska man bara acceptera det, förlåta och fortsätta med förhållandet då? Hell no!

Jag vill känna mig speciell för min pojkvän och inte dela honom med en massa andra brudar. Jag vill vara den enda. Känna mig speciell och omtyckt.

Bara för att man sover med en kille behöver man VERKLIGEN inte ha sex. Det går att sova med någon av det andra könet utan att ens röra varandra. Jag blir så sjukt irriterad när folk tror för mycket. Sluta tro så jävla mycket och ta reda på sanningen istället!

Jag blir ledsen och arg på en och samma gång. Är väl bättre att lära känna en person först och skaffa en egen uppfattning än att lyssna på rykten? För de rykten en person har är oftast inte sant. Det börjar med att någon berättar saningen för en annan person, den för sedan sanningen vidare till en annan.

Men brer då på med lite lögner. Den andra personen som får höra det berättar det vidare till en annan person och brer på ännu mer lögner. Sen fortsätter det så och sedan är inte en enda grej i historian sann. Är det verkligen okej att hålla på så? Jag tycker verkligen det är så jävla fel!

Hur vore det om folk brydde sig mer om sina egna liv. Jobbade lite med sin egen självkänsla istället för att försöka bryta ner andras. Och lät andra folk sköta sina liv i fred? Allt skulle bli himla mycket enklare då kan jag lova! Bara lite info för er som är dumma nog att inte fatta det.

tänk efter innan ni öppnar käften! morr..


/ Amalaj

Dagens outfit

Känner att jag börjar bli duktig på att lägga in dagens outfit. När jag bad er hjälpa mig förbättra min blogg skrev många att dagens outfit vore trevligt. Er önskan är min lag, så ska försöka lägga in de varje dag. Sounds good, aiight?

Eftersom det regnar ute tar jag nog inte skinnjackan och de vita skorna som jag brukar. Får se vad det blir idag helt enkelt. Här har ni i alla fall dagens outfit!

Munktröja från laurells garderob (låna me den hem i lördags, haha)
Långt rött linne från Gina Tricot
Jeans tights från H&M



/ Amalaj

Godmorgon!

Godmorgon sötnosar! Allt bra med er? Med mig är det kanon! Sovit bort mitt dåliga humör från i natt. Så nu är allt bra igen.

Har sovmorgon till 9.35 på måndagar men brukar ta bussen 8.25. Visst, man kommer in till skolan nästan en hel timme för tidigt. Men det är enda bussen som går så att man kommer i tid. För nästa buss efter den går 11.45.

Men idag skickade Thilda sms om att hennes mamma kunde köra oss. Så nu har jag även denna måndag gått upp en hel timme för tidigt. Kan inte ungen bara säga det dagen innan? Aja, skönt i alla fall att jag kan ta det lugnt en bra stund nu.

Har inte sminkat mig eller så än, så det ska jag gå och göra nu. Skriver senare, puss!

even though I really love you, I'm gonna smile cause I deserve to


/ Amalaj

Sweet dreams

Suttit på msn och snackat med Nicklas ända sen jag kom hem från Lidköping. Snackade om mina problem och jag blev hur deppig som helst ett tag. Så då bad han mig ringa honom, vilket jag gjorde. 

Han får mig verkligen att le hur ledsen jag än är. Det går inte vara ledsen när han finns. Han är en kille man verkligen kan snacka med och även skratta med.

Han är så himla bra, glad att jag träffat honom! Men ledsen över att jag måste sakna honom. Men hey, that's life. Jag hoppas jag kommer få träffa honom någon gång igen i alla fall.

Nu ska jag kila till sängen för att sova. För jag börjar bli trött och imorgon är det skola. Skönt att jag bara går i skolan två dagar denna veckan. För på onsdag morgon åker jag till Öland, ska bli såååå skönt. Längtar ihjäl mig!

Sov gott och god natt snyggingar, hoppas ni haft en bra helg!

Nicklas gjorde om ännu en bild åt mig, visst blev den sjukt snygg? jag älskar't!

Så sjukt snyggt med tatuering i svanken. Sån blir det när jag fyller 18, hell yeah!

/ Amalaj


Min design

Innan jag åkte till Lidköping gav jag Nicklas mitt lösenord så att han kunde fixa min design. Han fick bestämma helt själv hur han ville göra sa jag. Så han har bestämt bilden på headern och texten och ja, alltihop själv.

Jag hade bara lite synpunkter på färgerna. Men nu är allt precis som jag vill ha det. Han hade suttit med de i två timmar sa han, så gulligt att han gör det för min skull. Känns lite seriösare nu med en riktig design tycker jag. Blev verkligen hur nöjd som helst men den. Tycker att det blev kanon snyggt!

Vad tycker ni? Hiss eller diss?

Tusen tack för hjälpen Nicklas, supergulligt av dig att hjälpa mig!

Du får mig alltid att le, även när jag egentligen inte vill. Du är bäst, jag lovar


/ Amalaj

Kvällen i Lidköping

Kvällen började med att Helena och jag åkte till Lidköping. Där träffade vi laurell, oscar, herr nilsson och patrik. Vi drog och käka, eller inte jag, helena och laurell. Men de andra.

Sedan gick vi runt i lidköping och bara prata och chilla som laurell säger. Lekte lite på en lekplats också, så mogna är vi. Vid 22 tiden drog Helena och jag hem igen.

Min bitchiga attityd funkar inte på herr nilsson. Han hade foppa tofflor som var fejk och då börja jag klaga på det.

Jag: Vafan har du foppa tofflor för? Det är så otroligt fult!
Herr nilsson: Meeh?
Jag: Ska man nödvändigtvis ha det får man ju ha det riktiga märket och inte fejk tofflor?
Herr nilsson: Vad spelar det för roll? Sko som sko.
Jag: Du kanske inte har råd med märkes skor?
Herr nilsson: Ska du snacka om att inte ha råd? Du har ju inte ens råd med sockar!

Det är nog det enda roliga som kommit från hans mun tror jag. Även om det var elakt mot mig kunde jag inte låta blir att skratta. För det var så klockrent. Hade sommarskor på mig så hade alltså inga sockar på mig. Haha, så klockrent.

Kvällen var i alla fall mysig, men jag hade inte förväntat mig något annat. Sällskapet var ju bra och då kan det inte bli en dålig kväll, eller hur?

Denna helgen har vart kanon. Men den slår inte förra, för den var bäst.

killarna gungar, sååå mogna


/ Amalaj

Mot lidköööping

Nu åker jag till Lidköping. Ska som sagt vara med Helena, Laurell och Oscar ikväll igen. Blir nog nice.

Skriver när jag är hemma igen. Hoppas ni får en bra kväll, puss!

try to make you laugh, cuz somehow I can't put you in the past


/ Amalaj

Dagens outfit

Lägger in en bild på dagens outfit. Eller kvällens outfit kanske man ska säga? Aja, här får ni den i alla fall. Tar mina vita skor och skinnjackan till.

T-shirt från Gina Tricot
Långt grått linne från Gina Tricot
Leggings från H&M



/ Amalaj


Rubriker är till för mesar

Usch vad klockan redan är mycket. Dagen går så fort när man sover bort så mycket av den som jag gjorde idag. Inte kul!

Har ätit mat och duschat nu i alla fall. Vi grillade och satt ute och åt, de är så sommarkänsla på det asså. Det är nog det mysigaste med hela våren/sommaren. Att man kan sitta ute och grilla och äta.

Ska gå och fixa mig nu, sen blir det Lidköping med Helena. Vi ska vara med Lurell och Oscar igen. Blir nog mys!
 
Skriver sen igen, puss!

jag saaaaaaaaaknar dig så himla mycket

Nicklas är photoshoparN

/ Amalaj


Singel till 10 juli?

Hannes och jag har bestämt att båda han och jag ska vara singlar till 10 juli. Den som inte håller det får straff. Men vi har inte kommit på något bra straff än. Så jag får återkomma med vad straffet blir när vi bestämt det.

Vi får hålla på med killar/tjejer och sådär, även vara på g med dom. Men då måste vi vara på g me dom ända till 10 juli. Så alltså inga förhållanden för äns då. Efter 10 juli får vi ha förhållanden igen om vi vill.

Tror ni jag kommer lyckas? ;)

jag älskar dig bästa vän, hemskt mycket

(bild från förra året i oktober)

/ Amalaj

Gaah!

Gah! Visst ville jag sova länge idag, men inte till 14.30. Har ju förstört hela dagen nu och jag känner mig inte utvilad ändå. Bra jobbat Amelie!

Idag får jag se lite vad som händer. Helena och jag drar kanske till Lidköping ikväll igen och är med Laurell och Oscar. Vi får se hur det blir.

Nu ringde Hannes, så nu ska jag vara social med honom. Skriver sen, puss!

don't be surprised when we hate this tomorrow
 

/ Amalaj

.

Att sakna någon som inte verkar vilja bli saknad. Det är nog det jobbigaste jag vet.
& jag saknar dig så in i helvete.

Var bara tvungen att skriva de innan jag gick och la mig. Att få en liten crush förra helgen var kanske inte så bra trots allt. Aja, nu blir det mot den rena nybäddade sängen i alla fall. Är svin trött, så imorn tänker jag sova länge. Puss & god natt.

/ Amalaj


Kvällen i Lidköping

Kom hem för en liten stund sen, kvällen har vart fett mysig. Och så mycket som jag skrattat ikväll var det ett tag sen jag gjorde.

Började med att Helena och jag drog till Lidköping. Där satte vi oss på ''Rhodos'' och käka pizza. Kan ni tänka er? JAG åt pizza. Sedan mötte vi upp Laurell, Oscar, Patrik, Johan och Erik. Erik heter Nilsson i efternamn så rolig som jag är kallade jag honom för herr nilsson hela kvällen.

Vi gick hem till Laurell för att se på eurovision song contest. Herr Nilsson somna PÅ mig och det kändes väl lite sådär. Fast gränsen gick nog när han bad mig klappa honom över huvudet så att han skulle kunna somna. Haha, sånt får jag lite lätt panik över! Norge vann i alla fall ESC.

När vi sett alla bidragen tröttna vi och drog ut. Det var svinigt kallt ute så Helena och jag fjäska till oss varsin tröja av Laurell. Jag verkligen älskar stora tröjor som luktar kille!

Vi gick omkring inne i Lidköping och bara snacka och sådär. Herr Nilsson blev lite vild och satte sig på en häststaty och tönta sig. Precis då åkte polisen förbi och självklart stanna dom. Men dom var jättetrevliga, de stod och snacka me oss en bra stund. De tyckte de va dumt att kommunen inte la ut mer pengar på grejer för ungdomar på helger. Så man slapp driva omkring på stan och inte ha något att göra. Jag håller med!

Efter en stund drog dom och då drog vi hem till Laurell igen och hämta våra jackor. Sedan satte vi oss i en busskur utanför hans hus och snackade. Smart som jag är gled jag på bänken i busskuren och självklart fick jag fliser. Flera stycken i benen, det var inte för mysigt att dra ut dom när jag kom hem kan jag lova. It hurts!

Kvällen har i alla fall vart kanon, det har den verkligen. Jag hoppas på en repris så snart som möjligt faktiskt. För det var underbart att få skratta så mycket som jag gjorde ikväll. Var lite små deppig över en sak innan jag åkte dit. Men tänkte inte en enda tanke på det sen när jag väl var i Lidköping.

Men nu blir det sängen, vi hörs imorn. Hoppas ni haft en lika bra kväll som jag. Sov gott och god natt sötnosar!

jag och snygghelena, du är ooomtyckt bruden!


Poooolisen

& busig som jag är lånade jag med mig Laurells tröja hem


/ Amalaj

Nu blir det Lidköping

Nu har jag lekt ''noolifer'' klart och slutat ta kort. Tog hur många som helst men spara bara 5, så kan det va. Ska kila ner och ta på mig jacka och skor nu. Sedan blir det Lidköping.

Ska som sagt mysa med Helena och lite boys. Det blir säkert nice, fast jag tror jag kommer somna. Är så sjukt trött, haha!

Men vi hörs när jag kommer hem, eller imorgon.
Ha en superbra kväll sötnosar!

don't want us to say goodbye, I need you


/ Amalaj


Kvällens outfit

Eftersom det blir en myskväll blir det också myskläder. Det gillar vi! Tänkte ta min skinnjacka till och de svarta gladiatorskorna.

