Hemma, god natt!

Hemma nu efter en lång men rolig arbetsdag. Kan inte annat än säga att jag verkligen älskar att jobba på coop. Är nog så roligt bara för vi är så många unga som jobbar där. Hade verkligen hur kul som helst idag och vet ni vad? Jag längtar faktiskt till imorgon då jag jobbar igen.

Alla kunder var jättetrevliga och det gick hur bra som helst att sitta själv. Krånglade bara med en sak en gång så jag är nöjd med mig själv. Men nu är jag helt galet trött så det blir sängen dirr.

Ska upp tidigt imorgon också eftersom jag fått ta en tjejs jobbtid då. 9.00-15.00, ganska tråkig tid. Men som sagt har jag så kul så det går nog gör bra. Tycker det är gör bra att jag får jobba så mycket som jag får göra. Men tråkigt att jag inte kan uppdatera min älskade blogg lika ofta.

Men söndag och måndag är jag ledig som det ser ut nu. Och då lär det komma lite fler inlägg kan jag nästan lova. Men jag ska inte lova eftersom jag faktiskt har sommarlov nu och kanske hittar på andra roliga saker att göra. Vi får se helt enkelt, men nu väntar sängen.

Hoppas ni haft en lika bra dag som jag. Sov gott och god natt!

It sounds so damn good, really really damn good


/ Amalaj


Kommentarer
Postat av: Anonym

ja men vad skönt:D

2009-06-12 @ 23:27:57
URL: http://seelmic.blogg.se/
Postat av: Mr. Incognito

sv; hehe dte låter bra det:) Jo min dag e ok, den har typ börjat nu så lite lagom efter sverige:P Ojda lite tråkig tid men det e extra pengar:) va ska du hitta på efter jobbet?



http://www.sinnerz.blogg.se

2009-06-13 @ 00:59:57
URL: http://sinnerz.blogg.se/
Postat av: Kadri

Vad bra att man trivs på jobbet.

2009-06-13 @ 07:41:29
URL: http://livetivillavillekulla.blogg.se/
Postat av: johanna

sv: trevligt trevligt :) jadu igår var jag ut o grejjer sen idag ska ja till grönan med familjen och sådär. får se om det blir nå kul.

2009-06-13 @ 08:19:15
URL: http://erikssonsliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0