Bra dag, faktiskt

Det blev inget gym efter skolan idag. Johanna var tvungen att va barnvakt och Josse mådde inte bra så hon åkte hem från skolan. Så det får bli en annan dag istället, går såklart lika bra det. Har suttit och pratat med mamma sen jag kom hem vid 16.00, så nu är vi nog sams igen.

Skoldagen har vart helt okej. Roligaste på hela dagen var helt klart medielektionerna. Vi hade redovisning på våra radio program vi har fått göra i grupper under ett par veckor nu. Jag var i samma grupp som Mathilda och Emelie och vi hade Östeuropa som ämne.

Själva framträdandet gick inte så jättebra, skratta lite för mycket. Vår grupp fick vara först så det var väl lite spänt också. Som tur var fick vi sitta bakom en vägg så det var bara våra röster som hördes och inget annat. Vilket gjorde det hela i alla fall något lättare!

När Emelie skulle prata om pälsmössor men istället råkade säga pölsmössa brast det totalt. Vi skrattade så vi inte kunde andas och fick inte fram det vi skulle säga efter det. Numera går Emelie under namnet Emelie ''pölsmössan'' Bryntesson.
 
Så ja, det kunde kanske gått bättre, men otroligt kul hade vi i alla fall. Och det är väl ändå huvudsaken!

Ska kika andras bloggar nu, skriver senare. Puss!

every time I close my eyes it's you I see


/ Amalaj

Kommentarer
Postat av: Mathilda

haha så kul xD

2009-04-02 @ 18:21:47
Postat av: Anonym

söötnos!

2009-04-02 @ 18:28:46
Postat av: Sanna

gullet <3

2009-04-02 @ 18:37:46
Postat av: Anonym

du är inte precis ful

2009-04-02 @ 19:19:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0