Vit kofta från Gina Tricot
Grått långt linne från Gina Tricot
Jeans tights från H&M


/ Amalaj

Right now

Försöker få tiden att gå, så tar massa kort. Ikväll blir det Lidköping och myskväll med Helena och boysen. Känner att det blir riktigt skönt med en myskväll. Är så galet trött efter igår asså. Men ja, de blir nog nice!

Ska fortsätta ta kort nu, har inget bättre för mig. Ska åka 19.30 så snart får jag något roligare att göra. Aja, skriver innan jag drar, puss!

detta är vad jag gör just nu, posear jävel


/ Amalaj

Taking back my love

Sådär, nu är jag klar med rummet. Har dammsugit, dammtorkat och plockat undan på golvet. Även tagit ur lakanen ur sängen så ska strax gå och bädda med nya. Har även hunnit med en dusch, så ska gå och fixa mig när jag är klar med sängen.

Har plockat bort allt från mitt ex me nu. Oj, första gången jag skriver ex. Har inte velat säga det förut eftersom jag tydligen inte velat inse att det verkligen är slut. Men nu har jag verkligen insett det och jag har nog faktiskt redan kommit över honom.

Så mjukisarna och tröjan som låg i min soffa förut ligger numera inte där. Fotot i ramen och texten han skrivit ovanför sängen är numera också borta. Ska skriva ut ny bild imorgon och sätta upp på den tomma platsen. Lär bli en bild på mig och brudarna.

Har även raderat alla hans sms. Ja, patetiskt nog hade jag kvar alla dom. Men nu är allt so gone. Det enda som finns kvar nu är alla bilder på datorn, men dom vill jag ha kvar som minne ändå liskom. Alltid kul att ha när man blir äldre.

Det känns skönt att jag verkligen tatt bort honom ur mitt liv nu. Fällde inte en enda tår och tänkte inte ens tanken på de under tiden jag tog bort allt. Det kändes bara så jävla rätt, som att jag gjorde något bra för mig själv för en gångs skull.

Att vara kompisar har vi inte ens försökt med, även fast vi sa att vi skulle. Jag tänker inte vara den som försöker. För grejen är, att jag klarar mig faktiskt utan honom. Och det var endast jag som kämpa under tiden vi var tillsammans. Så nu kan det få vara hans tur.

Imorgon är det två veckor som singel och tre veckor sen jag sist träffade honom. Men jag känner mig bara starkare och starkare för varje dag som går. Mitt liv är underbart, även utan honom.

Jag lovar er att detta var sista inlägget som handlar om honom. Kommer inte bli några fler, för nu är han raderad.

now it's all gone, but hey! I'm just fine
   

/ Amalaj

Bilder från gårdagskvällen

Håller på och städar, men tog en liten paus nu. Ska bara dammsuga sen också så är jag klar. Så nu ser man faktiskt golvet igen. Gissar på att det kommer vara iordning någon dag till sen ser det ut som skit igen. Haha, jag är kass!

Här kommer i alla fall bildera, enjoooy

Helena, Natalie och Hanna

Helena, Natalie, Hanna och Johanna

Jag, Johanna och Helena

Isak och jag

Jag och Natalie, en del av känslan schteeek

Johanna och jag

Jag, Hanna och Helena

Natalie är nog den porrigaste av de porrigaste jag känner

Johanna och Louise

Isaaaaaaak

Louise och Kajsa

Hanna, Helena och Emelie

Kajsa, Louise och tre brudar till (minns inte namnen)

Lasse Lindh, han är KÄRLEK!


/ Amalaj


Trött och huvudvärk

Okej, ska försöka uppdatera lite om kvällen igår nu. Den var verkligen helt gaalen. Är hur trött som helst nu, men det kan bero på att jag vart vaken hela natten nästan och legat och pratat. Blev inte mycket sova.

Började hemma hos Johanna, där vi var 13 brudar och Isak som grillade och myste lite. Verkligen en bra början på kvällen måste jag säga!

Sedan fortsatte kvällen mot botan där det blev förfestande. Mötte upp några andra från klassen och deras kompisar. De hade förfestat sen 17.00 så det var lagom packade vill jag lova.

Vägen till kullen tog tid att gå kan jag säga. Vi gick tre meter, sen låg någon på marken, gick tre meter, sen låg någon på marken igen. När vi äntligen kom dit tappa jag bort de andra ganska snabbt. Men träffade massa andra att vara med så det var lugnt.

Träffade mina sötnosar från teglaskolan, mitt ex, massa brudar, boysen jag var på parketten me förra helgen och en helt sjukt full anton. Honom fick jag ha klängandes på mig ett tag tills Linus, min bästa kompis kom.

Var med honom resten av kvällen sen. Vi gick bort till viktoriasjöarna och satt och bara pratade. Det var hur mysigt som helst. Efter en stund ringde min babe Amanda så då gick vi tillbaka till kullen och träffa henne.

Stod och pratade med henne en lång stund och fy fan vad jag tycker om henne! Hon stöttar mig till max med allting. Vad det än är kan jag bara prata om det med henne. Hon är MIN soulmaaaate.

Efter en stund fick jag ett telfonsamtal och jag tänker inte hänga ut på bloggen vad det handla om. Men en av brudarna jag egentligen var där med var i alla fall tvungen att åka hem, tråkigt nog. Så jag fick ringa min mamma och titta med skjuts hem sen eftersom min försvann.

En sväng till donken hann vi med under kvällen också, och där var det helt knökat. Satt där med Linus kompisar en stund, sedan gick vi tillbaka till kullen. Och de sista där stod vi bara och snackade med Linus andra kompisar.
 
Kvällen var verkligen super trots att jag kom bort från de brudar jag egentligen skulle vart med. Men Linus var gullig och tog hand om mig hela kvällen, så jag klarade mig bra i alla fall. Tack för det gubben!

Vem jag fick me mig hem och vem jag vakna upp bredvid håller jag hemligt. För jag vet ju att ni älskar när jag har hemligheter för er. Så kan ni gå omkring och snacka era påhittade historier sen om vem det var och vad vi gjorde. För det är ju alltid så att ni vet det bättre än mig, eller hur?

Ska gå och städa nu, känner att jag dratt ut på det för länge nu. Ikväll blir det Lidköping och myskväll. Skönt att ta det lugnt efter gårdagskvällen känner jag. Men nu kilar jag, puss!

bilden är tagen innan kullen, hos johanna (dock saknas johanna & isak)

Bjuder på fler bilder från kvällen lite senare, I promise!

/ Amalaj

Nu åker jag!

Nu är jag klar för att åka. Ska först åka och hämta Helena. Sedan åker vi till Johanna för att grilla och mysa lite med 10 andra brudar. Efter det blir det kullenfestivalen, förfestandet blir på vägen dit.

Får hoppas det inte blir allt för kallt till kvällen, för det förstör stämningen en del att stå och frysa. Men har ju faktiskt en del på mig så borde inte börja frysa så farligt mycket.

Tråkigt bara att Thilda är sjuk och inte kan vara med. Krya på dig hjärtat!

Kommer nog få en grymt nice kväll med mina brudar i alla fall!

Måste kila nu, kameran föjer med så bjuder på bilder imorn. Ha en superbra kväll hurrni för det ska absolut vi ha!

Kalla mig schteeeekarN!




/ Amalaj

Kvällens outfit

Lägger in en bild på kvällens outfit nu tänkte jag. Var inte så svårt att välja kläder sen till slut i alla fall. Vad tycks om denna outfit till kvällens planer? Grilla hos Johanna och sedan kullenfestivalen. Visst passar detta perfekt?

Skinnjacka från H&M
WE tröja från lager 157
Väska från lager 157
Slitna jeans från Gina Tricot
Vita skor (fått av mamma)
& under detta har jag en vit t-shirt långärmad från volvo ocean race



/ Amalaj


Dagens låt

Haha, herregud! Jag somnade i duschen så min dusch blev väldigt lång. Haha, hur lyckas jag?

Bjuder er på dagens låt, sen kilar jag iväg och sminkar mig och fixar håret. Puss!




Our favorite place we used to go
The warm embrace that no one knows
The loving look that's left your eyes
That's why this comes as no, as NO SURPRISE


If I could see the future and how this plays out
I bet it's better than where we are now
But after going through this, it's easier to see the reason why


It's NO SURPRISE I won't be here tomorrow
I can't believe that I stayed till today
Yeah you and I will be a tough act to follow
But I know in time we'll find this was NO SURPRISE


Hittade denna låten när jag kom hem förut och kikade runt på youtube.
Nu kan jag inte sluta lyssna på den, den går om och om igen här på mitt rum.
Så nu när jag hittat en sån underbar låt vill jag givetvis dela den med er.
Så detta blir dagens låt, lyssna och njut!

/ Amalaj

Dags för dusch och fix

Nu tänkte jag hoppa in i duschen, sedan ska jag sminka mig och fixa håret osv. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig än. Eftersom man är ute hela tiden måste man ha på sig något varmt. Är slut 1 i natt och då lär det vara galet kallt.

Kommer ihåg att förra året höll jag på att dö av kylan, var sjukt kallt verkligen. Så detta året tänker jag klä mig varmare. Funderar på mina slitna jeans från Gina, en tshirt och en tjock luvtröja över det och skinnjackan.

Låter det varmt och bra? Hjälp uppskattas!

Kilar in i duschen nu, skriver senare. Puss!

& jag saknar min Thilda som inte vart i skolan sen i tisdags. Krya på dig älskling!


/ Amalaj

Dagens outfit

Tänkte att jag lägger in en dagens outfit även idag. Dock byter jag till kvällen sen. Så har jag orken får ni en ''kvällens outfit'' sen också.

Inget speciellt idag heller, men något jag trivs i. Och det är väl de enda som spelar någon roll?

T-shirt från Gina Tricot
Cheap monday jeans från Yap


/ Amalaj

Heeelg!

Kom hem för en stund sen, har käkat lite och sådär bara. ÄNTLIGEN HELG, GALET SKÖNT!

Skoldagen idag har gått hemskt snabbt, men det gillar vi. Blev äntligen klar med mitt foto och min fotoram på fotolektionen idag. Vi hade i uppgift att ta en vår bild. Har gjort om skiten 3 gånger innan och idag på 4 försöket så blev det bra. Blev faktiskt lite nöjd måste jag säga.

Och så mycket som jag och Natalie fuskat på lektionerna idag så är det tillåtet att kalla mig fuskarN. Haha, på samhällen skulle vi jobba två och två och svara på frågor. Men natalie och jag fatta inget så när läraren gick ut sprang vi fram och hämta ett papper som någon annan i klassen redan lämnat in och gjort klart och så skrev vi av det.

På fotolektionen hade vi ett oförberett prov, och det samrbetade jag och Natalie på. Fast det var enskilt prov, så busiga är vi. Vår lärare var ändå inte inne i klassrummet så hon såg inte det i alla fall.

Om någon timme ska jag gå och duscha och fixa mig. Ska vara hos Helena 18.00 och hämta upp henne, sedan ska vi vara hos Johanna så fort som möjligt efter det. Och där ska vi grilla och mysa med massa brudar innan kullen. Förfestandet tar vi på vägen dit.

Men nu ska jag kika runt på folks bloggar. Skriver senare, puss!

mitt foto som jag äntligen blev klar med (mitt hår på bilden)


/ Amalaj

Fredaaaaag

Godmorgon sötnosar! Bara av att höra att det är fredag idag gör mig på otroligt bra humör. Loveeeely!

I natt när jag snackade med Nicklas råkade jag somna till, men när jag vakna igen sov han också. Haha, så jag tror vi somna till typ samtidigt. Jag la i alla fall på då och tänkte skicka ett natt sms men då ringde han.

Han bad om ursäkt för att han somnat och sedan sa vi god natt. Haha, lite fult att båda somna.. men men.

Nu ska jag dra ner och borsta tänderna osv, hörs när jag kommer hem. Vilket blir kring 14.00 tiden. Ha en superbra dag!

ge mig onsdag den 20 nu, tack!


/ Amalaj

Mot sääängen

Sitter fortfarande och pratar med Nicklas i telefon. Men ska förflytta mig till sängen nu för jag fryser och är trött i kroppen. Så jag orkar inte sitta vid datorn längre.

