UNDERBAAAAAART!

Sprang hem till Thilda efter förra inlägget men missade ändå 5 minuter av tredje perioden. Men varken HV eller Färjestad hade gjort mål då så det spelade ingen roll.

Färjestad gjorde 2-2 efter en stund och det var verkligen lycka. När tredje perioden var slut stod de fortfarande 2-2 så det blev en förlängning.

Färjestad ägde fjärde perioden totalt och Jonas var grym. Hv fick en straff men Jonas räddade den, som jag och Thilda skrek då. Hennes lillebror kom in i henne rum och skratta åt oss, han tyckte nog att vi var knäppa.

Till slut fick Färjestad in 3 målet och vann där med matchen. Lycka rakt igenom!

Imorgon ska ju jag till Karlstad, vinner Färjestad då så blir det guld. Förstår ni hur underbart det skulle vara att få vara på plats då?

Var bara tvungen att uppdatera er om matchen, nu ska jag vara social med Thilda igen. Prata och mysa så mycket det bara går. Hoppas er kväll vart lika bra som min vart hitills.

Sov gott sen, för det kommer absolut jag göra. Tillsammans med min Thilda, det är mysfaktor på hög nivå!

går inte annat än älska Jonas ''monstret'' Gustafsson!