Imorgon är det äntligen fredag, vilket betyder helg. Så otroligt skönt! Imorgon kväll blir det kullenfestivalen med lite brudar. Det gillar vi!

Ska vara social med Nicklas nu. Vi hörs imorgon igen, hoppas ni haft en superbra dag.

Sov gott och god natt!

you make me happy sweetie (:


/ Amalaj

22 sätt att göra en tjej lycklig!

Nu läser alla killar denna och tar åt sig av vad som står tycker jag. Tänk att ha en kille som gör allt detta? Lovely! Men tyvärr finns sådana bara på film. Ibland hatar jag verkligheten.

1. Berätta för henne att hon är söt eller snygg.
2. Håll hennes hand när som helst.. Även om det bara är för en sekund.
3. Kyss henne på pannan/nacken
4. Lämna röstmeddelanden som hon kan vakna upp till.
5. Håll henne tätt intill dig och berätta hur mycket hon betyder för dig när hon är upprörd.
6. Lägg märke till småsaker, dom ovanliga betyder mest.
7. Välj henne över alla andra tjejer du umågs med.
8. Skriv lappar åt henne.
9. Presentera henne för din familj och dina vänner ... som din flickvän.
10. Lek med hennes hår.
11. Lyft upp henne, kittla henne och brottas med henne.
12. Sitt på en bänk och bara prata med henne.
13. Berätta roliga historier, berätta konstiga histiorer eller bara berätta skämt.
14. Låt henne somna i dina armar.
15. Om hon är arg på dig, kyss henne.
16. Bär upp henne på din rygg och gå med henne
17. Ge henne blommor
18. Behandla henne lika dant med dina vänner och din familj som du gör när ni är ensamma.
19. Se henne i ögonen och le
20. Låt henne ta hur många kort hon vill på dig.
21. Kyss henne i regnet.
22. Om du älskar henne... säg det!



/ Amalaj

Dagens outfit

Tänkte att jag bjuder på en ''dagens outfit'' idag igen. Inget speciellt, men bekvämt!

Munktröja från Bik Bok
T-shirt från lager 157
Pösiga jeans från Gina Tricot


/ Amalaj

Natur är inte min grej!

Asså det är något fel på mig. Jag kan verkligen inte plugga! Tänker på allt annat utom just det jag ska plugga på. Har gjort 15 av de 31 frågor jag skulle göra. Vet inte om jag tagit en paus från pluggandet eller gett upp. Kan inte bestämma mig.. morr.

Nicklas ringde för en stund sen så nu ska jag vara social med honom! Sedan får jag se hur det blir med pluggandet. Det måste verkligen göras, men tyvärr finns ingen motivation till det.

Skriver senare, puss!

I've miss you quite terribly


/ Amalaj

Kalla mig sovarN^

Hade tänkt att jag skulle ta en ''power nap'' bara, men de kändes ju onödigt. Vaknade för ca 5 min sen, så blev mer en liten stund jag sov. Men men, är på bättre humör nu i alla fall!

Måste gå och plugga natur nu, hur tråkigt som helst. Har 31 frågor att svara på om energi. Låter lockande, eller hur? Inte det minsta om ni frågar mig!

Mamma har vart gullig och köpt hem lite naturgodis till mig. Så jag får sitta och äta de under tiden, så får jag nog lite ork till att plugga i alla fall.

Måste verkligen börja, så jag kilar mot sängen nu. Känner jag mig själv rätt sover jag om 10 minuter igen. Suck!

Vi hörs senare hurrni, puss!

det ser ju verkligen såå lockande ut, aight?


/ Amalaj

Uschää

Kom hem för en stund sen, är hur trött och grinig som helst. Så ska gå och sova efter detta inlägget så min grinighet inte går ut över andra.

Medieprovet gick nog bra. Det var bara vi i A klassen som hade provet idag, de i B har de på måndag. Vi är 16 pers i A klassen, men bara 5 kom dit. Det var så många som drog hem eftersom att dom inte övat osv.

Erica blev sjukt sur och bestämde att de som inte kom dit idag får ingen ny chans. Så de får sträck utan att de ens fått försöka. Detta var ett stort prov om allt inom media vi hållt på med nu under ettan. Ett slutprov typ, så de som inte får göra provet nu riskerar nog att få ig.

Men nu ska jag dra och sova, är så sjukt grinig verkligen. Inte alls på humör, och jag har ingen anledning att vara sur egentligen. Men jag blir sån när jag är trött. Så nej, nu blir det sängen! När jag vaknar måste jag plugga natur, så äckligt tråkigt. Fast det måste göras, tyvärr.

Aja, god natt eller nått!

just let me now, how does it feel?


/ Amalaj

Torsdaag, godmorgon!

Godmorgon! Allt bra med er? Själv mår jag suuuper! Dock väldigt trött, men sova kan man göra när man dör.

Har duschat och fixat mig och allt sånt så nu ska jag bara borsta tänderna med så är jag klar. Försov mig inte idag utan gick faktiskt upp i tid, lite beröm till mig där känner jag.

Börjar 8.00 och slutar 15.05 idag, lång och tråkig dag. Torsdagar är verkligen veckans tråkigaste dag! Ska ha ett stort medieprov idag med. Vi ska sitta och skriva i tre timmar, please kill me?

Men nu måste jag kila ner och borsta tänderna. Ha en superbra dag!

so I hold my breath, there is a smile on my face, and my face wasn't made to wait


/ Amalaj

Dagens låt




Hey, i can't sleep
I just can't breathe
When your shadow is all over me
Don't wanna be
A fall in your eyes
And all we had was built on lies
(den meningen stämmer in sjukt bra på något med någon *host*)


I don't wanna feel the way that i do
I just wanna be right here with you
I don't wanna see, see us apart
I just wanna tell you straight from my heart


Har blivit dålig på att lägga upp dagens låt känner jag. Så
slänger upp en dagens låt innan jag stänger av datorn nu. Får
bli en låt med basshunter, tycker i vanliga fall inte om honom.
Men denna låten gillar jag hemskt mycket faktiskt. Hur som
helst, här har ni dagens låt!
Gooooooood naaaaaaatt

/ Amalaj


Sängen väntaar

Direkt när jag kom hem från skövde ringde Oliver, så snackade en stund med honom. Jag skulle ljuga om jag sa att det inte är jobbigt att de blivit som de blivit. ''You know I never wanted to hurt you..''

Sen blev det msn en stund och då fråga Nicklas om jag hade lust att ringa honom. Och det är väl klart att jag hade det? Så jag ringde honom och så snackade vi en stund. Jag känner att jag faktiskt saknar honom. Väldigt mycket.

Han var i alla fall jättetrött, kanske inte så konstigt med tanke på hur länge vi prata i natt? Dum som han var la han sig i sängen. Det är väl de dumaste man kan göra när man är trött och inte ska somna?

Så efter han vart hur social som helst och haft massa överenergi och sådär som vanligt så blev han helt plötsligt tyst. Haha, han somnade. Lite fööör gulligt måste jag säga. Satt kvar en stund och lysnade på hans andetag, lät fett gulligt kan jag lova. Men sen la jag på och skickade ett natti sms istället.

Så nu när han ändå sover, ska jag också dra och göra det. Dagen kunde inte vart bättre än den varit, den har verkligen vart kanon. Hoppas er dag vart lika underbar som min.
Vi hörs imorgon sötnosar!

sweet dreams (:


/ Amalaj


Dagens outfit

Glömde ju nästan! Lovade er en dagens outfit ju, så den kommer här. Dock bytte jag skor, så hade alltså inte på mig gladiatorskorna på bilden. Utan blev mina vita nya skor som finns i några inlägg längre ner.

Fick ta bilden i spegeln så man ser inte så bra heller. Men bättre än inget alls, aight?

Skinnjacka från H&M
T-shirt från lager 157
Vitt linne från Sisters
Slitna jeans från Gina Tricot
Väska från lager 157
Gladiatorskor från din sko, men bytte till vita som jag fått av mamma



/ Amalaj

Amanda''soulmate''Flink

Tog bussen in till skara lite efter 14.00 tiden, sen bytte jag till en skövdebuss i skara. Vid katedralskolan gick Anton på och han satte sig bredvid mig så fick trevligt sällskap en bit på vägen i alla fall. Väl framme i skövde träffade jag Amanda och det är verkligen en helt underbar tjej ska ni veta!

Först gick vi och kika i lite affärer och sådär. Sedan satte vi oss i solen på torget och pratade och bara myste. Efter en stund börja det regna så vi drog till donken. Där satt vi i ett par timmar och bara pratade och tittade på folk. Nicklas ringde även en stund och pratade lite under tiden vi satt på donken. Som sagt, hans dialekt är så otroligt nice! Eller ja, hela han?

Lite innan 20.00 drog vi till rese för att titta bussar. Och hennes gick efter bara 10 minuter så då kramades vi hejdå. Min buss kom 20.20 så behövde inte sitta och tråka själv så länge.

Dagen med Amanda har verkligen vart toppen! Vi har kommit på att vi är hemskt lika. Har nästan samma åsikter om allt, inte ofta man hittar någon man passar så bra med. Detta var första gången vi träffades och jag lovar att det verkligen inte var sista. Vi har snackat på msn flera månader men det har aldrig blivit av att vi faktiskt träffats.

Men idag blev det äntligen av och det är jag glad över. För vi hade sjukt kul ihop. Kändes som om vi känt varandra hela livet. För det var absolut inga problem med att prata med varann om lite personligare grejer och så.

Jag är glad att du finns i mitt liv nu Amanda, för du gjorde verkligen min dag idag. Jag är din barbie och du är min babe. Jag tror att vi kommer få många fina minnen tillsammans du och jag vännen!

my soulmate


/ Amalaj

Mot skövde!

Har duschat och fixat mig nu, så nu känner jag mig fräsch igen!

Lägger in en bild på dagens outfit senare, hinner inte det nu. Måste kila iväg till bussen så jag inte missar den. Uppdaterar så fort jag kommer hem igen.

Ha det super tills dess, puss!

åh vad jag vill ha tillbaka dagen då Färjestad tog sm-guld i år och jag var på plats!


/ Amalaj

@ hooome

Telefonsamtalet till Nicklas i natt blev kanske lite väl långt. Tror vi la på lite efter 3.00 någon gång, så ni kan väl nästan räkna ut själva att jag inte orkade gå upp 6.00 som jag brukar? Jag försov mig till 7.30, då jag vanligtvis brukar åka till skolan.

Fick springa in i duschen, sedan föna håret och sätta upp de i en slarvig toffs och bara kladda på lite mascara. Hade matte nationella 8.00, så var ju superviktigt att jag kom i tid. Jag hann i alla fall i tid. Kom precis innan vi skulle sätta i gång, som tur var. Provet var ganska svårt, men får hoppa jag klarar g.

Har egentligen inte slutat än, men klassen skulle hem till en av våra lärare i lidköping idag. Grilla, kika film och bara mysa typ. Men jag glömde pengar hemma eftersom jag hade så bråttom i morse så hade inte pengar till buss. Plus att jag ändå inte var så sugen på att dra dit när jag kände mig så skabbig eftersom jag i princip var osminkad.

De går så dåligt med bussar ut till ardala från skara, så jag bestämde mig för att gå hem. Hade fått vänta på buss 3 timmar annars så. Från skolan till mitt hus är det en mil och det tog en timme att gå. Inte så farligt faktiskt, trodde det skulle ta mycket längre tid. Hade inte världens bästa skor på mig så nu har jag skoskav kan jag lova. Detta lär inte bli något jag gör repris på, haha!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa mig. För 14.05 ska jag ta bussen in till skara och där ifrån ta en buss 14.20 som går till Skövde. Ska dit för att träffa Amanda, lär nog bli mys. Men jag uppdaterar nog innan jag åker, puss så länge!

''jag hade i alla fall tur med vädret'', tur att solen sken, hade inte vart kul med regn


/ Amalaj

Nattinatti

Ska gå och ringa Nicklas nu, sen blir det sängen.

Börjar 8.00 imorn och då är det nationella i matte som gäller, inte alls kul. Är inte bra på matte så kommer säkert gå skit. Wish me luck?

Nej, nu ska jag gå och ringa Nicklas. Sov gott och god natt!

I don't wanna feel the way that i do, I just wanna be right here with you


/ Amalaj

Dålig uppdatering även idag

Förlåt mig för en dålig uppdatering idag igen! Kom hem runt 21.00, sedan har jag vart sjukt social på msn ikväll med så inte haft tid för bloggen. Men skriver om min dag nu tänkte jag.

Som ni såg i förra inlägget skulle jag, Thilda och Natalie åka till Lidköping efter skolan. Eftersom jag och Thilda inte har fler kommuns busskort kunde vi inte åka buss dit. Så jag smsa Patrik (puh, även kallad brorsan) och så körde han dit oss. Givetvis betalade vi honom!

När vi kom dit gick vi först hem till Natalie och så hämtade hon pengar osv. Sedan gick vi till Rhodos för att köpa pizza. Jag träffade Arvid och Kevin på vägen dit så blev en liten pratstund. Dom satt i solen och stekte, var ju faktiskt sol ute idag.
 
Natalie och Thilda köpte en pizza att dela på och jag köpte en kebbabrulle. Är det något jag hatar så är det pizza! Vi tog med oss maten och gick och satte oss vid vattnet i solen och åt. Otroligt mysigt var det kan jag lova. När vi ätit upp satt vi kvar och bara myste och prata.

Lite efter 17.00 drog Thilda hem eftersom hon hade träning senare. Jag och Natalie satt kvar där i solen och pratade om förra sommaren och allt som var då. Vi tyckte att förra sommaren var den bästa i våra liv förra året. Men detta året skäms vi bara över allt som hände då, haha!

Efter ett tag blev det kallt, så vi gick hem till henne. Där titta vi på tv, åt pannkakor, pratade massor och Natalie gjorde en facebook åt mig. Hon tyckte det var dags att även jag skaffade detta. Fattar inte ett skit, men det blir nog bra.

20.35 tog jag bussen till skara och där hämtade pappa mig. Direkt när jag kom hem satte jag mig och prata med mamma sedan blev det datorn. Känner mig faktiskt lite beroende av den igen. Läskigt, men sant.

Dagen har vart kanon mysig om jag får säga vad jag tycker. Skönt att vara lite med Natalie igen, inte blivit så mycket av det sen vi börja gymnasiet. Men men, så kan det bli ibland. Dagen har i alla fall vart mysig som sagt!

Thilda och Natalie, sötnosar!


/ Amalaj


I skolan

Sitter här i skolan med Thilda och Natalie. Slutade 11.45, men vi ska ta bussen till Lidköping som går 14.15 sen. Så vi sitter i datasalen och kikar runt på bilddagboken osv.

Vi måste snacka av oss om helgen, haha. Natalie jobbade där jag och de andra var i lördags och hade bästa kvällen på länge. Så hon var också med om en del, därför ska vi ta en pratstund om allt. Alltid bra att snacka av sig!

Vi får se när jag kommer hem igen. Uppdaterar i alla fall så fort jag kommit hem. Under tiden finns jag på mobilen för er som har numret. Synd om er som inte har det.. feel the pain ;)

Ska kila nu, hörs när jag kommer hem. Puss!

bara för att natalie sa att jag skulle lägga upp denna bilden igen så gör jag det
 
natalie is in daaaaa house :D jag är gryyym (:
pyssssss natalie amelie och thilda! :D // natalie

/ Amalaj



Godmorgon tisdag

Godmorgon sötnosar! Allt bra med er? Själv mår jag kanon! (förutom mensvärken och tröttheten.) Vaknade upp av Nicklas otroligt fina sångröst.

Han skickade nämligen en låt till mig igår som han gjort. Så jag la in den på mobilen och har den som låt på alarmet när jag vaknar. Mycket bättre än förra låten jag hade, till denna låt vaknar man med ett leende på läpparna. Lovely!

Ska kila till bussen nu, hörs när jag kommer hem. Vilket lär bli kring 13.00. Har inställd sista lektion idag, det gillar vi!

Ha en superbra dag, puss!

I'll do anything to touch you again..


/ Amalaj

Sweet dreams

Oj vad klockan har blivit mycket. Verkligen dags att sova nu! Har sovmorgon till 9.10 och slutar 11.45 imorn, jag klagar inte. Utan jag gillar't!

Suttit och camat och vart social på msn hela kvällen. Känner att jag börjar bli en liten msn nörd igen, inte bra detta. Nicklas msn dampa ur men han ringde nyss för att säga god natt i alla fall. Jag verkligen älskar hans dialekt, mums på göteborgare!

Ligger redan i sängen nerstoppad så behöver bara stänga av datorn och sedan blunda. Så sover jag nog om 5 minuter högst! Är verkligen hur trött som helst, så det blir skönt att de är kort dag i skolan imorgon.

God natt nu sötnosar!

she is always ready, when you want it she want it

Nicklas har gjort om ännu en bild till mig. Han är ps nörden nr 1.
Men blir glad när han bara skickar bilder sådär som han gjort om.
Det tackar vi för! :)


/ Amalaj

När är det egentligen okej att gå vidare?

Okej, nu har jag suttit och funderat på en och samma grej ända sen förra söndagen. Så nu måste jag dela med mig och fråga er om saken.

Jag undrar när det egentligen är okej att gå vidare efter ett förhållande. Har det någon betydelse hur kort eller lång tid man vart tillsammans? Har det någon betydelse vem som gjorde slut? Har de någon betydelse varför det tog slut?

Alltså jag vet inte riktigt när jag själv tycker det är okej att gå vidare. Det måste väl vara när man känner att inga känslor finns kvar för den man hade innan. Det vore inte snällt mot nästa kille/tjej man skaffar om man fortfarande har känslor för sitt ex. Lite får man tänka själv och då inte bara på sig själv. Utan även på andra.

Fast sen tycker jag att om man vart tillsammans med en tjej/kille i över ett år. Då kan man verkligen inte kasta sig in i ett nytt förhållande redan efter bara någon vecka? Det kan knappast inte bli något annat än skit av det förhållandet i alla fall. Eftersom känslorna för den man var tillsammans med över ett år omöjligt kan ha forsvunnit så fort. Visst, var det man själv som gjorde slut har man antagligen inga känslor kvar. Fast alla minnen kommer alltid finnas kvar. Och hur kul är det att få en flash back till de förhållandet när man gör nya saker tillsammans med nya killen/tjejen?

Tycker det är så okänsligt mot den man var tillsammans med att bara gå vidare redan efter en vecka. För att för den som blivit dissad måste hela förhållandet ha känts som en stor fet lögn då. Och den känslan är inte härlig kan jag lova er som inte känt den.

Jag tycker att ett förhållande måste vara minst en månad för att ens kunna kalla det ett förhållande. Håller det några veckor bara så räknas det inte. Och då kan man ju gå vidare lätt efter en sånt kort ''förhållande''. Även om man haft varandras namn på msn, lagt ut gulliga bilder på varann på bdb osv. Och sagt att man är tillsammans så räknas det inte som ett förhållande om det är mindre än en månad enligt mig.

Det är givetvis upp till var och en när den känner sig redo att gå vidare. Men sen måste man ju tänka sig för väldigt mycket också. Shore, jag tycker inte man ska lyssna så mycket på vad alla andra har att säga. För det viktiga är hur jag själv mår och hur jag själv känner. När det gäller kärleken ska man aldrig lyssna på andra. Du ska bara lyssna på ditt eget hjärta och känna efter vad du verkligen vill.

Vill du bli tillsammans med en ny tjej/kille efter bara någon vecka är det faktiskt upp till dig. Visst, folk kommer snacka om att du är konstig som går vidare så snabbt efter att ha verkat så kär. Och är du tjej kommer du troligtvis få höra ord som slampa och hora. Och det gör mig så himla arg! För folk vet inte ett skit om varför det tar slut mellan två personer. Dom tror dom vet allt när dom egentligen inte vet något. Man behöver inte ha sex och sådant för att man är tillsammans?

Plus att är man en hora tar man betalt för sex och man tar väl knappast betalt av sin kille/tjej? Så allt snack om att tjejer som byter killar ofta är horor och slampor gör mig så otroligt arg. Det är alltid blonda tjejer som får höra mest skit, brunetter kan lika gärna vara värre än en blondin? Samma sak som att killar aldrig får dåligt rykte när dom vart med många tjejer. Dom får bara högre status av polarna när dom vart med många tjejer. Hatar det verkligen!

Men tillbaka till när det är okej att skaffa ny. Kan man skaffa ny efter bara en dag som singel eller är det ett big no no? Finns det några speciella timmar, veckor, månader, år? Som det är okej att gå vidare och kasta sig in i ett nytt förhållande?

Skriv vad just DU tycker om detta. Jag vill veta!

Jag hoppas ni är smarta nog & förstår att pussbilden är från förra
året och absolut inte är ny. För jag är så singel man kan bli!

/ Amalaj

Förlåååt

Förlåt för ganska dålig uppdatering idag. Men har suttit och vart social as hell på msn och camat och grejer. Inte ofta det händer kan jag säga!

Jag har även vart ute med Sandra och hennes kille och tagit kort på dom. Sandra hade en uppgift i skolan där de skulle ta kärleks bilder tillsammans med någon.

Stackars dom i klassen som är singlar säger jag bara! Men blev riktigt söta kort på dom i alla fall. Får väl kanske be Sandra skicka någon av dom tll mig sen så jag kan visa er.

Nu ska jag vara social på msn igen. Skriver senare, pussen!

I need you to need me


/ Amalaj

Haaaappy


Alltså jag har sagt det förut och jag säger det igen. Du är grym bruden! Tack så himla mycket för dina kommentarer, du anar nog inte hur mycket dom betyder för mig. Blir helt sjukt pinsamt glad när jag läser dom. Tack för dina fina ord!

Kände att jag va tvungen att skriva om henne igen. Hon är ju så gullig! Men nu blir de lite uppdatering om dagen.

Kom hem från skolan för ungefär en timme sen. Ätit och lite sådär och nu blir det dator.

Skoldagen har gått väldigt fort och inte vart särskilt jobbig. Skrattat igenom nästa hela dagen, har vart så otroligt trött. Skrattat åt minsta lilla och legat på golvet för jag skrattat så mycket två gånger. Ja, alltså jag borde inte få vara i skolan när jag är trött. Haha!

På matte lektionen var jag som allra tröttast. Var så sjukt arg på en person så satt och rita av henne med Thilda. Vi skratta helt sjukt mycket och som vanligt fick jag ingen luft. Konstigt egentligen hur jag kan vara på så bra humör när det är helt fel vecka? Mensvärk from hell, men ändå är jag så galet glad. Aja, jag klagar inte!

Ska kika runt på andras bloggar nu. Skriver sen, puss!

Här har ni min snygga bild på personen jag var arg på. Haha, MVG i bild? OHJAA!
Jag är vanligtvis inte så omogen, men hon förtjänade det verkligen. Jag är inte en person som tar skit från folk.



/ Amalaj


Dags för skola

Nu är klockan snart 9.15, och då skulle Thilda och hennes mamma komma och hämta mig. Så tänkte stänga av datorn nu och gå ner och ta på mig skor och jacka.

Glöm inte att hjälpa mig förbättra min blogg. Klicka här så kommer du till de inlägget där du kan skriva hur du tycker jag ska förbättra den. Tack på förhand!

Nu måste jag kila, hoppas ni får en superbra måndag!

you dont seem to know, dont seem to care what your heart is for


/ Amalaj


Dagens låt




When you are feeling tired
I'll lay there with you
When you get up early in the morning
I'll get up with you
If you have a craving
I'll get it for you
If you wanna take a ride all by yourself
I'll be waiting for you


Love is my drug, is my medicine
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Love is my drug, she's my heroin
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me


Denna låten gör mig så himla glad. Vet inte varför, men får  alltid
ett leende på läpparna när jag hör den. Hans röst är så jävla het
också, me like! Detta blir helt klar dagens låt!

/ Amalaj

Bilder från lördagskvällen

Fick alla bilderna av Thilda igår, tyvärr är det bara bilder på henne och mig innan vi åkte till Lidköping. Tog inte med oss någon kamera dit, vilket jag ångrar en aning nu!

Vill verkligen tillbaka till lördags kvällen. Det var nog bästa utgången någonsin. Och jag tror att även om inte killarna vi var där med är beredda att hålla med mig. Så är nog i alla fall båda Helena och Thilda beredda att göra det! Var ganska lite folk där men ändå hade vi så sjukt kul. Åh, ta mig tillbaka!

Här får ni i alla fall lite bilder på mig och Thilda.

Och tro inte att vi e seriösa med våra ''fjortis posear'', haha!





/ Amalaj

Mooorning

Godmorgon! Gick upp 7.00 som vanligt på måndagar, åt frukost och tog en dusch. När jag kom upp på rummet och tittade mobilen hade jag två sms. Ett från Nicklas (happy face) och ett från Thilda.

Vi börjar 9.35 på måndagar egentligen men måste åka med bussen som går 8.25. Fast idag sa Thilda att hennes mamma kunde köra oss 9.15, vilket innebär att jag hade kunnat sova en hel timme mer än vad jag gjort. Surt! Men nu får jag i alla fall lite tid att sitta vid datorn och sådär, och bara koppla av innan skolan börjar.

Ska gå och fixa till håret nu, skriver senare. Puss!

jag saknar redan dansen, helt sjukt! 25 augusti börjar den igen.. buhu


/ Amalaj

Dags för sängen

Suttit och snackat med nallen på msn nu den senaste timmen. Tror inte jag snackat med honom på över ett halv år. Lite kul att vi snackat ikväll faktiskt. Även om hela pratstunden har handlat om en och samma person. Om hur mycket vi har emot den och dens stora ego. Haha, så det kan gå.

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig. Är jättetrött och imorgon är det skola igen. Helgen är tyvärr redan slut. Har i alla fall haft bästa helgen på länge, kommer leva på lyckan från helgen ända till nästa helg. Som också kommer bli sjukt nice!

Jag trodde aldrig att jag skulle se mig själv skriva de här eller höra mig själv säga det. Men för tillfället, så trivs jag verkligen som singel!

Sov gott och god natt snyggingar

I used to think I had it good, but now I know that I'm misunderstood


/ Amalaj

''Blondinbellaordentlig'' eller ''Kissieslarvig''?

Har funderat på en sak. På msn och sådär skriver jag alltid förkortningar på alla ord. Jag skriver aldrig ut orden ordentligt. I bloggen skriver jag alltid ut orden ordentligt för att det ska se lite finare ut. Men vissa skriver ju som de gör på msn även i sin blogg.

Blondinbella skriver på sitt vuxenspråk som ingen förstår sig på. Så jag tycker verkligen att hennes blogg är sjukt tråkigt. Jag läser hellre en text med massa förkortningar, för det känns som om texten blir mindre.

Men sen Kissie, hon skriver förkortningar på de flesta orden. Och de tycker i alla fall JAG blir roligare att läsa. Men det är kanske olika från person till person?
 
Skulle uppskatta om ni lämnade en liten kommentar om vad ni tycker är bäst.  Förkortningar eller inte? När jag snackar förkortningar är det såna som ''tkr, mkt, hnm, irl, lr osv..''


Suttit och spelat sten, sax, påse på msn med anton. Som vanligt vinner jag.
Han är så himla kaxig i början, men sen är det alltid jag som vinner!

(klicka på bilderna för att se dom större)

/ Amalaj

Jag älskar dig Sandra

Kom in från promenaden med sandra för en timme sen ungefär. Har vart lite social med folk på msn och sådär så därför blev det uppdatering först nu.

Sandra är verkligen helt underbar. Jag hade så mycket att prata om så den stackarn fick knappt ett ord sagt. Jag var tvungen att berätta hur enormt bra kvällen igår var. Hur gullig och snäll han var. Och hur mycket jag ville ha tillbaka kvällen och hur mycket jag redan saknade honom.

Jag var också tvungen att berätta hur arg jag var på en annan. Att det inte längre var några problem att sluta vara ledsen på honom. För det är ändå inte samma person längre. Hatar sånt! Varför utge sig för att vara en person som är underbar och sedan visa raka motsattsen? Var dig själv hela tiden istället, det vinner du på!

Sen var jag tvungen att berätta om två andra som är så himla jobbiga och inte ger mig något space. Jag har sagt till båda att jag är singel och vill vara det. Att jag inte är redo för ett nytt förhållande, men ingen av dom accepterar det. Jag blir galen! Visst, klart man blir glad av att höra hur mycket dom tycker om en och hur söt dom tycker att man är. Men det blir faktiskt jobbigt i längden.

Varje grej jag hade att snacka om tog hur lång tid som helst så jag tycker synd om Sandra nu i efterhand. Men det visar bara vilken otroligt bra kompis hon är. Som lyssnar, nickar och förstår. Jag verkligen älskar dig bruden, glad att jag har dig!

Ska kika runt på andras bloggar och så nu. Skriver sen, puss!

jättegammal bild, men jag älskar dig då, nu och föralltid!


/ Amalaj


Öland

Gah! Jag längtar så fruktansvärt mycket till den 20 Maj. Då åker nämligen jag, min familj och min brors flickvän till Öland. Vi åker dit varje vår och varje sommar.

Jag älskar att vara nere på stranden och sitta och lyssna på vågorna. När jag sitter där nere känner jag mig verkligen lycklig. Stugan vi bor i ligger ungefär 100 meter från vattnet så vi ser de till och med från fönstret. Jag verkligen älskar't!

Hoppas denna vecka går fort och även början av näst nästa vecka. Sen tiden jag är på Öland kan gärna gå hur långsamt som helst. För ska jag vara helt ärlig, så vill inte jag hem igen denna gången. Jag vill stanna!

Ska kila ut och träffa Sandra nu, hon vill ha info om gårdagens kväll. Och självklart ska hon få det, vi hörs när jag kommer in. Puss!

Bild från öland våren 06, längtaaaar!


/ Amalaj

Hjälp mig förbättra bloggen

Bloggen har inte velat funka som jag velat på hela dagen. Men nu tror jag den vill funka som vanligt igen.

Jag tänkte i alla fall att ni skulle få komma med lite förslag på vad jag kunde förbättra med min blogg. Ni kanske tex tycker att jag borde ha med..

Hissar/dissar lista

Fler bilder i varje inlägg

Mer inlägg om mode

Fler dagens outfit

Tävlingar

Fler inlägg per dag


Finns en hel del. Och ni har säkert bättre fantasi än jag. Så kom med förslag nu!
Vad vill ni läsa om, vad intresserar just dig?

/ Amalaj


Godmorgon!

Förlåt att jag inte uppdaterar föräns nu. Vaknade ganska sent eftersom det blev sent igår, plus att bloggen krånglade. Det funkade inte att logga in, men nu funkade det äntligen! Jag har sysselsatt mig med att smsa med Nicklas och vara social på msn så länge. Men nu blir det uppdatering om gårdagens kväll!

Kvällen igår var verkligen gryyym, hur lyckad som helst! Började med att Thilda kom hit och så fixade vi oss tillsammans. Sedan åkte vi till Lidköping för att träffa Helena och sedan mötte vi upp Laurell, Oscar, Nilsson och en till kille (minns inte namnet.) Blev lite förfestande och lite efter 22.00 gick vi redan till parketten.

Var så himla kallt så vi ville komma in till värmen. Plus att en av killarna som va dj där igår har snackat med mig på msn senaste veckan. Han Nicklas som gjort om bilden till mig och har mig som bakgrund på sin dator ni vet? Han spelade mellan 22.00 och 23.00, så då lovade jag honom att komma dit då.

Träffade Filiph där också, han var crew men dansa som aldrig förr i alla fall. Så himla skön är han, han behöver inte sprit för att kunna släppa loss. När vi dansat ett tag och Nicklas spelat klart den där timmen kom han ner till mig och så dansade vi. Helena dansade med hans kompis som också var dj. Där lyckades vi helena, haha!

Efter vi dansat en stund var han tvungen att gå och jobba igen. Så jag fick en puss på kinden och sedan försvann han. En liten stund efter detta gick brandlarmet så alla var tvugna att springa ut. Vi fick stå ute en halvtimme och frysa. Som tur var kom Pöta när vi stått ute i kanske 10 minuter, han lånade mig sin jacka. Mycket gulligt av honom! Självklart brann det inte, utan dom hade bara andvänt för mycket rökmaskiner.

När vi fick komma in igen dansade vi galet med Filiph. Och efter en stund kom Nicklas ner till mig igen. Dansade och myste en bra stund. När han skulle gå upp sista halvtimmen igen ville han att jag skulle följa me upp och stå på scenen och dansa. Men ni tror jag våga det eller? haha, hell no!

Han hade vart gullig och fixat plats åt oss på efterfesten men tyvärr kunde vi inte gå på den. Så himla synd! Men det kommer väl kanske fler tillfällen. Så det fick bli ett hejdå vid 2.00, så nu ser jag väl inte honom igen på ett bra tag. Känner att jag fick en liten crush på honom där, not god! Men de där med honom var ju bara över kvällen. Det visste jag ju innan jag åkte dit. Så.. now it's back to normal.

För det är ju tyvärr så att han inte bor här omkring, utan i gbg. Men iaf, kvällen var helt sjukt bra. Dansade nästan konstant hela kvällen. Mest med Thilda, Helena, killarna vi var där med och med Nicklas såklart. Även med lite andra killar, hade så himla kul verkligen!

Har hemskt ont i fötterna idag. Men det resulteras sällan i något annat än fotvärk dagen efter man gått i klackar en hel kväll. Men jag älskar verkligen de skorna, tycker dom är sjukt snygga. Så det var så värt det!

Känner mig verkligen glad igen nu. Det gör jag!

Bjuder på några bilder på mig och Thilda innan vi åkte till Lidköping. Blir fler bilder senare ikväll!




/ Amalaj

Snart dags att åka

Har duschat, sminkat mig och fixat håret med Thilda nu. Jag tog min vita klänning som egentligen var tänkt till skolavslutningen.

Får hitta en annan klänning till skolavslutningen helt enkelt. Tog de nya högklackade skorna också. Så jag blev nöjd me kvällens outfit till slut i alla fall.

Nu ska vi ta massa kort sedan åker vi till Lidköping och träffar Helena. Sedan möter vi tre upp lite killar och så blir det förfest. Drar till parketten kring 22-23 tiden någon gång skulle jag tro.

Hoppas på en lyckad kväll denna gång. Min förra utgång var fett tråkig. Men känns nu som om kvällen kommer bli hemskt bra i alla fall!

Nu kilar jag, hörs imorgon. Hoppas ni får en superbra kväll!

Vad är era planer för kvällen?

Kvällens oufit:
Vit spetsklänning från Gina Tricot
Högklackade skor från sko punkten


/ Amalaj


Ny tröja

Fick ännu ett volvo ocean race plagg av pappa idag. Gillar verkligen deras kläder, galet snygga måste jag säga. Denna gången blev det en piké skjorta, lovely!

Vet inte priset eftersom jag fått den av pappa. Men som sagt tidigare så är dessa kläder ganska dyra vet jag. Så massa tack till min söta pappa!

Vit piké skjorta från volvo ocean race


/ Amalaj


Bilder från gårdagens kväll

Nu har jag fått alla bilder av Emelie från den mysiga kvällen med brudarna igår. Så jag bjuder på några av dem tänkte jag. Ser verkligen hur sliten ut som helst men det bjuder jag på!

Helena, jag, Kajsa och Louise. Hanna och Josse nördar dator

Hanna, Louise och jag

Emelie och jag

Hanna och jag (lägg märke till att vi håller handen, tihi så himla busiga ;$)

Allihop, Emelie, Hanna, Josse, Kajsa, Helena, Louise och jag. Så schnöööggt!

Hanna, Emelie, Kajsa, Josse, Helena, Louise och jag


Ni får mig att må så otroligt bra brudar. Tack för kvällen igår, det borde göras om!

/ Amalaj

Frääscht

Gjorde en hårinpackning och la på en ansiktsmask. Sedan tog jag en lång dusch, rakade benen, smörjde in mig osv. Sedan målade jag naglarna, både naglarna på fingrarna och tårna. Så nu känner jag mig fräsch tills ikväll!

Har inte sminkat mig och fixat håret eller så, för jag ska nämligen ta en till dusch ikväll sen. Man vill ju vara så fräsch som möjligt när man ska ut, eller hur?

Flera frågar om jag ska ut och ragga ikväll nu när jag blivit singel och svaret är nej. Jag går ut ikväll för att ha kul med mina kompisar. Jag har sagt det förut och får tydligen säga det igen. Jag vill inte ha ett nytt förhållande på ett tag.

Visst kanske blir ett strul med någon eller så. Jag har ju ingen anledning till att låta bli om det skulle bli så att jag kom i den situationen. Jag är singel och gör då alltså precis som jag vill. Men helt ärligt tror jag inte jag kommer vilja även om jag skulle få chansen. Det skulle nog kännas dumt eftersom mina känslor inte försvunnit för förra pojkvännen än.

Detta är första gången jag går ut som singel. Har alltid haft pojkvän eller kille på G när jag vart ute, så jag har aldrig hållt på med någon kille ute. Visst visar det hur trogen jag egentligen är? Jag är så emot otrogenhet och även om man bara är på G och inte tillsammans så ska man inte vara på andra.

För är man på G med någon tycker man förhoppningsvis om den och då ska man inte ens tänka tanken på att göra något med någon annan. Så tycker i alla fall jag och jag är stolt över mig själv för det.

Så som sagt har jag alltid behövt tänka mig för hur jag pratat/dansat med killar när jag vart ute. Så att min på g kille/pojkvän inte ska bli ledsen. Men denna kväll tänker jag bara tänka på mig själv. Så får jag chansen och vill strula, så gör jag det!

Sådär, nu tycker jag ni fått ett bra svar på om jag ska ragga ikväll eller inte.

såhär ''snygg'' är jag just nu.. osminkad och nyduschad.. grr


/ Amalaj

Idag är jag seeg

Godmorgon! Eller godeftermiddag kanske? Vaknade kring 11.00, käkade frukost och sedan blev det sängen igen. Ligger här med bärbara datorn och kikar runt lite på folks bloggar.

Funderar på om jag ska gå och duscha nu och fixa mig och sedan ta en buss till Skövde. Blir ju utgång ikväll och jag börjar få panik över vad jag ska ha på mig.

Har inget i garderoben som känns lockande att ha på sig. Hade velat ha en vit kort klänning men någon sån har ja inte tyvärr. Så kanske får åka och införskaffa en sådan. Vi får se hur det blir!

Ska fortsätta kika runt på lite olika bloggar nu, sen hoppar jag nog in i duschen.
Ha en superbra dag hurrni!

so send me a man from Argentina, to make me the happiest girl in the world..


/ Amalaj

Galet bra kväll

Kom hem från Helena för en stund sen. Har haft så himla mysigt.

När jag kom dit var redan josse, louise, hanna och emelie där. En liten stund senare kom även kajsa. Först grillade vi korv och majskolvar sen grillade vi äpplen och bananer. Det är sjukt gott med grillad frukt ska ni veta.

Efter att vi ätit blev det tv en stund, vi tittade på talang. Vissa som är med skämmer ju verkligen bara ut sig. Men det är väl det som kallas för att göra tv?

Vi tog plats på övervåningen när talang var slut. Där lyssnade vi på musik, tog kort, dansa, sjöng, satt och prata och bara myste. Det är verkligen mysigt att vara tjej och bara mysa med en massa tjejer man trivs ihop med. Sitta och snacka om vilka killar på skolan som är snyggast, vilka tjejer som man inte tål. Vilka som är ihop med vilka och vilka som haft sex osv. Sånt snack tjejer brukar ha helt enkelt!

Man behöver inte bry sig om ifall man är osminkad eller har myskläder på sig. Man vet att man blir accepterad precis som man är och det känns så otroligt skönt.

Kvällen har verkligen vart jättemysig. Jag har saknat att bara vara med ett gäng brudar en hel kväll. Detta behövde jag verkligen! Och vi visar att vi verkligen kan vara oss själva me varann. Vi kan skratta, gråta, va arga, va osminkade och ofixade utan att skämmas. Det är braaa! Tack så mycket för kvällen brudar, ni får mig att må så ruskigt bra ska ni veta. Detta får vi göra om tycker jag.

Emelie ska skicka bilderna från kvällen till mig imorgon så bjuder på bilder då. Imorgon kväll blir det parketten med lite brudar och killar, kommer bli sjukt nice!

Men nu är jag jättetrött så jag ska faktiskt gå och sova. Hoppas ni har haft en lika bra och mysig kväll som jag!
Vad har ni gjort?

Sov gott och god natt soooetnosar!

amelieHJÄRTAhanna

Bjuder på en söt bild på min och hannas hand så länge.
Imorgon kommer alltså bilder från kvällen!

/ Amalaj

Nu drar jag till Helena

Sådär, nu var jag klar. Blev en jättelång varm dusch eftersom jag frös hur mycket som helst. Har tatt på mig mys kläder nu (mjukisar & en stor mysig tröja) och sminkat mig lite så nu är jag klar för att åka.

Ska alltså hem till Helena för att grilla och mysa lite. Tänkte först inte sminka mig alls eftersom det bara är brudar jag ska vara med. Men blev så röd i ansiktet efter de varma vattnet så kände mig tvungen i alla fall. Jag är såå dålig på att gå omkring osminkad. Ska försöka bättra mig, min hud behöver luft, haha!

Skriver nog när jag kommer hem igen. Hoppas ni får en superbra kväll!

Vad har ni för planer för kvällen förresten? Skriv och berätta!

laughing with my broken eyes, are you happy now?


/ Amalaj

En trött Amelie

Den här skoldagen har verkligen vart skit. Sov två timmar i natt så för det första var jag alldeles för trött för skola. På matten gick vi igenom uppgifter till nationella nästa vecka och jag fattar inte ett skit. Hej ig!

Efter matten träffade jag i alla fall Oliver och det var det enda bra på hela dagen. Han hade suttit och väntat på mig en halvtimme när han egentligen hade kunnat åka hem eftersom han redan slutat. Kan ju inte säga att han inte är gullig mot mig precis.

Stod och prata i ca en halvtimme om lite allt möjligt. Han är så lätt att prata med, det gillar jag. Nu kommer inte han vara i skolan på två veckor så blev många långa kramar eftersom vi inte ses på ett tag igen. Pussen i pannan gjorde verkligen humöret lite bättre. (Och nej, vi är fortfarande inte på G vi är bara kompisar. Eller jag är bara kompis med honom i alla fall.)

På samhällen skällde Per ut hela klassen för alla var ofokuserade och satt med sina mobiler. Och på fotolektionen sen skulle jag skriva ut ett arbete med dead line IDAG, men icke! Skrivaren dampade så jag kunde inte skriva ut mitt arbete. Jag fick verkligen panik eftersom min lärare sagt att det blev sträck om de inte var inlämnat idag 14.00. 

Jag har aldrig fått sträck och tänker inte få det heller. Jag gick och pratade med min lärare om att arbetet var klart men att det inte gick och skriva ut. Och herregud, jag var såå nära på att börja lipa. Haha, känner mig så töntig! Men jag vill faktiskt gå in för skolan. Vill inte få ig i massa saker och sådär. Eftersom jag alltid är i tid med arbeten annars gick de bra att jag lämna in det på måndag.

På naturen fick klassen skäll igen. Vår lärare där sa att hon var orolig för vår klass eftersom alla är så fruktansvärt skoltrötta. Tro fan det när vi har hur mycket stora uppgifter som helst nu som måste göras innan sommarlovet. Slutproduktioner och grejer, jag orkar verkligen inte!

Slutade 15.20 och det är verkligen fööör sent på fredagar. Nu är jag i alla fall hemma. Är hur trött som helst och skulle helst av allt bara vilja sova. Men vid 18.00 tiden ska jag hem till Helena och grilla och mysa me lite brudar så kan inte sova nu tyvärr. Tråkigt att solen inte tittar fram, men vi får det nog mysigt i alla fall.

Ska hoppa in i duschen nu och sedan fixa mig, skriver innan jag åker. Puss!

I lay my love on you, it's all I wanna do..


Och denna bilden fick jag av Nicklas för någon dag sen. Han har
gjort om den lite som ni ser. Det tackar vi för :)

/ Amalaj


Ni får mig att orka



Alltså den här bruden är ju bara för söt. Gud vad glad jag blir av dina ord, det värmer något fruktansvärt mycket ska du veta. Du är en av dom som får mig att vilja orka lite till och att inte ge upp riktigt än. Tusen tack för det!

Ligger i sängen och myser nu, börjar faktiskt bli lite trött. Smsar med Oliver och skriver me robaa på msn om kärlek. Det är inte lätt när de är svårt alltså. Vi tycker så lika så det är sjukt. Båda har väl vart me om liknande grejer så har väl samma problem då med antagligen. Känns skönt att få snacka av sig lite.

 Alla blir verkligen dissade kring april-maj, sjukt ju. Är väl kanske för att många vill vara singlar under sommaren. Så att de kan göra vad som helst med vem som helst under semstrar osv. Dumt att inte alla är som mig och robaa. För hade dom vart de hade kärlek vart något fint. Eller?

Tur i alla fall att man har sina vänner, utan dom är man inte mycket alltså. Jag är verkligen otroligt tacksam över att jag har de vännerna jag har. När jag blev tillsammans med Melly sluta jag umgås me de flesta kompisarna. Men nu börjar jag få tillbaka dom och det känns härligt. Fast jag hade gärna haft både vänner och honom, men men.

Nu ska jag försöka sova, klockan är alldeles för mycket.
Sov gott och god natt!

Nicklas är lite för sööt, gulligt av honom att ha mig som bakgrund. Aight?


/ Amalaj

Mina två nya älsklingar

Tänkte att jag skulle lägga in bilder på mina nya fynd till skohyllan. De skorna me klackar köpte jag i söndags när jag och min brors tjej var i skövde och shoppade. Hon köpte likadana fast bruna.
 
Vi köpte dom på skopunkten och det var ''tag två och få 50% rabatt på billigaste paret.'' Så vi köpte dom tillsammans och behövde då betala 224 :- var istället för 299 :-, det gillar vi!

De vita skorna fick jag av mamma förra tisdagen, så vet inte va dom kommer ifrån. Men otroligt sköna är dom och att dom är snygga är ju bara ett plus. Har så himla svårt att hitta sommarskor för jag har så smala fötter.

Så alla skor som liksom inte sitter åt ordentligt på fötterna chippar jag i och får alltid skavsår. Men dom här sitter perfekt och skaver inte alls. Loveeely!

 Jag är verkigen kär i båda paren, mina två nya älsklingar helt enkelt.

fått av mamma, 199 :-

Ser inte snygga ut på bild, men är sjukt snygga irl.
Skopunkten 299 :- egentligen, men 224 :- efter rabatten, love it!



/ Amalaj

Dagens låt



Hittar ingen lyrics, men ni hör väl själva va dom sjunger.
Dessa meningar tar i mest att lyssna på:


''Jag ryser när jag hör ditt namn det bara e så.''


''För i mitt hjärta kommer det alltid vara du och jag.''


Precis som lyricsen lyder känner jag. Så lyssna noga vad dom sjunger. Fast byt
ut tjej mot kille, för ni får inte tro att jag är gay_92. Så alltså känner jag så som dom
sjunger för en kille och inte tjej. Vem killen är vet ni väl vid detta laget men vet ni
inte så klickar ni HÄR. För efter ni läst det så vet ni. Detta blir dagens låt hur som helst.

/ Amalaj

Torsdag

Skolan idag gick väldigt fort. Nationella var piss svårt och jag hatar engelska, usch! Känner mig som världens ig barn när alla säger att det var enkelt, för de va det verkligen inte. 

Även denna dags raster har spenderats mycket med Oliver. Den killen får mig att må ganska bra måste jag erkänna. Kramarna man får visar att man betyder något och det känns skönt.

När jag kom hem kring 16.00 tiden gick jag och la mig i sängen för att titta på tv. Efter 5 minuter eller något somnade jag och vaknade igen runt 20.00 tiden. Väldigt smart att sova så länge, nu kommer jag säkert inte kunna somna i natt.
 
Men jag behövde verkligen sova, kan inte sova på nätterna längre. Denna veckans nätter har vart väldigt jobbiga. Får hoppas det går över snart, för skolan blir svår att sköta och humöret svårt att hålla uppe.

Ska kika runt på andras bloggar och sådär nu. Skriver kanske sen igen, puss!

Jag vet inte om jag ska bli ledsen eller glad över hans kommentarer? Jag blir glad för att det betyder att han fortfarande läser min blogg och då alltså i alla fall bryr sig lite om mig än. Glad för att han tycker att jag är söt. Det betyder pinsamt mycket när han skriver det. Men jag blir ledsen för att jag saknar när jag var hans. När jag var hans allt som han sa. Och jag blir ledsen när den fina killen han menar inte är han..

'

/ Amalaj


Nighty night

Ser att klockan börjar bli mycket nu, så är väl dags för sängen.

Hanna drog hem kring 21 tiden och då ringde Oliver mig. Snackade i nästan två timmar. Den ungen gick och köpte pengar på mobilen för att kunna ringa mig och sedan pratade han slut alltihop. Så himla gulligt.

Och nej Oliver är inte en ny kille på G, bara kompis. Han vet om att jag inte klarar av att skaffa ny kille och gå vidare på ett tag. Han har accepterat detta. Så kom inte med några dumma kommentarer om det nu. Melly är fortfarande the one and only för mig. Men tids nog kommer jag nog komma över honom och då kommer jag kunna bli kär osv igen. Även om jag inte vill att den dagen ska komma. Sanningen är den att jag inte vill komma över honom, men men.

Sitter och snackar med snyggamanda på msn nu. Hon har också kärleksproblem, killar är konstiga djur. Fast Melly har i alla fall inte svinat så som hennes ex, men jag tycker ändå att allt känns sjukt jobbigt. Plus att hon och hennes pojke var tillsammans 1 helt år och inte bara 2 månader. Så kan nog inte föreställa mig hur hon känner. Nästa vecka ska i alla fall hon och jag träffas, det blir nog great tror jag!

8.00 imorgon är det nationella i engelska, ska ha hör och läsförståelse. Hatar verkligen det, men får hoppas det går bra. Maria, min lärare sa att det inte behövdes mycket för att få G så förhoppningsvis går det bra och jag klarar ett G.
Wish me luck?

Nu blir det sängen, hoppas ni haft en lika bra dag som jag.

Måste bara tacka alla för era uppmuntrande kommentarer också. Kärlek till er, ni får mig att orka.
Sov gott och god natt gullungar!

Tack för att du gjorde min dag så bra, you and me babe


/ Amalaj

Amelie gillar Hanna

Skoldagen idag har vart okej. Tillbringade mina raster med Oliver och även en lite stund efter skolan innan bussen gick. Känns skönt att ha någon som får en på bra humör när man inte riktigt mår bra.

Efter skolan följde min porrhanna med mig hem. Först lagade vi mat, det blev makaroner och köttbullar eftersom ingen av oss är bra på att laga mat. Sedan gick vi ut en lång promenad och pratade om allt möjligt. Hamnade på dagis vid gungorna till slut. Satt där en stund tills vi börja frysa sen gick vi hem igen.

Väl hemma satt vi i min säng och pratade om allt möjligt och smsade me lite trevligt folk.
''** centimeter, vi måste provrunka på en linjal hanna!'' haha, alltså vi är inte riktigt som vi ska. Eller jag är inte riktigt som jag ska. ''Här hanna, prova!''. Gosh, vad vi skrattade.

Min familj drog iväg på kalas runt 19.00, så vi fick huset för oss själva. Då blev det att ta kort, självklart blev de lyckat resultat!

Jag tycker om dig så himla mycket bruden. I höstas när både Hanna och jag var trötta på kärleken och killar bestämde vi oss för att bli tillsammans. Eftersom vi kunde lita på varann och de kan man inte på killar. Så 20 oktober fick bli vårt datum, så vi har snart 7 månader. Sug på den ni! (Nej vi är inte lesbiska, utan vi säger bara att vi e tillsammans för att killar är konstiga mot oss. Ingen har direkt haft tur med dom, men vi har i alla fall varann!.)

Förstår inte riktigt varför vi inte börjat umgåtts tidigare. Vi går i samma klass, eller hon går i B och jag i A så vi har inte alla lektioner tillsammans men några. Vi pratar i skolan och sådär men har aldrig blivit av att vi börjat umgåtts.

Detta var första gången vi va me varann utanför skolan men det var absolut inte sista. Jag hoppas på många fler såna här mysiga dagar me dig! Du får mig verkligen att må bra, tack för att du finns. En vän som du borde alla få ha!

Bjuder på några av bilderna, vi vet att ni älskar oss för vi är så jävla snygga!

När vi säger föralltid säger vi det inte på killarnas sätt. Utan vi menar det verkligen!
<3 I like you a lot, babe







/ Amalaj

Hm :/

Känner att klockan börjar bli väldigt mycket så ska faktiskt gå och sova nu. Vanligtvis har jag sovmorgon till 11.00 på onsdagar, men imorgon måste jag in tidigare. Har ett arbete som måste vara klart imorgon så får åka in så jag är i skolan 8.00. Inte överdrivet kul kanske, men behövligt.

Hoppas han inte läser min blogg längre för jag antar att detta skulle göra honom ledsen att läsa. Han läste bara långa texten igår eftersom jag bad honom. Denna dagen har vart ganska jobbig fast jag inte riktigt velat erkänna det för mig själv. & kvällen ska vi inte ens snacka om. Får hoppas jag klarar av att somna nu i alla fall. Jag saknar honom så otroligt mycket och det är inget jag kan dölja.

Tänker hela tiden på när han sa att det skulle vara vi föralltid. Jag frågade då hur länge föralltid var för honom eftersom sist en kille sa så till mig höll det bara 3 månader. Svaret jag fick var ''Tills någon av oss slutar andas och efter det med''. Det gör ont att tänka på det. Klumpen i halsen blir bara större och större och det svider i hjärtat. För vad jag vet har varken han eller jag slutat andas.  Åååh, amelie get over it! Det blir bättre om ett tag. Men just nu känns allt jävligt hopplöst.

Hela veckan är bestämd så jag har och kommer inte behöva sitta ensam något. Då slipper jag i alla fall tänka på allt mer än nödvändigt.

Måndag: Var jag med brorsan
Tisdag: Dansuppvisningen
Onsdag: Va med porrhänna
Torsdag: Kanske vara med Ollie
Fredag: Grillkväll me brudaar
Lördag: Parketten med brudaar
Söndag: Måste plugga, men antar att det blir vänner denna dag också

Denna veckan ser så sjukt bra ut. Så nu försöker jag ha ett leende på läpparna även fast hjärtat gråter. Nu blir det sängen, hoppas jag inte känner samma imorgon. Utan att morgondagen blir en dag då allt känns lite lättare. För sådana dagar finns ju ibland.

Sov gott mina söta bloggläsare!

life is easy, if you wear a smile (?)


/ Amalaj

Dansuppvisning

Anledningen till varför jag inte uppdaterar om uppvisningen för äns nu är för att jag väntat på bilder. Thilda har precis fått systemkamera så hon var på plats och tog bilder. Har tyvärr inte fått alla än, men orkar inte sitta uppe hur länge som helst. Så skriver om dansen, lägger in de bilder jag har sedan blir det mer bilder imorgon.

Uppvisningen gick väl sådär, var så himla nervös så det var sjukt. För er som inte vet så är det streetdance jag dansar. Thilda och jag åkte dit med min bror och hans flickvän. Vi satte oss på en bänk inne i dansskolan och vänta på att klockan skulle bli 16.00.

 Efter en stund kom Filiph och hans kompis Kolliander, trodde inte Filiph skulle komma så blev mycket glad. En stund senare kom Linus, min bästa vän och det gjorde mig otroligt glad. När vi kommit in i danssalen såg jag även att mamma och pappa kommit. Jag blev bara nervösare och nervösare.

När vi dansat två danser ser jag plötsligt en blond kille i fönstret som står och glor. Kände igen honom så himla väl men kunde inte komma på vart ifrån. Till vänster om honom står Laurell och även Arvid. Så då kom jag på att det var Oscar från Lidköpings kvällarna i sommaras. Haha, så pinsamt!

De kom in i salen efter en stund och där tappade jag all koncentration. Haha, gick inget bra alls efter det. Men peppning från Arvid fick jag i alla fall. ''GO AMMI, GO!'' haha, söt pojke de. Pardansen gick väl sådär, men vi har inte övat mycket på den så får skylla på det. Jag och min danspartner Rebecka tyckte i alla fall att det gick hyffsat.

Långt ifrån hela dansgruppen var där idag. Över hälften saknades så det var lite tråkigt. Mycket fult att typ hälften av publiken var där för min skull, haha det påpekade min tränare. Men vadå? Jag kan ju inte hjälpa att mina vänner är så söta och kommer dit.

Var min första uppvisning så får väl skylla lite på det att det gick som det gick. Var nervös så jag skakade innan så ja, inte konstigt att det blev lite fel. Såg att Filiph filmade, så det får han visa mig nästa gång vi träffas. Kan bli roligt att se, haha. Nu är det sommaruppehåll med dansen och träningarna börjar igen 25 Augusti, jag lääängtar!

Efter uppvisningen körde vi Linus till Skara och sedan blev det mat på Viktoria. Man måste unna sig lite ibland! Thilda och jag stannade kvar där själva, pappa kom och hämta oss när vi var klara.

När jag kom hem stod det en blomma på mitt sängbord och den var från min bror och hans flickvän. Så himla gulligt av dom och jag blev så otroligt glad! Men jag sammanfattar uppvisningen med ett ord: Lycka! För att dansa är verkligen något jag tycker om och det gör mig lycklig, faktiskt. 

Men nej, nu bjuder jag på bilder, enjoooy!

rebecka (min danspartner) & jag

ja, kan ju inte direkt påstå att man ser snygg ut när man dansar

för att denna kille, är nog faktiskt bäst i vår grupp

bruuuudar

min otroligt söta och duktiga tränare, Emma!

min jättefina blomma, tack gullungar. Ni betyder mycket för mig!


Tack Thilda för alla bilder. Du är bäst sötnosan!

/ Amalaj

Nervööös

La till två bilder och en video på de långa inlägget om Oscar. Kände att jag ville ha me dom också. Så det får ni kika på.

16.00 har jag dansuppvisning och jag är hur nervös som helst. Ska åka om en stund. Massor som jag känner kommer vara där och det gör mig ännu nervösare. Får hoppas jag inte gör allt för många fel. Wish me luck?

Skriver när jag kommer hem, pussss!

Thilda kommer vara på plats med kameran så bjuder på bilder ikväll


/ Amalaj


God natt

Förra inlägget är verkligen vartenda ord sant i, så tro inget annat. Vill bara att folk som kallar mig player osv ska se att jag faktiskt har känslor och så. Att jag blir ledsen av kärleken precis som alla andra och att jag också har svårt att gå vidare. Jag är ledsen för att jag gjort honom ledsen med denna text, men jag ville verkligen skriva den. Förlåt gubben.

Nu ska jag gå och lägga mig, är jättetrött och det är kanske inte så konstigt. Inte sovit sen 9 i söndags morses. Blev ju som så att jag dygnade.

Imorgon är det först skola och sedan har jag terminsavslutning med dansen. Så då får alla som vill komma och titta, hoppas på att många av vännerna kommer vara på plats. Kommer bli otroligt jobbigt att du inte är där, för det hade jag verkligen sett fram emot. Visst du skulle kunna komma som kompis, men tror inte du skulle klara av det. Så nej, dålig ide att ens komma med.

Känns som om det verkligen kommer gå åt helvete. För jag kommer haka upp mig på att du inte är där. Mamma, pappa, Emil, Lena och Thilda kommer i alla fall vara där. Får hoppas jag klarar mig med deras stöd. Tror även fler av vännerna kommer komma dit så det blir nog bra i alla fall. Wish me luck?

Den som vill komma, kan bara komma dit!
Plats: Helenssdanskola i Lidköping
Tid: 16.00, tisdag 5 Maj


Nej, nu blir det sängen. Måste försöka sova och imorgon måste jag försöka äta! Uppdaterar inte bloggen föräns efter skolan imorgon, orkar inte göra det på morgonen. Ni överlever nog, ni kan ju alltid läsa långa texten om mig och förra pojken för att sysselsätta er.

Sov gott och god natt på er

Will I ever see, you smiling back at me?


/ Amalaj

The end.

Alltså jag vet inte ritkigt vart jag ska börja. Men i januari detta året skrev en kille till mig på bilddagboken och sa att jag var söt. Jag kikade på hans bilddagbok och tyckte att även han var väldigt söt. Vi började prata på msn och efter ett tag bytte vi nummer. Vi smsade ofta även fast jag då egentligen hade pojkvän. Skrev lite små flirtiga sms osv.

Sedan dog de ut mer eller mindre och vi pratade inte på några veckor. Det tog slut mellan mig och min dåvarande pojkvän och killen från bilddagboken och jag började prata igen. När vi snackat i ungefär 2 veckor träffades vi en lördag för att se film och mysa lite. Första kyssen blev även denna dag och det var den bästa jag vart med om.

Dagen efter blev det skövde med samma kille och sedan en myskväll. I några veckor träffades jag och killen och jag var lyckligare än någonsin. Hade verkligen aldrig känt på detta sättet. Han ville bli tillsammans efter ett tag men jag kände att jag inte riktigt kunde det eftersom jag nyligen dissat killen innan. Jag höll bilddagboks killen hemlig och det började kännas otroligt jobbigt. Till slut mådde jag inte bra av det, jag ville att alla skulle veta. Jag hade inget att skämmas över. Så varför inte gå ut med det? 9 Mars bestämde vi oss för att bli tillsammans och det var lycka rakt igenom.

Vi träffades hur ofta som helst och allt var underbart. Jag började bli lite rädd för att han struntade i kompisarna för mycket så jag sa till att även kompisar var viktigt. Men killen ville ändå vara med mig, jag ville vara med honom också så varför fortsätta tjata om det? Något kunde ju förstöras då och det ville jag absolut inte.

Bara någon vecka efter att jag sagt att han skulle umgås med kompisarna också började han bli konstig. Att höra av sig och komma hem till mig var inte lika intressant längre. Vi började små tjaffsa lite nu och då och det började bli lite små jobbigt. Efter att vi haft en månad ville han helt plötsligt ha paus eftersom han kände att han saknade sina vänner otroligt mycket. Jag är egentligen verkligen emot pauser, men eftersom känslorna för denna kille var starka ville jag ändå försöka. Satsar man inte kan man aldrig vinna.

Så pausen höll en vecka sedan träffades vi en liten stund en fredag. Han var egentligen med sina kompisar och jag med mina den kvällen, men vi träffades en liten stund i alla fall. Det kändes hur konstigt som helst att träffas efter en paus, men ändå var jag så jävla kär och känslorna fanns verkligen kvar. Vi bestämde att träffas lördagen efter.

På lördagskvällen fick jag sms om att vi inte kunde träffas och det tog ganska hårt. Eftersom vi tidigare haft en paus blev jag rädd att han tvekade igen. Men under natten fick jag sms om att han gärna ville ses dagen efter. Så på söndagen åkte jag hem till honom, han låg och sov när jag kom så jag väckte honom. Sedan kröp jag ner under tecket och myste en stund med honom.

Den dagen var konstig. Det kändes på något sätt som att det var början på en förbättring samtidigt som det kändes som om det var slutet. Vet inte riktigt hur jag ska förklara det, men konstigt kändes det. På kvällen mådde han inte bra, var hur förskyld som helst. Så jag åkte hem tidigt. Han bad om god natt sms så när jag kom hem skickade jag ett sms, utan att få svar.

På måndags morgonen när jag vaknade, vaknade jag med feber och förskylning. Och utan sms från honom. Jag kände klumpen i halsen men ville ändå vara stark. Dagarna gick och det blev onsdag utan att vi pratat. På onsdags kvällen blev det en lam konversation på msn men inget mer.

Igår (söndag 3 maj) fick jag sms från killen. Efter en stunds pratade bestämde vi oss för att det var slut. Eller vi och vi, det var mer han. För jag hade velat kämpa för oss, men han orkade tyvärr inte det. I ett förhållande måste man vara två som kämpar, det funkar inte när bara en gör det. Så det fick bli ett slut på vår underbara tid. 

Jag låg vaken hela natten, med mina underbara vänners stöd på sms. En av kompisarna var uppe med mig ända till 5.00, han är underbar. Hade jag inte vart kär i bilddagboks killen fortfarande hade denna kille helt klart vart ett alternativ. Han är hur gullig som helst mot mig. 7.00 försökte jag vila ögonen en stund men 5 minuter senare kom mamma och sa att jag var tvungen att gå upp. Det var otroligt kämpigt att ta sig upp, men jag lyckades.

I duschen lät jag tårarna blandas med duschvatnnet och det blev en lång dusch. Efter en stund stängde jag av vattnet och gick upp till rummet för att fixa mig. Tårarna ville inte sluta rinna så jag fick vänta med sminkningen tills 5 min innan jag skulle dra iväg mot bussen. Fick en lång kram av Thilda när jag träffade henne och jag kände hur tårarna började bränna under ögonlocken igen. Men jag klarade det, jag höll det inne.

Väl i skolan såg alla på mig att något var fel. Alla frågor var hur jobbiga som helst och gråten var nära flera gånger. Kramar hit och kramar dit, det kändes bra att så många brydde sig om mig. Men samtidigt kände jag bara ännu mer för att börja gråta då. Att folk tycker synd om en är nästan farligt när man är ledsen.

Jag klarade i alla fall av skoldagen utan att gråta, så otroligt stolt över mig själv. För jag vet ju att inga tårar i världen kan få det bra igen. Det spelar ingen roll hur mycket jag gråter, det ger mig inte honom tillbaka i alla fall. Men ibland känns det bättre att få gråta en stund.

När jag kom hem och loggade in på msn och alla visste att det var slut blev det lite jobbigt igen. Alla frågade och jag orkade faktiskt inte svara efter ett tag, jag sa att jag inte orkade. Hur många killar som helst skrev och flirtade. Bara för att man nyss blivit singel behöver inte det betyda att man är desperat efter uppmärksamhet. Jag klarar mig bra med mina vänners stöd och behöver inte massa killar som säger att dom skulle behandla mig bättre och att jag är söt osv.

För det hjälper inte ett skit att höra. Det påminde mig bara om honom mer då, eftersom det var på Internet vi träffades. Detta är första gången jag känner att jag inte vill ha någon annan på dirren. Jag känner att jag ska vara singel länge nu och tänka på mig själv i första hand. Umgås mycket med vänner jag lagt på hyllan för kärleken och umgås me nya vänner. Bara vara med såna som får mig att må bra.

Det blev en promenad med brorsan Patrik och vi pratade om allting som hänt. Han kom med många bra svar och jag kände att han faktiskt brydde sig om mig. Det är en härlig känsla.

Killen jag skrivit om är såklart Oscar ''Melly'' Mellgren. Han gjorde mig otroligt lycklig och det är jättetungt att behöva vara utan honom nu. Men vi ska försöka vara kompisar i alla fall, jag hoppas det kommer funka. För jag är hellre kompis med honom än inget alls. På lördag skulle vi haft 2 månader, så visst det var inte länge vi var tillsammans. Men det betydde en hel del för mig i alla fall. Jag har nog aldrig vart kär tidigare, för så här har jag aldrig känt förut. Men jag kanske förtjänade detta eftersom jag sårat så många själv.

Jag skyller ingenting på honom, för han är en bra kille. Jag försökte verkligen vara perfekt dessa månader, men grejen är den att jag kanske försökte lite för mycket. Men nu är det över och det finns inget att göra åt saken. Jag kommer må bra igen så småningom antar jag. Med rätt vänner och rätt stöd fixar det sig till slut. Men jag skulle ljuga om jag sa att det inte kommer bli en tuff tid framöver nu. Antar att det är smällar man får ta när man ger sig in på sånt som kärlek.

Jag vet att kärlek är till för starka personer och jag är inte stark så det är dumt att ens låsas det. Så jag ska nog lägga kärleken på hyllan ett tag. Vännerna betyder allt och jag är glad att jag har dom. För hur skulle jag annars klara detta?

Har inte sovit sen igår natt och inte ätit mat sen igår vid middagen, det är dumt hur mycket kärleken påvärkar en. Men så kan det va ibland och imorgon kommer det förhoppningsvis kännas ytterligare lite bättre.

När jag tänker på att jag är ensam igen nu blir jag inte rädd som jag vanligtvis brukar bli. Jag känner en klump i halsen för att jag står utan honom, inte för att jag står utan någon. Det är första gången i hela mitt liv jag känner på de sättet, jag är inte längre kär i kärleken. Oscar fick mig att falla för en person och inte kärleken. Kan jag inte få honom så vill jag bara lägga kärleken och med allt vad den har att göra på hyllan ett tag framöver. För jag vill inte bli en sån tjej jag var förra året. Detta året ska jag vara mognare och bättre, det har jag lovat mig själv.

Jag skulle kunna sitta hur länge som helst och skriva om allting, men jag slutar här. Det enda jag har kvar från dig nu är din tröja, dina mjukisar, alla bilder och minnen och ditt saliv i min mun i tre år. För det har ni väl hört? Att strular man med en kille finns delar av salivet kvar i kroppen i tre hela år.

Jag hoppas att du en dag kommer hitta den rätta tjejen för dig och att du kommer bli lycklig. För alla människor förtjänar lycka. Tack för bästa tiden i mitt liv, jag kommer alltid älska dig. Saknaden av dig kommer vara stor.

att du gjorde mig lycklig är inget jag kan ljuga om för det syntes så jävla tydligt


  
 
dessa dikter & videon är nog de finaste jag någonsin fått av en kille

 

9/3- 3/5  -09, the end.

/ Amalaj

Underbara människor!



''tycker att du ska börja igen, är jätte kul att läsa din blogg =). synd om dig för allt som hänt, hoppas att du kämpar vidare och har vänner & familj i din närhet som får dig orka vidare med ett leende på läpparna iaf =)<3. Du är bra bruden & jätte söt!''

Alltså ååååååh vad glad jag blir av att få såna här kommentarer. Helt sjukt, tack så mycket gulliga du. Jadå, det kommer bli bättre. Har insett det nu, för jag har världens underbaraste kompisar. Utan vänner är man ingen, utan kille är man ehh.. kingen? Haha de rimma i alla fall!

Var ute och gick med världens bästa brorsa Patrik förut. Helt sjukt att vi inte träffats mer än en gång sen jag blev tillsammans med Oscar. Förutom i skolan då förstås, men då har det bara vart ''hej'' och knappt de vissa dagar.  Och nu träffas vi igen när det är slut. Tycker det var dåligt av mig att sätta kärleken framför vänskapen. Men det är ju så, man är smart innan man blir kär. Så jag har tur att Patrik fortfarande vill vara med mig.

Vi pratade väldigt mycket om allting och jag känner mig bättre nu. Jag är så glad över att jag har dig brorsan, det ska du veta! Och jag lovar att en kille aldrig mer ska få förstöra vår vänskap.

När jag kom in skickade Oliver sms och ville att jag skulle ringa honom. Så då gjorde jag det och det blev en lång pratstund. Han får mig också på så himla bra humör. Alla värmande ord, det betyder något enormt mycket. Även om jag är rädd för att bli kär igen osv tycker man ändå om att höra gulliga saker. Hemskt gullig kille är han i alla fall!

Tänkte skriva ett inlägg nu för att skriva av mig lite känslor. Kommer nog bli väldigt långt, men det är frivilligt att läsa. Så, puss så länge!

min brorsa är bäst, det bara är så!

länge sen han skrev detta, men visst är han gullig?

/ Amalaj


Börja igen?

Jag ska nog inte lägga ner bloggen, ska nog faktiskt fortsätta igen. Har vart jobbigt de senaste så därför har jag inte haft någon lust för bloggen. Det är fortfarande jobbigt, men inte på samma sätt längre.

Under tiden jag vart borta har jag vart mycket med vänner och min brors flickvän. Fått mitt livs första getingstick, ont som fan gjorde det! Haft mysiga kvällar i Lidköping. Kastat frisbe me min bror, hans flickvän och Lund på kvällarna nere på ip. Tröstshoppat, myst ute vid Läckö. Fått hjärtat krossat och blivit singel.

Ja, livet är inte alltid lätt. Men ingen har sagt att det ska vara det heller.

Tror att jag är tillbaka nu i alla fall, vi får väl se. Men känner för att skriva av mig nu ett tag igen. Det blir som det blir helt enkelt, ni märker väl antagligen hur det blir. Men vad tycker ni, värt att börja igen?

kärlek börjar med en kram, växer med en kyss och tar slut med en tår


/ Amalaj


RSS 2.0